Justa Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='olekg18'] o moim kundliku inteligetnym i najpikniejszym :wink:[/quote] A jaki pańcio skromny widzę :lol:
KaRa_ Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Justa'][quote name='olekg18'] o moim kundliku inteligetnym i najpikniejszym :wink:[/quote] A jaki pańcio skromny widzę :lol:[/quote] Ja powiem tak każdy dobry właściciel kundelka lubi być skromny jeśli chodzi o te wspaniałe i szlachetne czworonogi :lol:
Justa Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Justa'][quote name='olekg18'] o moim kundliku inteligetnym i najpikniejszym :wink:[/quote] A jaki pańcio skromny widzę :lol:[/quote] Ja powiem tak każdy dobry właściciel kundelka lubi być skromny jeśli chodzi o te wspaniałe i szlachetne czworonogi :lol:[/quote] Jakaś dyskryminacja ludzi z rasowcami? :o
olekg89 Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 pewnie ze skromny jestem o a kajunia umi siad lezec zostan w kazdej pozycji łapka czołgaj sie aport hop przeskoczyc 1,5m płot bez dotkniecia hmmm zjesc porcje jedzonka w 10sek połknac kurzą łapke o stój umi siad przed ulicą zostać przed sklepem bez smyczy otwierac przedemna drzwi od pokoju pracujemy nad zamykaniem drzwi to by było na tyle :wink: o teraz widzisz jaki ja skromny
KaRa_ Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Justa'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Justa'][quote name='olekg18'] o moim kundliku inteligetnym i najpikniejszym :wink:[/quote] A jaki pańcio skromny widzę :lol:[/quote] Ja powiem tak każdy dobry właściciel kundelka lubi być skromny jeśli chodzi o te wspaniałe i szlachetne czworonogi :lol:[/quote] Jakaś dyskryminacja ludzi z rasowcami? :o[/quote] W żadnym wypadku :D Ja się staram,żeby psy były przez wszystkich uważane na równym poziomie a nie jak większość ogólu mówi o kundlach jak najgorzej, że zapchlone itp.
Justa Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Justa'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Justa'][quote name='olekg18'] o moim kundliku inteligetnym i najpikniejszym :wink:[/quote] A jaki pańcio skromny widzę :lol:[/quote] Ja powiem tak każdy dobry właściciel kundelka lubi być skromny jeśli chodzi o te wspaniałe i szlachetne czworonogi :lol:[/quote] Jakaś dyskryminacja ludzi z rasowcami? :o[/quote] W żadnym wypadku :D Ja się staram,żeby psy były przez wszystkich uważane na równym poziomie a nie jak większość ogólu mówi o kundlach jak najgorzej, że zapchlone itp.[/quote] no to dobrze :D :D :D
KaRa_ Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Justa'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Justa'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Justa'][quote name='olekg18'] o moim kundliku inteligetnym i najpikniejszym :wink:[/quote] A jaki pańcio skromny widzę :lol:[/quote] Ja powiem tak każdy dobry właściciel kundelka lubi być skromny jeśli chodzi o te wspaniałe i szlachetne czworonogi :lol:[/quote] Jakaś dyskryminacja ludzi z rasowcami? :o[/quote] W żadnym wypadku :D Ja się staram,żeby psy były przez wszystkich uważane na równym poziomie a nie jak większość ogólu mówi o kundlach jak najgorzej, że zapchlone itp.[/quote] no to dobrze :D :D :D[/quote] wiem :wink: Ja chcę więcej fotek Kaji!!! :D
daga10011 Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 wow-to duzo umie :D .....niezle ja wytrenowales-moj pies tez zna te komendy 8) ..ale suka juz mniej uczona :oops: ...Daj fotki nie w linkach-blagam :oops: ..jest program ktory ja uzywam-sciagnij z neta za darmo-infranview..jedno klikniecie i fotki zmieniaja sie w 500 pikseli szrokosci :D .Linki sie gorzej oglada 8)
zaba14 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Cześć Olek ;) widzę, że się upominasz o komenty :P miło znow widzieć Kajusie.. wydrap ją ode mnie.. ślicznista jest :)
olekg89 Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 daga -ja nie umiem !!! ich zmienic na fotki :roll: nio wkońcu kilka postów wiecej wieczorem dam jeszcze pare fotecek :wink:
daga10011 Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 sciagnij infranview-jest polska wersja.Tam jest opcja -rozmiar zdjecia.W szerokosci wpisujesz 500,wysokosc sie sama ustawi :) .Potem wrzucasz to do imageshack i tam masz adres ktory wklejasz-Pierwszy z gory przy foteczce ..na poczatku jest napisane[IMG] i na koncu [/IMG] :D
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Czekamy na nowe fotecki!!! A najlepiej z jakiegos przedwiosennego spacerku!!! :angel: :angel: :angel:
olekg89 Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 na sacerku bedą fotki na wiosne ooooo!!!!!!! a dzis mi sie niekce robic nowych fotecek :evilbat:
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 [quote name='olekg18']a dzis mi sie niekce robic nowych fotecek :evilbat:[/quote] A jak nam sie odechce komentować? :evilbat: Y na razie po dobroci prosimy o świeżutkie wiosenne fotecki!!! :evilbat: :lol:
olekg89 Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 kaja jest po sterylce i wiosenny spacerek jest przed blokiem a tam nie ma po co robic fotek :wink: jejku jak mi zal kajuni ona juz by pobiegała a nie może justa radze ci zebys jej w maju nie sterylizowała bow pikną pogode spacerki odpadną :cry: tak jak mi teraz żal dupsko sciska ze nie moge isc z kajunią na spacerek :evil:
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No własnie mamy Gal w maju strerylizować, bo wtedy mam może weziąśc kilka dni wolengo, żeby sama nie siedziałam bidulka. A trzeba sie wyrobic przed kolejna cieczką :-? :roll: Chociaż suńki szybko dochodza do siebie podobno, więc może dużo nas nie ominie... A jak Kaja to zniosła? Jestes usprawiedliwiony rozgrzeszony 8)
olekg89 Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 dzieki za rozgrzeszenie kaja dosc dobrze 5 minut po operacji obudziła sie wstała i poszła mnie szukać .jak weszlismy do gabinetu po nia to wstała trzesąc sie i na chwiejnych kopytkach podbiegła do mnie . w niedziele była spaca jeszcze a dziś juz chce sie bawic z psami piszczy nosi patyki :wink: tylko ja juz chce zeby mogła pójsc pobiegac
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 A to ona miała wczoraj operacyje? :o To sie nie dziwie czemu jesio biegac nie może! Ale wszystko po koleji ;) Galuńka też miała operacyje juz, bo jej usówali takie cuś znad brwi i bidulka pierwszy dzieć nie mogła się ruszyć, a potem to juz gładko poszło :wink: :drinking: żeby Kajunia szybko do zdrówka wróciła i zaszczyciła nas fotkami niedługo!!! :angel:
KaRa_ Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 I nie tylko Kaja miała sterylke, bo wiele kundelków z Dogomani miało :D moje też.
ajka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ojojoj,że ja tu wcześniej nie trafiłam, toż to śliczności wyjątkowe tu pokazują. Mniamuśna jest :eating:
olekg89 Posted March 22, 2005 Author Posted March 22, 2005 ajka-tylko mi niezjedz kundlicy :wink: wiem ze kajek jest pikna
arima Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 no pikna,pikna tylko fotek jakoś mało.Dawaj nowe :D
olekg89 Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 dobra ide do lasu zaraz to porobie pare i wstawie :lol: ,nio to idęę
Recommended Posts