Jump to content
Dogomania

MISTRZOSTWA ŚWIATA AGILITY 2009, AUSTRIA - propozycja wyjazdu

Recommended Posts

Posted

[B]Magda [/B]wiem, Melinda mówiła, że z Tobą rozmawiała i że nawet porównywałyście rodowody :lol:
Podobieństwo jest naprawdę niesamowite!

I ja na zdjęciu nie mam pojęcia która jest która :oops: tzn wiem, że napisałaś, ale sama bym nie rozpoznała :lol:

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano... prawie wszyscy...

dzieki za wczesniejsze zdjecia! jestem zachwycona! mimo warunkow wyszly swietne! a te zakrety do tunelu miekkiego - jakie profesjonalnie ciasne

juz nie mowiac o mistrzostwach swiata... to dopiero byla impreza... i nie pojechalam tam po oficjalne zwyciestwo... wewnetrznie i tak z Tolka zostalysmy Mistrzyniami! i nauczylysmy sie jeszcze wiecej niz rok temu...

pozdrawiam,

Posted

GRATULACJE jesteście SUPER!!!
To tak na szybko z łąki pod Paszkowem ;)

jak wrócę do rzeczywistości to sobie dokładnie poczytam
CHI & wybiegana po łąkach sużbowo BBB

Posted

Uprzejmie informuję, że zdenerwowałam się na swoje zdjęcia tak bardzo, że właściwie wszystkie obrobiłam raz jeszcze (z wyjątkiem końcówki, którą od razu obrabiałam inaczej) i wszystkie tutaj podmieniłam...

Poza tym zamieściłam je [URL="http://una.net.pl/AWC09/"]TUTAJ[/URL].
Opisy robiłam przy średniej przytomności umysłu, więc jakby ktoś natrafił na błędy, to proszę o info :)

Posted

Dziekuje Wszystkim Wspanialym Polskim Kibicom za wsparcie, trzymanie kciukow i zdzieranie gardel :loveu: Fajnie, ze tyle kibicow zapakowalo sie do ciasnego autobusu i przyjechalo nam kibicowac.

Gratuluje sukcesow calej ekipie dlatego, ze mysle, ze jestesmy coraz lepsi i coraz wiecej umiemy pokazac na MS. Widac, ze sie rozwijamy, ze pracujemy nad swoimi metodami treningowymi i technika prowadzenia psa na torze. Mamy fajne, coraz szybsze psy i nie mamy sie czego wstydzic!

Mam nadzieje, ze wiecej polskich kibicow zarezerwuje sobie termin 1-3.10.1010 i do Niemieckiego Rieden pojedziemy silniejsza ekipa!
[B]Rieden - Niemcy - Mistrzostwa Świata Agility FCI 2010[/B]

[B]1. 10. - 3. 10. 2010[/B]

Posted

[quote name='Zielsko']

Mam nadzieje, ze wiecej polskich kibicow zarezerwuje sobie termin 1-3.10.1010 i do Niemieckiego Rieden pojedziemy silniejsza ekipa!
[B]Rieden - Niemcy - Mistrzostwa Świata Agility FCI 2010[/B]

[B]1. 10. - 3. 10. 2010[/B][/quote]

Hmm kuszące.

Posted

OOOOooooooooo to Jazda Halina!!! :multi::evil_lol: jak miło! a trener mowil ze w Niemczech bedzie prawdopodobnie, takze bede ;d;d wiadomo;d jak dobrze tu mieszkac :evil_lol: hahhaahahah jak miło ze znow bede!!! z Niemcami, ale wezme flage i Polska i Niemiecka tak jak zaproponowala Monika ;) zeby nie bylo.... . niech juz beda mś 2010! :loveu: :-( zacznijmy odliczanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale czad, nie dość że beda w miesiacu moich urodzin, to jeszcze niecała godzine jazdy z tamtad jest do miejsca gdzie sie urodziłam...

Posted

[quote name='Torzysława'][B]No koszulka w mojej szafie nie należała raczej do yoko.. :razz:[/B]
:loveu:
ale to jedynie dzięki terapii JD. ![/quote]

Tylko do jej/jego właściciela o nienagannym wręcz ciele :eviltong:

Posted

[url=http://www.youtube.com/watch?v=ZNu2OZYTuQo&feature=related]YouTube - Hunde Agility WM 2009 Teil19[/url] Magda
[url=http://www.youtube.com/watch?v=IzZHud64EK4&feature=related]YouTube - Hunde Agility WM 2009 Teil18[/url] Marta

Iwonki nie moge znalezc :(