mar....ka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć, musze coś Kanie wymyślić, tylko ona zazwyczaj w szelasach paraduje.... Quote
Kate I Luka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 50 zł za sam telefon? :crazyeye: Okropnie drogo. Gastek ma takie do którego do środka się wkłada karteczkę, i zakręca taki pojemniczek... Ale ostatnio znajmy nam mówił, że to się nie sprawdza, bo przecieka i czasem może wszystko w środku zamoknąć... Też chyba wymyślę coś z grawerkiem... Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 majoka napisał(a):Cześć, musze coś Kanie wymyślić, tylko ona zazwyczaj w szelasach paraduje.... my mamy na szelkach zamówione na allegro Quote
Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 leemonca daj stronkę, gdzie zamówiłaś ten identyfikator:cool3: :cool3: Quote
tygra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 cześć - ja też musze coś takiego zmajstrować Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 leemonca napisał(a):my mamy na szelkach zamówione na allegro Super to jest... Bardzo fajne....też prosze o namiary na allegro. Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Takie cos znalazłam na allegro: http://www.allegro.pl/item151501487_identyfikator_dla_psa_lub_kota_2szt_za_10zl_.html#photo a my mamy dokładnie takie: Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 cześć Tyśki Ja też muszę fionie kupić jakiś identyfikator, widziałam fajny na allegro... grawerowną kostkę ale ona kosztowała tylko 10 zł. Muszę znaleźć gdzie to było:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 przecież od groma jest teraz tych identyfikatorów, Imbir ma przy każdej obroży i szelkach bo mi się nie chce przepinać. Ostatni jest Red Dingo, super mocny i kapitalnie zrobiony:lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 haha tez bym chciala identyfikator ale szkoda mi kasy bo ta cholera nawet w lesie sie sie trzyma przy nodze:evil_lol: nigdy jej sie nie pozbede:placz: ;) Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tyson ma w klebie 64 cm to słusznie zbudowany facet :) a ta fotka czadowa jest Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 tygra napisał(a):Tyson ma w klebie 64 cm to słusznie zbudowany facet :) a ta fotka czadowa jest fotka jest świetna!!! "dam ci klapsa, niedobry chłopczyku" :evil_lol: a linka niedawno wklejałam w topiku "Adresówka":lol: Quote
teqquila Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 a no bo nam ojciec fundowal !! bylismy w manufakturze i tam robilismy i dlatego tak drogo wyszlo :P ale chyba tyz cos na allegro bedziemy zamawiac :P ona go nie bije tylko zacheca do :P ...:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 w manufakturze????????? w zoologu, czy gdzie? Quote
teqquila Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 hehe tam gdzie klucze dorabiaja tez graweruja :P:D a zoologicznego nie ma jeszcze w manofakturze :P cikawe w sumie kiedy bedzie bo juz sie doczekac nie moge :P Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 oja oja czy to znaczy ze zoologa juz otworzyli w manu???:cool3: Quote
teqquila Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 hehe no niestety jeszcze nie :P ja tyz sie juz doczekac nie moge :P Quote
Kate I Luka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witaj Justynko :) Jak tam Tysik się miewa? Znów się upomnę o foteczki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts