Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KOŚH hahaha
Vectra-NIE NIE NIE NIE NIE chce :P
Chyba ,że w komplecie ze szczeniaczkiem dostane dom z ogrodem.To wtedy poproszę dobermanka ev. stafika

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']A mi wiecznie "żebramy o 5zł" bla bla wczoraj odpisałem tak "miło" ,że aż niemiło jak na mnie xD
Czy jak widzą 3psy w bannerze w dodatku same kundle to chyba raczej k.... logiczne ,że są adoptowane ,a skoro mam 3psy które jedzą blisko 30kg miesięcznie to chyba nie sram luźną kasą ,którą mam ochotę darować psu który powinien zostać uśpiony bo cierpi.Prawda?Prawda.

Mysia- z atakowaniem na komende ost. się ubawiłem. Idzie grupka kibiców takich nawalonych ,a ja z Czarkiem sobie wracam ze stacji beznzynowej no to zawczasu mówie "Czar bierz go" ,żeby zaczął ujadać :P ,a ta durna pała patrzy na mnie z pytaniem "ja nikogo nie widze" pokazałem mu prawie palcem w jakim kierunku ma się drzeć xD "Ty patrz jaki pop..... pies.Ja bym do niego nie podszedł" tekst kibola.xD i bardzo dobrze.W sumie to taki łagodny pies jest ,a na komende zmienia się w agresora to takie słodkie.
Aż mi się przypomnieli zboczeńcy z Sierakowa xD "Psem mnie będziesz szczuć ******" (wrrr hap w dupe i poszli) xD ale było wesoło.I cnota rzygającej mysi uratowana(tzn. chyba nie było co ratować:P)[/QUOTE]

no a szczurzemu agresor się włącza jak nie trzeba, np. w pociągu jak facet zaczął odpinać dziecięcy wózek(byliśmy w wagonie dla rowerów), a jak spotkaliśmy na plaży miłych panów sztuk 6? 7? to tylko ogonem machał...

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Vectra, psy rasowe to nie psy...to są cyborgi bez duszy, zrobione na zamówienie :diabloti:
a wystawia się psy tylko po to żeby właściciel mógł poczuć się lepszy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Vectra, psy rasowe to nie psy...to są cyborgi bez duszy, zrobione na zamówienie :diabloti:
a wystawia się psy tylko po to żeby właściciel mógł poczuć się lepszy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
i zarobić kasę oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Vectra, psy rasowe to nie psy...to są cyborgi bez duszy, zrobione na zamówienie :diabloti:
a wystawia się psy tylko po to żeby właściciel mógł poczuć się lepszy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Unbelievable']i zarobić kasę oczywiście :diabloti:[/QUOTE]
dobrze prawicie , dobrze :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']dobrze prawicie , dobrze :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w takim razie Ty chyba milionerką już jesteś, tylko jakoś dobrze się kamuflujesz z tym :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w takim razie Ty chyba milionerką już jesteś, tylko jakoś dobrze się kamuflujesz z tym :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
już mi skarpet na banknoty brakuje :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']A mi wiecznie "żebramy o 5zł" bla bla wczoraj odpisałem tak "miło" ,że aż niemiło jak na mnie xD
Czy jak widzą 3psy w bannerze w dodatku same kundle to chyba raczej k.... logiczne ,że są adoptowane ,a skoro mam 3psy które jedzą blisko 30kg miesięcznie to chyba nie sram luźną kasą ,którą mam ochotę darować psu który powinien zostać uśpiony bo cierpi.Prawda?Prawda.[/QUOTE]
Popatrz, a myślałam że to tylko ja taka nieczuła, podła i nie mająca gestu, ani litości.

W pewnym sensie rozumiem ich desperację, jednak czasem trzeba pozwolić komuś odejść w spokoju a nie trzymać przy życiu na siłę.

Ło matko jak Ci ta mała pokraka rośnie :) Pewnie to nie raz słyszałeś, ale co tam... ma fenomenalne uszyska.

Posted

[quote name='olekg89']

Aż mi się przypomnieli zboczeńcy z Sierakowa xD "Psem mnie będziesz szczuć ******" (wrrr hap w dupe i poszli) xD ale było wesoło.I cnota rzygającej mysi uratowana(tzn. chyba nie było co ratować:P)[/QUOTE]

to było piękne :multi::multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wtedy nie rzygałam, chociaż faktycznie było ciekawie :diabloti:
:lol::lol:

Posted

[quote name='Mysia_']to było piękne :multi::multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wtedy nie rzygałam, chociaż faktycznie było ciekawie :diabloti:
:lol::lol:[/QUOTE]
bo japończycy lubią psy, bardzo lubią psy, jeść :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']No no Patka przebiłaś mnie :P dobek będzie po zgonie Czarka :P[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol: byt Czarka zagrożony ;)

Posted

Czasem jak mi spierdzieli na spacerze to mam ochote ,żeby już nie wrócił.Ale gdyby nie wrócił to byłby ryk i milion ogłoszeń xD
teqila-ja ci dam brzydkiego śliczniusi jest i mądrusi i wku.....cy

Może mi ktoś powiedzieć kiedy ten mały psychol przestanie mnie budzić o 3,4 lub 5 rano?

Posted

[quote name='olekg89']Czasem jak mi spierdzieli na spacerze to mam ochote ,żeby już nie wrócił.Ale gdyby nie wrócił to byłby ryk i milion ogłoszeń xD
teqila-ja ci dam brzydkiego śliczniusi jest i mądrusi i wku.....cy

Może mi ktoś powiedzieć kiedy ten mały psychol przestanie mnie budzić o 3,4 lub 5 rano?[/QUOTE]

myśle , ze jak rano będzie jeszcze ciemno ;) i mu się pojemność pęcherza powiększy

Posted

Na ost. spacer wychodzi po 23 czasem nawet ok.północy a za 3-4-5h musi iść.:/
Kaja za młodu mistrzem czystości nie była ,ale do tej 7 jakoś wytrzymywała.
Dziś po 21 już nie będzie miał dostępu do wody ,jeść dostanie po ost.spacerze zobaczymy może to podziała i pośpimy do 6.

Posted

[quote name='olekg89']Czasem jak mi spierdzieli na spacerze to mam ochote ,żeby już nie wrócił.Ale gdyby nie wrócił to byłby ryk i milion ogłoszeń xD
[/QUOTE]
ja też tak mam : P mi się marzy jeszcze, żeby go samochód potrącił :evil_lol: ale oczywiście nie chcę tego tak na prawdę ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...