Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
znowu nie mają netu, bo nasza szanowna telekomunikacja dopatrzyła się, że nie mają takiego abonametu jaki powinien być przy neostradzie i odcieli ich:cool3::mad:, jak zmienią sobie abonament to im spowrotem włączą:angryy:
cholerni biurokraci:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Oj, co do tpsa to ja bym moglabym godzinami opowiadac ile mam im do zarzucenia. Na nieszczescie musimy miec z nimi umowe, by miec net... Gdyby nie to, juz dawno ich abonetnami bysmy nie byli.

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

przekażemy głaski dla Tysika:loveu:
a ja zrezygnowałam z TP właśnie za te ich machloje i wymuszania:cool3:, net mam w kablówce i telefon tylko komórkowy i jest mi teraz b.dobrze:evil_lol:
zadaję sobie sprawę, że gdybym nie miała alternatywy to nadal bym się z nimi bujała:cool3::mad:

Posted

Imbir1; napisał(a):

a ja zrezygnowałam z TP właśnie za te ich machloje i wymuszania:cool3:,

No właśnie ta TP. :mad: dlatego tel. mamy z Netii :evil_lol: a za internet płace 48 zł. miesiecznie i mogę sobie siedzić ile chce:cool3: :lol:

Posted

u Tyska wszystko w porzadku chodzi na spacerki do poki jest ladnie chorupsko poszlo juz w zapomnienie z uszami tez dobrze :) tylko sciol sobie troche opuszke bo na szkolo wbiegl :P w sobote moze na trening sie wybierzemy :) no to tyle o Tysku :P teraz o pani biednej ktora jest na przymosowym odwyku :P bo az do polowy stycznia neciuku nie bedzie :P ale ja mam necik w szkole wiec bede od czasu do czasu zagadac do Was
a juz o Tp nie gadam :P bo mi sie nawet myslec nie chce

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Dzisiaj porwałam Justynie karte z aparatu i mam dla Was trochę fotek Tapika:-)
Taki byłem malutki

A tak wyrosłem

trudno uwierzyć że tak wyrósł - kawał chłopa z takiej kruszynki:loveu:

Posted

Julia bo ja wczesniej nie wpadlam na pomysl by wstawic zdjecie malego Tapka :) opuszki juz zagojone w weekend bylismy na treningu bylo super Tysik zasowal jak mala torpedka hehe pierwszy raz nie moglam za nim nadazyc:P w przyszlym tygodniu znow dam karte Klaudi by wstawila kilka zdjec :) Klaudia wielkie dzieki za to ze wstawilas zdjecia :)
wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka Tyska amstafka nie zyje samochod ja zabil na osiedlowej uliczce i pomyslec ze nie daleko jest plac zabaw dla dzieci
co slychac a no powoli przygotowujemy sie do swiat :)

Posted

ojojjj biedna sunia :(
[*]

a ja wogole swiat nie czuje:roll: to pewni eprzez to ze nie ma sniegu i nie chodze po sklepach szukac prezentow bo kasy nie mam:evil_lol:

Posted

coś na temat "osiedlowych uliczek" wiem - u mnie jest jednokierunkowa, ale niektórym jest za daleko, żeby jechać przepisowo i już wyleciałam raz z zakrętu przez takiego :angryy: szkoda suńki [']

a ja nie obchodzę świąt - wiecie jaka to oszczędność kasy :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):

To się zauważa dopiero jak się jest na swoim :evil_lol: , też tak mam.

Tyson na treningu super się spisywał :cool3: - potwierdzam.

Posted

Bodziulka napisał(a):

simbik napisał(a):
To się zauważa dopiero jak się jest na swoim :evil_lol: , też tak mam.

tak, tak, my też żerujemy na rodzince... wigilia u Teściów, 1wsze święto u moich rodziców, 2gie święto do siostry , bo jej bliźniaki mają urodziny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nic, tylko świętować :)

...........ale za to ile prezentów trzeba kupić - gdzie się nie pojedzie trzeba coś dać :shake: :shake: :shake: