Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wow:crazyeye: Justyna ale zaszalałać:evil_lol: Ekstra fotki Tyśka i fajna oponka do zabawy:evil_lol:
Imbir wprzedwczoraj dopadł oponę na placu zabaw dla dzieci, taką na linach i znęcał się nad nią:evil_lol: szkoda, że nie miałam aparatu, może po ciemku by coś wyszło:cool3: chyba się specjalnie tam przejdziemy:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']wow:crazyeye: Justyna ale zaszalałać:evil_lol: Ekstra fotki Tyśka i fajna oponka do zabawy:evil_lol:
Imbir wprzedwczoraj dopadł oponę na placu zabaw dla dzieci, taką na linach i znęcał się nad nią:evil_lol: szkoda, że nie miałam aparatu, może po ciemku by coś wyszło:cool3: chyba się specjalnie tam przejdziemy:evil_lol:
Toż to wandal małyi;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Koniki cudne, zresztą sama tez miałam okazję je podziwiać:lol:
a to zdjęcie wyszło ekstra, ma taki swój klimat

no i oczywićsie Tysik:lol:, Justyna ty tu napisz jak to się stało, że on tam wlazł:evil_lol:;)

Posted

Kate I Luka witam i zapraszam do czestych odwiedzin w naszej galerii :) a to kolejne zdjecia z wczorajszego spacerku powiem ze to nie wszystkie :)
zdjecia autorstwa mili_2

a to juz mojego autorstwa
Tyson i Opka

z Becia i Imbirem

z Teuflem

Posted

hehe czemu bestia :diabloti: przeciez chyba lepiej ze go tam wsadzialam niz mial by sam wskoczyc <choc watpie czy by dal rade bo to dosc wysokie > :P
mozna powiedziec ze mam latajacego piesa:P
i nastepne foteczki