Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']O ty to był cios poniżej pasa!
Czemu jestem niby psycholem?:P[/quote]
kochanie przeciez lubisz jak sie mowi do Ciebie psycholku:diabloti:
[quote name='Anecioreczek']
Olek,Psychol to było okreslenie pieszczotliwe:lol:[/quote]
nooo baaaardzo pieszczotliwe:eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Coo tu tak cicho?[/quote]
a tak to jest...odrzuciles mnie to sie przestalam odzywac...innym pewnie zrobiles tak samo:eviltong:
[quote name='Mysia_']faktycznie cicho, aż dziwne :eviltong:[/quote]
niech sie przyzwyczaja juz do tego teraz:eviltong::diabloti:

Posted

Niema fotek .Niechce mi się robić.Ani targać aparatu na spacer.Szczególnie ,że teraz raczej chodzę do takiego niby parczku i tam tylko króciutka trawka jest i nic ciekawego.

Posted

to ja dodam kawal o psach zeby nie bylo :P

[SIZE=1]Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają 2 "bzykające się" psy. [/SIZE]
[SIZE=1]Córka pyta: [/SIZE]
[SIZE=1]- Tato? Co te pieski robią? [/SIZE]
[SIZE=1]Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu [/SIZE]
[SIZE=1]- Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku. [/SIZE]
[SIZE=1]- Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu! Ty komuś pomagasz a ten ktoś ******li cię prosto w dupę[/SIZE]

Posted

[quote name='orzech']to ja dodam kawal o psach zeby nie bylo :P

[SIZE=1]Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają 2 "bzykające się" psy. [/SIZE]
[SIZE=1]Córka pyta: [/SIZE]
[SIZE=1]- Tato? Co te pieski robią? [/SIZE]
[SIZE=1]Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu [/SIZE]
[SIZE=1]- Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku. [/SIZE]
[SIZE=1]- Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu! Ty komuś pomagasz a ten ktoś ******li cię prosto w dupę[/SIZE][/quote]
Buhahahahahahahahahahah:evil_lol:
[quote name='Mysia_']lepiej być psycholem niż jakimś nudym, zwykłym człowieczkiem :evil_lol::diabloti:[/quote]

Prawda:roll::loveu:

Cze Olcio:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...