Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwona213 napisał(a):
miałam problem z dostaniem sie na dogo, jak już sie zalogowałam przy pisaniu postu mnie wywalało, ale wkońcu sie udało...

Ja też :angryy: Zrobiłam kilka ogłoszeń Kropce, ale co chciałam wrzucic linki, to mnei wyrzucało.

Zrobię jeszcze allegro - przydałby sie tylko chwytliwy tekst.

Posted

[quote name='malawaszka']ja napisałam taki dla Kropci
zrobiłam jej też gratkę
Sznaucerka kruszynka porzucona na starość : Adopcja Sznaucerów : Oddam : Sznaucery : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

nie jest może jakiś super, ani poetycki, ale jest
Wspaniały :multi:
Jutro wrzucę na allegro - tylko plissss, podpowiedzcie mi jak zaznaczę opcję "wyróżneinie", to ogloszenie będzie na tych pierwszych stronach? :oops:

Posted

Wspaniałe wiadomosci!! o Lulu wiedziałam ale , ze Myszka ma dom to nie!!

Nie mogłam wejsc na dogo, przepraszam i jeszcze dopadła mnie grypa jelitowa... ;/ wiec nie pojechałam na weekend na wies:-( ale dzis się juz lepiej czuję i ruszamy z dalszym ogłaszaniem;)

Posted

dzieki Bryśka masz dobrą ręke do ogloszeń ;)

zrobiłam też cafeanimal Łajce bo bardzo przeżywa pobyt w schronisku, może się któraś dostanie do metro...

dzieki dziewczyny za ogłaszanie Kropki, wierze ze jej też uda sie znalesc domek...

Posted

Dziewczyny chyba mam domek dla Kropeczki :mdleje: boję się cieszyć, ale dzwoniła do mnie Pani z Bielska Białej, miała też starszego psiaka ze schroniska, mieszka w bloku, zdaje sobie sprawę, że Kropcia jest starszą sunią, powiedziałam o tym, że miała usuwaną listwę z guzkami - kurcze czuję, że to odpowiednia osoba - spokojna, ciepła, tylko nie ma samochodu - dałybyście radę zorganizować transport małej do Bielska?

Posted

aż boję sie cieszyć, transport jakoś załatwimy, tylko poczekajmy aż sprawa się rozwinie... nic nie pisałam ale w sobote kropce przeleciał dom koło nosa, już miała jechac razem z lulu do warszawy (do innej rodziny) jak Pani w ostatniej chwili zrezygnowała, bojąc sie ze mogą być przezuty i bedzie bardzo przezywała ewentualną walke o Kropke a potem jej odejscie, a sama choruje na nowotrów i takie przezycia nie są dla niej wskazane.

czekam na dalsze informacje...

Posted

malawaszka napisał(a):
Dziewczyny chyba mam domek dla Kropeczki :mdleje: boję się cieszyć, ale dzwoniła do mnie Pani z Bielska Białej, miała też starszego psiaka ze schroniska, mieszka w bloku, zdaje sobie sprawę, że Kropcia jest starszą sunią, powiedziałam o tym, że miała usuwaną listwę z guzkami - kurcze czuję, że to odpowiednia osoba - spokojna, ciepła, tylko nie ma samochodu - dałybyście radę zorganizować transport małej do Bielska?

Nie wiem czy ona dzwoniła z ogłoszenia z allegro, ale ja tam napisałam, ze oferuje pomoc w tansporcie. Ale chęci swoje a życie swoje. Obecnie jestem na zwolnieniu, myslałam, ze szybciej wrócę do formy, ale nie zapowiada się. Prowadzenie samochodu w miare znosze, ale nie za długo. Dlatego plisss - dałby rade ktoś ja dowieźć do Rybnika?? To jest tylko ponad 25 km... a dla chorej, starej koniety :eviltong: to dodatkowe 50 ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Iwona a da się dowiedziec czy Kropeczka na coś choruje? czy poza tymi guzkami coś jej dolega?

z tego co mi wiadomo to Kropka miała guza który został wycięty z całą listwą mleczna, nic poza tym raczej jej nie dolega. Nie wiadomo tylko czy był to guz złosliwy czy nie, tak więc nie ma pewności czy nie będzie przerzutów. Narazie wszystko jest ok, kropka ma apetyt, nie wygląda na chorą, tylko z psychiką kiepską, no chyba że ma taki charakter że wszystkich olewa, ale mysle że w domu mogłaby się otworzyć do swojej ukochanej Pańci :loveu:

mój mąż jutro idzie do szpitala na zabieg, więc w najbliższym czasie raczej nie dam rady jej zawiesc, ale zapytam Basi czy ktos ze schroniska dałby rade ją podrzucić.