Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

troche cierpliwosci dziewczyny jak sie pojawi to na pewno beda fotki!! ale powiem wam ze bardzo ladne :)i takie hm...malo ruszajace sie :D:D

Tysik chyba sie przeziebil katar z nosa mu leci i troche kicha :( ja chodze za nim z chusteczka i wycieram noska

Posted

no chyba tak ale nie tylko psy bo u mnie koty tez chore a ja mam jak w szpitalu teraz :P dobra ja lece na zajecia moze bede wieczorkiem papapa
Kate a dziendoberek dziendoberek nie wiem czy dzis bedzie taki dobry :P

Posted

coś mi te dogo dziś szwankuje... nie widze wszystkich postów... jak pisałam tamten, to nie widziałam, że Tysonek chorki...

Co Wy tam dziwwczyny w tej Łodzi, jakaś epidemię macie? Czy tak przez sieć te Wasze psiury się jeden od drugiego zarażają?

Miziu miziu rudasku :)

Posted

a dziekujemy juz go rozgrzewalam w nocy i dzis tez bede spal pod koldra co mu sie nie zdarza :P
Kate bo dzis chyba cos z serwerem bylo wiec pewnie dlatego
bo teraz do lodzi sie przenioslo mojej kolezanki psiurki tez chore
a ja juz po zajeciach nie potrzebnie pojechalam bo zajec nie bylo :P

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Co Wy tam dziwwczyny w tej Łodzi, jakaś epidemię macie? Czy tak przez sieć te Wasze psiury się jeden od drugiego zarażają

Chyba tak,bo Mika też chora. W niedziele o 5 rano wylądowałyśmy w lecznicy,bo strasznie kasłała i wymiotowała,potem w niedziele koło 16 po raz kolejny,wczoraj i dzisiaj też byłyśmy. Cały czas jest na antybiotyku niby jest poprawa,bo nie wymiotuje,ale kaszel cały czas jest:-(:-(

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Chyba tak,bo Mika też chora. W niedziele o 5 rano wylądowałyśmy w lecznicy,bo strasznie kasłała i wymiotowała,potem w niedziele koło 16 po raz kolejny,wczoraj i dzisiaj też byłyśmy. Cały czas jest na antybiotyku niby jest poprawa,bo nie wymiotuje,ale kaszel cały czas jest:-(:-(

no nie.... chyba nawiewam z dogo, jescze mi psa zarazicie :evil_lol:

pozdrowionka, i szybkiego powrotu do zdrowia dla MIki, i całej reszty łódzkiej bandy :D

Posted

Imbir1 napisał(a):
No to żeby Tysonik nie załatwił się tak jak Imbir:cool3: , wszystkie psy w Łodzi chore:cool3: chyba jakiś wirus zaatakował Łódź:cool3:

U mnie na osiedlu epidemia i tak się zastanawiam na ile Tofis coś z Kielc przywiózł a na ile się tu w Łodzi zaraził.

Posted

eeeeeeee, ja nie gubię swoich wątków:lol:
używam zakładki "Panel użytkownika" albo w zakładce "Szybkie Menu" opcja "Subskrypcje wątków" i mam wszystkie swoje temaciki:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
używam zakładki "Panel użytkownika" albo w zakładce "Szybkie Menu" opcja "Subskrypcje wątków" i mam wszystkie swoje temaciki:lol:

ja też tak robię:lol:

Posted

Imbir1; napisał(a):

O wy spryciule:cool3: , a ja latam po dogo i szukam wątków:roll:

No właśnie ale co tam dzisiaj słychać u ciebie Tysiuniu?

Posted

znowu nie mają netu, bo nasza szanowna telekomunikacja dopatrzyła się, że nie mają takiego abonametu jaki powinien być przy neostradzie i odcieli ich:cool3::mad:, jak zmienią sobie abonament to im spowrotem włączą:angryy:
cholerni biurokraci:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: