sunshine Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='przeszlus']Kliker to super pomoc :) Choć to jest to samo co nagradzanie za zachowanie to jednak skutki są większe.Wiem ze swojego doświadczenia.Max dzięki niemu zrobił się troszkę bardziej usłuchany :p[/QUOTE] hmmm może kiedyś zobaczymy:P [quote name='Daga & Maks']no to ucz Shirkę :D Maks uwielbia gasić i zaświecać światło, a jakie to ułatwienie dla mnie. Nie trzeba wstawać :cool3: pod warunkiem że smakołyki są w kieszeni :lol:[/QUOTE] hehehe mam nadzieje że też to osiągne:D [quote name='GaBi12']Nie :diabloti: Śliczne zdjęcia Shirki, którą zaniedługo ukradne:loveu::diabloti: Martyna przygotuj się na brak Shiry :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] w życiu! Prędzej nerkę, płuco i komore sercową oddam niż psa:P Quote
sunshine Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Czarnulka']Heej wam :d jak wam dzien mija?[/QUOTE] deszczowo- słonecznie:P mieszanie. Mam nadzieję że wieczorem będzie ładnie bo ide opijać technika :D [quote name='Caachou_']Ona jeszcze śpi! :evilbat:[/QUOTE] a własnie że nie! wstałam bardzo wcześnie:P o 10... na spacerku z diablęciem byłam:D Quote
Ciapkowa. Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='sunshine']w życiu! Prędzej nerkę, płuco i komore sercową oddam niż psa:P[/QUOTE] Nawet nie zauważysz kiedy ją ukradne. Mwahaha :evil_lol: Będę miała dwa psy... :multi: Ciapka i Shirke :diabloti: Quote
MM. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='sunshine'] a własnie że nie! wstałam bardzo wcześnie:P o 10... na spacerku z diablęciem byłam:D[/QUOTE] Zwracam honor :lol: Quote
sunshine Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='GaBi12']Nawet nie zauważysz kiedy ją ukradne. Mwahaha :evil_lol: Będę miała dwa psy... :multi: Ciapka i Shirke :diabloti:[/QUOTE] marzenia...dobra rzecz i nic nie kosztują:evil_lol: [quote name='M&S']Cześc wieczorowo:):)[/QUOTE] siemka:P [quote name='Caachou_']Zwracam honor :lol:[/QUOTE] dzięki, przyda się jeszcze:diabloti: [quote name='M&S']Dobry:):):)[/QUOTE] [quote name='przeszlus']Witano Shirexy :)[/QUOTE] cześć i czołem:multi: [quote name='Izabela124.']Swego technika opijałaś? :D[/QUOTE] tsaaaa... :D a tak się gadało super że mój biedny TŻ (był kierowcą :evil_lol:) na siłę mnie do domku ciągnął :evil_lol: Było grubooooo:razz: Skończyliśmy na tematach o duchach, starych cmentarzach i na drugi dzień rowerami jechalismy jakieś 10 km odwiedzić jeden z nich :evil_lol: A teraz mam dla was filmik ze spaceru i ze sztuczkami:eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No i jakim technikiem się stałaś? :D Czekam na film Quote
sunshine Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Izabela124.']No i jakim technikiem się stałaś? :D Czekam na film[/QUOTE] technikiem ekonomistą:P a filmiki zaraz będą bo się "tworzą" :D Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='sunshine']technikiem ekonomistą:P [/QUOTE]Boszzz ja na takim profilu chyba zanudziłabym się na śmierć :evil_lol: Quote
sunshine Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Izabela124.']Boszzz ja na takim profilu chyba zanudziłabym się na śmierć :evil_lol:[/QUOTE] niektóre lekcje były ciekawe:D zależy od nauczyciela w jaki sposób to prowadzi;) Ja np. lubiłam ekonomie, bo były pogadanki i na luzie;) jeden filmik się już przekazuje na YT :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ale fotka z Shira i wielbłądem ;) tak mozna do tego mini zoo z psem? ale fajnie... Quote
sunshine Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [B]Filmik z "małej tresury" [/B]:evil_lol: Ewcia nagrała wszystko co mi przez te kilka sekund do głowy wpadło :eviltong: Więcej grzechów nie pamiętam :diabloti: Pochwalić mogę Shirę że to było mega rozpraszające miejsce a pod nogami Ewy ujadał do Shiry ukochany Nero :evil_lol: czego na końcu filmiku już nie wytrzymała :cool3: Tak czy siak zasłużyła sobie na oklaski i patyczek:loveu:, który ślicznie zaaportowała upuszczając mi pod nogi i lecąc do Nera :mad: [video=youtube;o2YDOIKlkmk]http://www.youtube.com/watch?v=o2YDOIKlkmk[/video] [B]A tutaj harce Nera i Shirki:loveu: Polecam obejrzeć w całości bo fajnie molestują później oboje Ewę :evil_lol:[/B] [video=youtube;BXE_V5gO9Lk]http://www.youtube.com/watch?v=BXE_V5gO9Lk[/video] Quote
sunshine Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ale fotka z Shira i wielbłądem ;) tak mozna do tego mini zoo z psem? ale fajnie...[/QUOTE] to są tylko wielbłądy i kozy na wybiegu ;) Mieszkają sobie w parku przy placu zabaw:P Mozna powiedziec że są "publiczne":P Quote
Daga&Maks Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 jeszcze 4 lata i też się stanę technikiem ekonomistą :diabloti: Quote
sunshine Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='GaBi12']Witamy deeszczowo. ;)[/QUOTE] witamy, na szczeście nie deszczowo:D [quote name='M&S']Cześć z rana:)[/QUOTE] cześć:) [quote name='Daga & Maks']jeszcze 4 lata i też się stanę technikiem ekonomistą :diabloti:[/QUOTE] szalona:P ja za dwa technikiem masażu za trzy licencjonowanym fizjoterapeutą a za pięć magistrem :D haha Quote
sunshine Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Sylwia K']witamy się serdecznie[/QUOTE] [quote name='Paula03']Witamy w ten chłodny dzionek![/QUOTE] również witam, na poprzedniej stronie są filmiki...ogląda to ktoś?:P [IMG]http://dogtrekking.com.pl/images/fbfiles/images/ib_p009_1_1.jpg[/IMG] Strona organizatora i więcej info [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [URL]http://psiatlon.pies.webserwer.pl/index.html[/URL] Quote
Recommended Posts