Anecioreczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hahahahahhhh:D Olek,Psychol to było okreslenie pieszczotliwe:lol:
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']O ty to był cios poniżej pasa! Czemu jestem niby psycholem?:P[/quote] kochanie przeciez lubisz jak sie mowi do Ciebie psycholku:diabloti: [quote name='Anecioreczek'] Olek,Psychol to było okreslenie pieszczotliwe:lol:[/quote] nooo baaaardzo pieszczotliwe:eviltong:
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lepiej być psycholem niż jakimś nudym, zwykłym człowieczkiem :evil_lol::diabloti:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 O mysiu dziękuje:)Z ust mi to wyjełaś:)
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Coo tu tak cicho?[/quote] a tak to jest...odrzuciles mnie to sie przestalam odzywac...innym pewnie zrobiles tak samo:eviltong: [quote name='Mysia_']faktycznie cicho, aż dziwne :eviltong:[/quote] niech sie przyzwyczaja juz do tego teraz:eviltong::diabloti:
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Daj fotki...[/B][/I][/quote] no wlasnie...w koncu to foto blog:eviltong:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Niema fotek .Niechce mi się robić.Ani targać aparatu na spacer.Szczególnie ,że teraz raczej chodzę do takiego niby parczku i tam tylko króciutka trawka jest i nic ciekawego.
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Paulinaaa']Przyszłyśmy żeby nie było cicho :grins:[/QUOTE] dzięki za pamięć heheh
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [I][B]A Tobie w ogóle coś sie chce?leń... :shake: przyszłam tylko napisać żal... :shake: [/B][/I]
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 O Rinuś nie mów o sobie ,że jesteś żałosna.Mysl pozytywnie;)
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 to ja dodam kawal o psach zeby nie bylo :P [SIZE=1]Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają 2 "bzykające się" psy. [/SIZE] [SIZE=1]Córka pyta: [/SIZE] [SIZE=1]- Tato? Co te pieski robią? [/SIZE] [SIZE=1]Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu [/SIZE] [SIZE=1]- Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku. [/SIZE] [SIZE=1]- Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu! Ty komuś pomagasz a ten ktoś ******li cię prosto w dupę[/SIZE]
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hehehe fajnu kawal....czesc orzech!!!!!!!!!!!!!! tesknilismy!!! prawda olek???
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Orzech jest tylko mój:)Mój śliczny rasista:*
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 haaah hej hej robaczki! :) [COLOR=white]WHITE POWER![/COLOR]
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Orzech jest tylko mój:)Mój śliczny rasista:*[/quote] tak tak juz mi to powtarzales:eviltong: tylko nie bardzo to do mnie dociera:diabloti:
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='orzech']to ja dodam kawal o psach zeby nie bylo :P [SIZE=1]Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają 2 "bzykające się" psy. [/SIZE] [SIZE=1]Córka pyta: [/SIZE] [SIZE=1]- Tato? Co te pieski robią? [/SIZE] [SIZE=1]Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu [/SIZE] [SIZE=1]- Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku. [/SIZE] [SIZE=1]- Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu! Ty komuś pomagasz a ten ktoś ******li cię prosto w dupę[/SIZE][/quote] Buhahahahahahahahahahah:evil_lol: [quote name='Mysia_']lepiej być psycholem niż jakimś nudym, zwykłym człowieczkiem :evil_lol::diabloti:[/quote] Prawda:roll::loveu: Cze Olcio:p
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Robaczkiem jestem tylko Ja!!!!![/quote] mowisz maly cienki robaczek:cool3:
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no juz dobrze ty moj maly bialy robaczku :* only you :oops:
Recommended Posts