Unbelievable Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Caachou_']Nie kojarzę gościa ;d[/QUOTE] ja kojarzę.... zostałam zmuszona, żeby z nią w jednym łóżku spać :placz::evil_lol:
MM. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Onomato-Peja']zawsze to jedna kończyna więcej bądź mniej :D[/QUOTE] kończyna :diabloti: [quote name='Unbelievable']ja kojarzę.... zostałam zmuszona, żeby z nią w jednym łóżku spać :placz::evil_lol:[/QUOTE] Zmuszona? Niedorzeczność.
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Dzięki za dostarczenie mi takiej dawki dobrego humoru na noc :modla: :roflt:umieraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Oluś onieśmieliłeś dziewczęta swoim pijaństwem !!! wstydź się z Fenrisem mieliśmy wizję żeby przybyć na zlot tegoroczny aczkolwiek całe szczęście na gadaniu się skończyło bo pewnie nie miałabym potem co szukać na dogo jako skończona alkoholiczka i dno totalne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Sama chciałaś spać z Ernestem ,wtyliłaś się w jej dwie poduszki i śpioszkałaś. xD
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 No straszny byłem:diabloti: A akurat na tamtym zlocie ani raziulka nie zwracałem %tów.Na Sulistrowickim i owszem:diabloti:Na sylwestra +- raz na godzinę robiłem bleeee z Esterką i wracaliśmy pić:diabloti:
Unbelievable Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89']Sama chciałaś spać z Ernestem ,wtyliłaś się w jej dwie poduszki i śpioszkałaś. xD[/QUOTE] fakt, poduszeczki ma niezłe, ale użyczyła tylko jedną, w dodatku nie swoją:-( poza tym to nie ernest tylko esteraisa!
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jako osoba nie lubiąca alkoholu i nie pijąca nawet na mazurach czy w sylwestra czuję się zgorszona Waszym pisaniem o piciu. Jak tak można?! Fstyyyd......... :evil_lol: [quote name='Caachou_']kończyna :diabloti:[/QUOTE] nadprogramowa kończyna, taki wybryk natury :evil_lol:
MM. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89']No straszny byłem:diabloti: A akurat na tamtym zlocie ani raziulka nie zwracałem %tów.Na Sulistrowickim i owszem:diabloti:Na sylwestra +- raz na godzinę robiłem bleeee z Esterką i [B]wracaliśmy pić[/B]:diabloti:[/QUOTE] Nie ma się co przyznawać... :roll:
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='*Monia*']Jako osoba nie lubiąca alkoholu i nie pijąca nawet na mazurach czy w sylwestra czuję się zgorszona Waszym pisaniem o piciu. Jak tak można?! Fstyyyd......... :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co z Ciebie za polak skoro nie pijesz....pewnie z Afryki pochodzisz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 No dokładnie.Trzeba pić ,żeby pisać w moim blogasku.Więc monia kierunek monopolowy ale już.
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co z Ciebie za polak skoro nie pijesz....pewnie z Afryki pochodzisz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Wystarczy że TZ na imprezkach jest typowym polakiem :diabloti:. A mnie wykorzystują jako kierowcę do jeżdżenia po wódkę, a ja nie lubię jeździć i chyba przez to zacznę pić :evil_lol:. Bardzo lubię Afrykę, bo tam tacy tolerancyjni ludzie są :loveu: I mnie nie kcom tu bo jestem inna :placz:
zuzolandia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [I][B]no i wszystkoo jasneeeeeeeeee......hihihihih ..siem zaśliniłam :diabloti::diabloti: ales Ty tojfel łokropny jest :evil_lol::evil_lol: i zebys przyjął do wiadomości ..moj jeden jest mały zarówno na fotach jak i w realu :eviltong: a drugi jest duzy na fotatch i blank wielki na żywo :eviltong: [/B][/I]
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Widzisz to kwestia czasu kiedy zaczniesz pić aby uniknąć jeżdżenia zatem nie zwlekaj i zacznij już teraz :)[/B][/COLOR][/FONT]
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Widzisz to kwestia czasu kiedy zaczniesz pić aby uniknąć jeżdżenia zatem nie zwlekaj i zacznij już teraz :smile:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Nie mam co, nie mam z kim, sklep daleko, samochodu nie mam, na motor za chiny nie wsiądę - wszystko jest przeciw :shake:. TZ by po karetkę zadzwonił jak bym mu powiedziała żebyśmy razem wypili, bo by stwierdził że bardzo mocno się w główkę uderzyłam i bredzę :evil_lol:. Chociaż w dobrym towarzystwie zdarza mi się jakiegoś drinka czy piwko strzelić ;) Nie jestem taka stara żeby się konserwować :eviltong:
MM. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='*Monia*'] I mnie nie kcom tu bo jestem inna :placz:[/QUOTE] Płaczem tu się nic nie zdziała, wszyscy jesteśmy inni. I przez tą inność jesteśmy tacy boscy :loveu:
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Konserwację zabytków najlepiej zacząć we wczesnym stadium rozkładu coby za dużo roboty potem nie było :razz::diabloti: Myślałam że zadzwoniłby po karetkę żeby przywiozła alkohol na sygnale :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Caachou_']Płaczem tu się nic nie zdziała, wszyscy jesteśmy inni. I dlatego jesteśmy tacy boscy :loveu:[/QUOTE] Ale tu nie można pisać jak się nie pije, taki outsider jak ja nie ma tu czego szukać. Idę na swojego blogaska bo tu jakaś sekta działa :shake: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Konserwację zabytków najlepiej zacząć we wczesnym stadium rozkładu coby za dużo roboty potem nie było [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/wink333.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Myślałam że zadzwoniłby po karetkę żeby przywiozła alkohol na sygnale [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Będę pamiętać, ale mam nadzieję że jeszcze się nie rozkładam :roll: Alkohol to jemu powinni czasem na sygnale przywieźć jak zaczyna gadać swoje pijackie głupoty - wtedy by szybciej spać poszedł :evil_lol:
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Monia monia monia gdzieś ty się chowała ,że alkoholu nie lubisz. Cachou-jednak niektóre jednostki są tak INNE ,że są nie boskie :P
MM. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dobra sekta nie jest zła, a ta przynajmniej wyklucza normalnych ludzi, pozostawiając (nie)normalnych Polaków alkoholików.
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Śpioszkać sobie ide hyc hyc hyc hyc hyc hyc.Jeszcze se zapale ,żeby sie zakonserwować na noc :P
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='olekg89']Monia monia monia gdzieś ty się chowała ,że alkoholu nie lubisz. Cachou-jednak niektóre jednostki są tak INNE ,że są nie boskie :P [/QUOTE] Na osiedlu gdzie się chlało przed blokiem/w krzakach, zwiewało przed policją, w razie lipy uciekało do mnie do domu/do piwnicy chować piwo, imprezki były bardzo często. A picie alkoholu odwidziało mi się mniej więcej jak miałam 19 lat i od tamtej pory piję okazyjnie, od niedawna wcale i mnie nie ciągnie ;)
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No i mi przypomniał że mi się palić chce, a już miałam dzisiaj nie palić :mad:
Recommended Posts