Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']zawsze to jedna kończyna więcej bądź mniej :D[/QUOTE]
kończyna :diabloti:

[quote name='Unbelievable']ja kojarzę.... zostałam zmuszona, żeby z nią w jednym łóżku spać :placz::evil_lol:[/QUOTE]
Zmuszona? Niedorzeczność.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Dzięki za dostarczenie mi takiej dawki dobrego humoru na noc :modla:

:roflt:umieraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Oluś onieśmieliłeś dziewczęta swoim pijaństwem !!! wstydź się

z Fenrisem mieliśmy wizję żeby przybyć na zlot tegoroczny aczkolwiek całe szczęście na gadaniu się skończyło bo pewnie nie miałabym potem co szukać na dogo jako skończona alkoholiczka i dno totalne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No straszny byłem:diabloti: A akurat na tamtym zlocie ani raziulka nie zwracałem %tów.Na Sulistrowickim i owszem:diabloti:Na sylwestra +- raz na godzinę robiłem bleeee z Esterką i wracaliśmy pić:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Sama chciałaś spać z Ernestem ,wtyliłaś się w jej dwie poduszki i śpioszkałaś. xD[/QUOTE]
fakt, poduszeczki ma niezłe, ale użyczyła tylko jedną, w dodatku nie swoją:-(
poza tym to nie ernest tylko esteraisa!

Posted

Jako osoba nie lubiąca alkoholu i nie pijąca nawet na mazurach czy w sylwestra czuję się zgorszona Waszym pisaniem o piciu. Jak tak można?! Fstyyyd......... :evil_lol:

[quote name='Caachou_']kończyna :diabloti:[/QUOTE]
nadprogramowa kończyna, taki wybryk natury :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']No straszny byłem:diabloti: A akurat na tamtym zlocie ani raziulka nie zwracałem %tów.Na Sulistrowickim i owszem:diabloti:Na sylwestra +- raz na godzinę robiłem bleeee z Esterką i [B]wracaliśmy pić[/B]:diabloti:[/QUOTE]
Nie ma się co przyznawać... :roll:

Posted

[quote name='*Monia*']Jako osoba nie lubiąca alkoholu i nie pijąca nawet na mazurach czy w sylwestra czuję się zgorszona Waszym pisaniem o piciu. Jak tak można?! Fstyyyd......... :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co z Ciebie za polak skoro nie pijesz....pewnie z Afryki pochodzisz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co z Ciebie za polak skoro nie pijesz....pewnie z Afryki pochodzisz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Wystarczy że TZ na imprezkach jest typowym polakiem :diabloti:. A mnie wykorzystują jako kierowcę do jeżdżenia po wódkę, a ja nie lubię jeździć i chyba przez to zacznę pić :evil_lol:. Bardzo lubię Afrykę, bo tam tacy tolerancyjni ludzie są :loveu:

I mnie nie kcom tu bo jestem inna :placz:

Posted

[I][B]no i wszystkoo jasneeeeeeeeee......hihihihih ..siem zaśliniłam :diabloti::diabloti:

ales Ty tojfel łokropny jest :evil_lol::evil_lol:

i zebys przyjął do wiadomości ..moj jeden jest mały zarówno na fotach jak i w realu :eviltong: a drugi jest duzy na fotatch i blank wielki na żywo :eviltong:
[/B][/I]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Widzisz to kwestia czasu kiedy zaczniesz pić aby uniknąć jeżdżenia zatem nie zwlekaj i zacznij już teraz :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Widzisz to kwestia czasu kiedy zaczniesz pić aby uniknąć jeżdżenia zatem nie zwlekaj i zacznij już teraz :smile:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Nie mam co, nie mam z kim, sklep daleko, samochodu nie mam, na motor za chiny nie wsiądę - wszystko jest przeciw :shake:. TZ by po karetkę zadzwonił jak bym mu powiedziała żebyśmy razem wypili, bo by stwierdził że bardzo mocno się w główkę uderzyłam i bredzę :evil_lol:. Chociaż w dobrym towarzystwie zdarza mi się jakiegoś drinka czy piwko strzelić ;)

Nie jestem taka stara żeby się konserwować :eviltong:

Posted

[quote name='*Monia*']

I mnie nie kcom tu bo jestem inna :placz:[/QUOTE]
Płaczem tu się nic nie zdziała, wszyscy jesteśmy inni. I przez tą inność jesteśmy tacy boscy :loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Konserwację zabytków najlepiej zacząć we wczesnym stadium rozkładu coby za dużo roboty potem nie było :razz::diabloti:

Myślałam że zadzwoniłby po karetkę żeby przywiozła alkohol na sygnale :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Caachou_']Płaczem tu się nic nie zdziała, wszyscy jesteśmy inni. I dlatego jesteśmy tacy boscy :loveu:[/QUOTE]
Ale tu nie można pisać jak się nie pije, taki outsider jak ja nie ma tu czego szukać. Idę na swojego blogaska bo tu jakaś sekta działa :shake:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Konserwację zabytków najlepiej zacząć we wczesnym stadium rozkładu coby za dużo roboty potem nie było [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/wink333.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Myślałam że zadzwoniłby po karetkę żeby przywiozła alkohol na sygnale [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Będę pamiętać, ale mam nadzieję że jeszcze się nie rozkładam :roll:

Alkohol to jemu powinni czasem na sygnale przywieźć jak zaczyna gadać swoje pijackie głupoty - wtedy by szybciej spać poszedł :evil_lol:

Posted

Monia monia monia gdzieś ty się chowała ,że alkoholu nie lubisz.
Cachou-jednak niektóre jednostki są tak INNE ,że są nie boskie :P

Posted

Dobra sekta nie jest zła, a ta przynajmniej wyklucza normalnych ludzi, pozostawiając (nie)normalnych Polaków alkoholików.

Posted

[quote name='olekg89']Monia monia monia gdzieś ty się chowała ,że alkoholu nie lubisz.
Cachou-jednak niektóre jednostki są tak INNE ,że są nie boskie :P [/QUOTE]
Na osiedlu gdzie się chlało przed blokiem/w krzakach, zwiewało przed policją, w razie lipy uciekało do mnie do domu/do piwnicy chować piwo, imprezki były bardzo często. A picie alkoholu odwidziało mi się mniej więcej jak miałam 19 lat i od tamtej pory piję okazyjnie, od niedawna wcale i mnie nie ciągnie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...