bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja z życzeniami:loveu: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku pozdrowionka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Na Nowy Rok życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych dni. Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPEZEGO W NOWYM ROKU Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no niedługo Tysiki się pokażą i odezwą wkońcu osobiście:lol::multi: Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Imbir1 napisał(a):no niedługo Tysiki się pokażą i odezwą wkońcu osobiście:lol::multi: Justynko czekamy z niecierpliwościa na świerzą dostawę fotek Tysikowych :) Quote
teqquila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 witam Was juz z domku !! dziekuje za zyczonka :) zdjecia beda jak tylko kupie plytki i zgram stare zdjecia bo mi komputer zapychaja :P Klaudia dzieki za wstawianie zdjec :) Quote
teqquila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Julia cze :) ja tez sie ciesze ze wrocilam do Was:) Quote
Kate I Luka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jeeee, Tysiki wróciły :multi: :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzień dobry Tysie:multi: super że już jesteście:multi: :multi: Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Justyna gdzie ty się znowu podziewasz?:mad::razz::evil_lol: Quote
teqquila Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witam witam :) fotencje beda w najblizszym czasie :P plyty juz mam wiec to juz krok na przod :P a gdzie siem podziewam dzis bylam na zajeciach potem z piesem i chlopakiem na spacerze i na koncu czytalam superowa ksiazke <choc ja czytac nie lubie ksiazek chyba ze o zwierzetach > no i teraz tutaj znaczy na dgm jestem :P Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Pojawiasz się i znikasz Justynko, a Tysona jak nie było tak nie ma :shake: :shake: :shake: Czekam z niecierpliwością na naszego pakerka :) Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A tak wogóle to ile Tyson waży? Bo potężne z niego chłopisko sie wydaje... My naszego pakujemy i pakujemy, a przypakować nie potrafimy :roll: Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hehe, Tyson waży więcej od Justyny, to pewne:p:eviltong: a tak serio to zapamiętałam i wam doniosę 43,2kg:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Imbir1 napisał(a):hehe, Tyson waży więcej od Justyny, to pewne:p:eviltong: a tak serio to zapamiętałam i wam doniosę 43,2kg:diabloti: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No tak, że więcej niż Justyna mogłam zobaczyc po fotkach na siaknku chyba - Justyna taka malusia przy nim... Tysik chyba musi ładnie na smyczy chodzić... bo jakby chodził, a raczej szarpał i ciągnął jak Gaston to Justa już połamana i poobdzirana po spotkaniach z asfaltem już by była... Quote
Medorowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Będą zdjęcia, hura:multi: Woow, to Tysik waży więcej od mojego Medka:razz: Quote
Imbirka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hehe, jak byłyśmy nad morzem, to Justynę szarpał Imbir na plaży a ja dostojnie kroczyłam z Tyskiem za nimi (Tysiek nie chciał chodzić po piachu i Justyna musiała iść pierwsza, wtedy szedł:p) Tysio ładnie chodzi na smyczy Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tysio to prawdziwy twardziel :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts