rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 cieszę się, ze slicznotka ma wątek i widoki na dt :loveu: trzymam kciuki za powodzenie akcji... Quote
plastelina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ewab to może sunię z tego wątku?:> http://www.dogomania.pl/forum/f1157/bokserka-jej-szczenior-szukaja-pilnie-dt-ds-141941/ A Keira jest cudowna, nigdy nie pojmę jak można takiemu psu spojrzeć w oczy i go wywalić:/. Dziewczyny a czy jakiś hotel ją przyjmie na obserwacje? w weekend psy były przenoszone wszystko było dezynfekowane wydaje mi się że jeśli miałaby zachorować to już by zachorowała. ale ja się nie znam. Czy już wiadomo coś w sprawie tymczasu? ona jest naprawde śliczna i ktoś niepowołany może ją zabrać. Można zadzwonić do kierownika i poprosić o "zarezerwowanie" jej najlepiej dla fundacji. Ja wolałabym nie robić tego bo pracownicy raczej mnie nie lubią;) i jak się dowiedzą że to dla mnie to od razu byle komu wydadzą. Quote
Rybka_39 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 I co dziewczynki? Keira ma nosówkę? Mówcie coś! Ona taka piękna:loveu::loveu::loveu::shake: Quote
Paulina_mickey Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kometa Ty byłaś w schronie po plastelinie? Sunia jest jeszcze, zdrowa? Quote
AngelikaXD Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zaznaczam sobie. W następnym tygodniu będe mogła cos wpłacić. Piękna jest :loveu: Quote
evel Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Kometa mówi, że jej nie widziała... a ja nie wiem, czy mam zadzwonić do kierownika i spytać czy co... :???: ja nie lubię rozmawiać przez telefon, wolę mailem załatwiać :oops::oops::oops: miałam tam pojechać, ale ja się nie nadaję, znowu sobie jakąś bidę przygrucham i tyle będzie z tego :nonono2: Quote
Paulina_mickey Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Właśnie , przydało by się najpierw sprawdzić czy na 100% Ona tam jeszcze jest... Bo jak jej już nie ma to nie ma sensu robić ogłoszeń itd Quote
evel Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 W takim razie jutro zadzwonię i się upewnię. A jeśli poszła do adopcji to gdzie, jak i do kogo. Bo jak jej nie ciachnie ten adoptujący to jak ja go ciachnę... :mad: Spać po nocach nie mogę przez nią, ja to umrę na nerwicę zapewne :roll: :oops: Quote
BIANKA1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mam 50 zł po Sarze od Ewab , i mam je przelać na Keire , ale nie widzę nr. konta . Proszę o podanie na pw. Quote
Paulina_mickey Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Na razie myślę, żeby się wstrzymać. Bo nawet nie mamy pewności, że sunia tam jest :-( Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Zadzwońcie. Jeśli suni nie ma, to deklarowana kasa przyda się na sterylki suczki która jest u komety. Quote
doddy Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Postarajcie się dowiedzieć w wolnej chwili czy Keira jest nadal w schronisku i czy nie zachorowała. Quote
Paulina_mickey Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Kometa dzwoniła do schroniska, jak się pojawi to może napisze ;) Quote
plastelina Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ewelina tam miała zadzwonić ,chyba w czwartek ale nie odzywa się od tamtej pory:roll: Mi się wydaje że jak ja zaczne się "interesować" sunią to moze to nie być z korzyścią dla niej, może przesadzam ale naraziłam się trochę pracownikom a nie znam ich na tyle żeby wiedzieć jak zareagują dlatego wolę nie ryzykować. Quote
ewab Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 plastelina napisał(a):Ewelina tam miała zadzwonić ,chyba w czwartek ale nie odzywa się od tamtej pory:roll: Mi się wydaje że jak ja zaczne się "interesować" sunią to moze to nie być z korzyścią dla niej, może przesadzam ale naraziłam się trochę pracownikom a nie znam ich na tyle żeby wiedzieć jak zareagują dlatego wolę nie ryzykować. Poproś kogoś znajomego, żeby zadzwonił:eviltong:. Quote
BIANKA1 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja ciągle mam te 50 zł .:roll: Co mam zrobić ? Quote
doddy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 BIANKA1 poczekaj. My jesteśmy chętni zabrać Keirę w tym tygodniu nawet tylko musimy wiedzieć czy jest w schronisku i czy zdrowa. ;) Quote
doddy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Monika, Ty lepiej myśl nad DT :eviltong: Zawsze możesz zostać aniołkiem kolejnej bidy. Quote
hajaa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czekam na decyzję czy Hera przyjedzie do mnie na tymczas. Jeżeli nie to zabieram Keirę ;) Quote
doddy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nie wiem czy Iza odda Ci Keire :lol: bo ona już na nią czeka. Widziałam że chcesz Here zabrać, czytam jej wątek. Quote
hajaa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mam nadzieję, że Hercia zgodzi się z moim Czarnuchem , zobaczymy. Quote
doddy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Z reguły nawet ciężkie przypadki udaje się dostosować do psów w danym domu. Z Herą pewnie łatwo nie będzie czytając jej wątek, ale trzymam za Was kciuki! Quote
Recommended Posts