Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te pop***doliło Was? :evil_lol::diabloti: ja już miałam nadzieje, że fotki jakieś są, że tu taki ruch i wątek ciągle gdzieś z przodu, a tu doopa :eviltong:

Posted

Hej,
Czy ktoś mi może podać nr str, na których są zdjęcia? Chciałam zobaczyć tą czarną mordę, ale po 30 stronach bezowocnego szukania poddaje się...

Posted

[quote name='wiq']od Olka tak leniem śmierdzi, że aż na pół dogo czuć :evil_lol:

wiem wiem ... To menda gliwicka jest :evil_lol: i prędzej ufo nas odwiedzi niż Olek foty wrzuci :evil_lol:

właśnie

[FONT=Palatino Linotype]Hej SłitaśnyOlku :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Okamia']wiem wiem ... To menda gliwicka jest :evil_lol: i prędzej ufo nas odwiedzi niż Olek foty wrzuci :evil_lol:
Masz coś do mend Gliwickich :mad:... Zwłaszcza słitaśnego Olusia :loveu:

Posted

Zdradź mi tajemnicę - na ilu imprezach ze mną byłeś, że mnie tak doskonale znasz :razz:? Ile razy widziałeś mojego psa, że tak świetnie wszystko o niej wiesz :cool3:?

Boże, tylko czekam aż Oluś wymyśli coś w stylu - Smok nie jest wcale twoim dzieckiem, tylko się tak przechwalasz :diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):
Mitomankom ,akwizytorom i yoraskowym dziewuszkom mówimy PA PA.:cool3:

Matke to chyba własną wpuścisz co ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Rozmawiam z ludźmi którzy byli z TOBĄ na imprezach.Twój pies mnie nie obchodzi.
A co to dziecka ,nie mieszajmy Maćka(?) w to ,bo trzeba mieć jakieś granice.Może być nawet dzieckiem fiony i shreka szkoda tylko ,że ma matkę która o niego nie dba i dziecko oblewa się wrzątkiem ,spada ze stołu:shake:

Posted

[quote name='olekg89']Rozmawiam z ludźmi którzy byli z TOBĄ na imprezach.Twój pies mnie nie obchodzi.
A co to dziecka ,nie mieszajmy Maćka(?) w to ,bo trzeba mieć jakieś granice.Może być nawet dzieckiem fiony i shreka szkoda tylko ,że ma matkę która o niego nie dba i dziecko oblewa się wrzątkiem ,spada ze stołu:shake:
Akurat o tym to pogadamy, jak sam będziesz miał dziecko...
Ciekami mnie z iloma osobami rozmawiałeś, skoro tych "imprez" też za dużo nie było, a większości tych ludzi nie masz prawa znać. Co nie zmienia faktu - sam NIGDY nie widziałeś mnie nawet na oczy, więc nie wiesz jaka jestem.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Matko twoim zdaniem ja po za gg znajomych nie mam :crazyeye:?

ale tu mowa chyba o imprach z dogomaniakami :p
tak z dedukcji wynika :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...