Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

witam Was juz z domku !! dziekuje za zyczonka :) zdjecia beda jak tylko kupie plytki i zgram stare zdjecia bo mi komputer zapychaja :P Klaudia dzieki za wstawianie zdjec :)

Posted

Witam witam :) fotencje beda w najblizszym czasie :P plyty juz mam wiec to juz krok na przod :P a gdzie siem podziewam dzis bylam na zajeciach potem z piesem i chlopakiem na spacerze i na koncu czytalam superowa ksiazke <choc ja czytac nie lubie ksiazek chyba ze o zwierzetach > no i teraz tutaj znaczy na dgm jestem :P

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Imbir1 napisał(a):
hehe, Tyson waży więcej od Justyny, to pewne:p:eviltong: a tak serio to zapamiętałam i wam doniosę 43,2kg:diabloti:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

No tak, że więcej niż Justyna mogłam zobaczyc po fotkach na siaknku chyba - Justyna taka malusia przy nim...
Tysik chyba musi ładnie na smyczy chodzić... bo jakby chodził, a raczej szarpał i ciągnął jak Gaston to Justa już połamana i poobdzirana po spotkaniach z asfaltem już by była...

Posted

hehe, jak byłyśmy nad morzem, to Justynę szarpał Imbir na plaży a ja dostojnie kroczyłam z Tyskiem za nimi (Tysiek nie chciał chodzić po piachu i Justyna musiała iść pierwsza, wtedy szedł:p) Tysio ładnie chodzi na smyczy