rozi Posted February 4 Posted February 4 Jak wiadomo mam różne patenty na różne rzeczy. Między innymi ten. Nie żadna sól, ani obtłukiwanie w wodzie, czy co tam. Bazarek dla Poli mojej malutkiej. Cena 8zł za patent. Już nie ma. . Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 DRUGI OBIEG 1. Wiadomo co - cena 10zł za jeden . 2. Krupnik - cena 6zł za talerz. Promocja! 8 lutego cena 3zł. Krupniku już nie ma. Znaczy jest, ale kwaśny. Nesiowata jeden talerz gorącej 2a. Zupa pomidorowa z ryżem - cena też 6zł za talerz 3. Jabłuszko dla ptaków - cena 1zł za kawałek . 4. Miotła - cena 5zł . 5. Grzanki z serkiem i łososiem - cena 7zł za dwie Aska7 dwie porcje po 4zł bez łososia . 6. Wuzetka - cena 6zł goła Talerzyk + 2zł, widelczyk + 1zł Aska7 - z talerzykiem i widelczykiem . . . . Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 ROZLICZENIOWY POST 1. mar.gajko - patent - 8zł - wpłacone 50zł 2. mdk8 - patent - 8zł - wpłacone 15zł 3. Besia11 - patent - 8zł - wpłacone 10zł 4. Anna G-R - dwa patenty - 16zł - wpłacone 5. Nesiowata - talerz krupniku gorącego - 6zł - wpłacone 10zł 6. Aska7 - wuzetka z talerzykiem i widelczykiem za 9zł plus dwie porcje grzanek bez łososia za 8zł - razem 17zł - wpłacone 50zł 7. jola&tina - dziesięć jaj od Pani Zosi - 15zł - wpłacone 20zł _____________________________________________________________________ Razem: 171zł Dziękuję ślicznie . . Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Ja chcę patent na rozmrożenie rur z wodą, bo mi zamarzło w mojej chałupce. Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:18, mar.gajko napisał: Ja chcę patent na rozmrożenie rur z wodą, bo mi zamarzło w mojej chałupce. Nic mi nie mów, cały czas panikę mam, że zamarznie odpływ do szamba, płytko jest Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:22, rozi napisał: Nic mi nie mów, cały czas panikę mam, że zamarznie odpływ do szamba, płytko jest Od niedzieli wody nie mam. Gdzieś zamarzł., Było -28, no i dupa. Jutro ma być cieplej. Zobaczymy, może puści. Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:28, mar.gajko napisał: Od niedzieli wody nie mam. Gdzieś zamarzł., Było -28, no i dupa. Jutro ma być cieplej. Zobaczymy, może puści. Omatko, masakra. Na pocieszenie Ci powiem, że u mnie były "planowe wyłączenia prądu" przy tym mrozie Quote
jola&tina Posted February 4 Posted February 4 Zajrzałam i czekam z niepokojem co tu się będzie działo! 1 Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:36, rozi napisał: Omatko, masakra. Na pocieszenie Ci powiem, że u mnie były "planowe wyłączenia prądu" przy tym mrozie Odpukać, prąd mam. Jeszcze. Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:50, jola&tina napisał: Zajrzałam i czekam z niepokojem co tu się będzie działo! Na razie "na sucho". Chociaż jasno. 1 Quote
jola&tina Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:52, mar.gajko napisał: Na razie "na sucho". Chociaż jasno. Czyli bez wody, ale z prądem 1 Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:54, jola&tina napisał: Czyli bez wody, ale z prądem A nawet pod prąd mi jest, bez tej wody. Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 20:55, mar.gajko napisał: A nawet pod prąd mi jest, bez tej wody. Dobrze powiedziane. Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 No dobra, Wielkanoc blisko. Pewnie znowu z 30 jajek będę obierać z różnym efektem, co do gładkości. Z jednej strony, to z takiej ilości to może kilka mi się uda, ale z drugiej strony to wszystkie mogę być piękne i gładkie,dawaj ten patent. Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 21:06, rozi napisał: Ja to pomału Etam. W trumnie się wyśpisz. Kto to chodzi spać o 21-szej!? Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 21:07, mar.gajko napisał: No dobra, Wielkanoc blisko. Pewnie znowu z 30 jajek będę obierać z różnym efektem, co do gładkości. Z jednej strony, to z takiej ilości to może kilka mi się uda, ale z drugiej strony to wszystkie mogę być piękne i gładkie,dawaj ten patent. Zapisuję Quote
rozi Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 21:08, mar.gajko napisał: Etam. W trumnie się wyśpisz. Kto to chodzi spać o 21-szej!? No ja czasem. Ale wstaję o piunty Quote
mar.gajko Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 21:15, rozi napisał: No ja czasem. Ale wstaję o piunty Odkąd zostałam szczęśliwą emerytką, wcześniej niż o 9.30 nikt siłą mnie nie ściągnie z wyra. Quote
Recommended Posts