Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Imbir1 napisał(a):znowu nie mają netu, bo nasza szanowna telekomunikacja dopatrzyła się, że nie mają takiego abonametu jaki powinien być przy neostradzie i odcieli ich:cool3::mad:, jak zmienią sobie abonament to im spowrotem włączą:angryy: cholerni biurokraci:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Oj, co do tpsa to ja bym moglabym godzinami opowiadac ile mam im do zarzucenia. Na nieszczescie musimy miec z nimi umowe, by miec net... Gdyby nie to, juz dawno ich abonetnami bysmy nie byli. Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Julia, przekaż głaski dla Tysika od ciotki Kasi, i koleżki Gastka :p Quote
Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 przekażemy głaski dla Tysika:loveu: a ja zrezygnowałam z TP właśnie za te ich machloje i wymuszania:cool3:, net mam w kablówce i telefon tylko komórkowy i jest mi teraz b.dobrze:evil_lol: zadaję sobie sprawę, że gdybym nie miała alternatywy to nadal bym się z nimi bujała:cool3::mad: Quote
DORRAG Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Imbir1; napisał(a): a ja zrezygnowałam z TP właśnie za te ich machloje i wymuszania:cool3:, No właśnie ta TP. :mad: dlatego tel. mamy z Netii :evil_lol: a za internet płace 48 zł. miesiecznie i mogę sobie siedzić ile chce:cool3: :lol: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tysik, Ciebie nie ma, ale ciotka pamięta i zagląda... może się doczeka :D Quote
teqquila Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 u Tyska wszystko w porzadku chodzi na spacerki do poki jest ladnie chorupsko poszlo juz w zapomnienie z uszami tez dobrze :) tylko sciol sobie troche opuszke bo na szkolo wbiegl :P w sobote moze na trening sie wybierzemy :) no to tyle o Tysku :P teraz o pani biednej ktora jest na przymosowym odwyku :P bo az do polowy stycznia neciuku nie bedzie :P ale ja mam necik w szkole wiec bede od czasu do czasu zagadac do Was a juz o Tp nie gadam :P bo mi sie nawet myslec nie chce Quote
tygra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 martwicie mnie ja mam też nie ten abonament co trzeba, a ile kosztuje abonament telefoniczny w netii - czy ktoś wie może Quote
Kate I Luka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hej Tysik, buziaki w fafelki, i głaski w chore opuszki :) Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dzieńdoberek :multi:, taka jestem samotna na dogo, nikogo nie ma, wszyscy śpią :placz: Quote
Klaudia :-) Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzisiaj porwałam Justynie karte z aparatu i mam dla Was trochę fotek Tapika:-) Taki byłem malutki A tak wyrosłem Quote
Kate I Luka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 łłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaka minka Quote
tygra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Klaudia :-)']Dzisiaj porwałam Justynie karte z aparatu i mam dla Was trochę fotek Tapika:-) Taki byłem malutki A tak wyrosłem trudno uwierzyć że tak wyrósł - kawał chłopa z takiej kruszynki:loveu: Quote
Imbirka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 no nie, Justyna dostajesz nagane:mad: masz fotki takiej słodkiej kluchy i do tej pory nam nie pokazałaś:cool3: :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Julia bo ja wczesniej nie wpadlam na pomysl by wstawic zdjecie malego Tapka :) opuszki juz zagojone w weekend bylismy na treningu bylo super Tysik zasowal jak mala torpedka hehe pierwszy raz nie moglam za nim nadazyc:P w przyszlym tygodniu znow dam karte Klaudi by wstawila kilka zdjec :) Klaudia wielkie dzieki za to ze wstawilas zdjecia :) wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka Tyska amstafka nie zyje samochod ja zabil na osiedlowej uliczce i pomyslec ze nie daleko jest plac zabaw dla dzieci co slychac a no powoli przygotowujemy sie do swiat :) Quote
DORRAG Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale śliczny malutki Tysiek:loveu: :loveu: :loveu: Strasznie mi przykro z powodu amstafki:-( Quote
e.v.a Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ojojjj biedna sunia :( [*] a ja wogole swiat nie czuje:roll: to pewni eprzez to ze nie ma sniegu i nie chodze po sklepach szukac prezentow bo kasy nie mam:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 coś na temat "osiedlowych uliczek" wiem - u mnie jest jednokierunkowa, ale niektórym jest za daleko, żeby jechać przepisowo i już wyleciałam raz z zakrętu przez takiego :angryy: szkoda suńki ['] a ja nie obchodzę świąt - wiecie jaka to oszczędność kasy :cool3: Quote
simbik Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bodziulka napisał(a):a ja nie obchodzę świąt - wiecie jaka to oszczędność kasy :cool3: To się zauważa dopiero jak się jest na swoim :evil_lol: , też tak mam. Tyson na treningu super się spisywał :cool3: - potwierdzam. Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bodziulka napisał(a):a ja nie obchodzę świąt - wiecie jaka to oszczędność kasy :cool3: simbik napisał(a):To się zauważa dopiero jak się jest na swoim :evil_lol: , też tak mam. tak, tak, my też żerujemy na rodzince... wigilia u Teściów, 1wsze święto u moich rodziców, 2gie święto do siostry , bo jej bliźniaki mają urodziny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nic, tylko świętować :) ...........ale za to ile prezentów trzeba kupić - gdzie się nie pojedzie trzeba coś dać :shake: :shake: :shake: Quote
tygra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a ja świeta w domu, a w sylwestra jeszcze chrzciny Oskarka (syna mojej siostry) też u nas i do tego ja mam być chrzestną - wydatki i roboty full Quote
Recommended Posts