Japonka:) Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jestem nowa na tym forum, dlatego chciałam się przywitać. Mam na imię Ewelina, mam 15 lat. W domku mam 2 cudowne kundelki: Dżekiego (12 lat) i Sonię (3 lata) oraz kotka Puszka:razz: Mam nadzieję że mi się będzie dobrze tu pisało:multi: Quote
basia bonnie Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witamy serdecznie :multi: miłego pisania ;) Quote
Japonka:) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jeszcze dodam, że jestem z Kościana (nie wyświetliło się:-o)- to taka miejscowość ok. 40 km pod Poznaniem. Więc jakby ktoś był tutaj z mojego miasteczka to chętnie wybierzemy się na spacerek (niekoniecznie kundelkowy:lol:) pozdrawiam i dziękuję za przywitanie;) Quote
Ishimaru Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No to ja też jestem nowa na forum. Mam na imię Justyna, kocham zwierzęta. Nie mam pieska, ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Odkąd pamiętam, w moim domu zawsze był pies. 12 lat miałam jamnika. Odszedł 3 lata temu. Mam nadzieję, że się dopasuję i nie będę na uboczu. Pozdrawiam Quote
Joasia&Fibi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja równiez jestem nowym forumowiczem,mam na imię Joasia a moja sunia wabi się Fibi,jest pieskiem w typie rasy Yorkshireterier ale nie ma rodowodu,więc znawcy na forach dotyczących yorkow okrzykneli ją kundlem,mimo,ze nie rózni sie niczym od psa z rodowodem,poza jego brakiem...E tam,wcale sie tym nie przejmuję,kocham ją nad zycie i moze tutaj znajdę sprzyjające mi osoby,które kochają psy bez względu na ich pochodzenie...czyli za te słodkie ślepka,brykające łapki,merdające ogonki i oddane serduszko:)Pozdrawiam Wszystkich:)) Quote
psiulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [I]Witamy ;)[/I] [B]Joasia&Fibi [/B][I]zmniejsz sobie podpis {do rozmiarów 100x600} i wyrzuć z niego ruszający się obrazek, bo to niezgodne z regulaminem ;)[/I] [I]Pozdr.[/I] Quote
Joasia&Fibi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Psiulko ale poradz jak mam zmniejszyc?Usunęłam pieska,zmieniłam liijke na mniejszą i co dalej? Quote
Cambel&Megi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='psiulka'][I]{do rozmiarów 100x600}[/quote] [/I]Raczej do rozmiarów 500x100 :eviltong: Joasiu, proponuję usunąć zdjęcie pieska z podpisu, i np. dać do avatara ;) A w ogóle, to witam Wszystkich Nowych Forumowiczów! :multi: Quote
Joasia&Fibi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Cambel&Megi'][/i]Raczej do rozmiarów 500x100 :eviltong: Joasiu, proponuję usunąć zdjęcie pieska z podpisu, i np. dać do avatara ;) A w ogóle, to witam Wszystkich Nowych Forumowiczów! :multi:[/quote] Psiulko,jestem kompletnym laikiem w tej kwestii,oczywiscie próbowalam wrzucic tą fotke na awatar ale nie potrafie:placz: Quote
Joasia&Fibi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Udało mi się!!!!:)Mam Fibi w avatarze,hurra!! Czy juz wszystko oki?Dziękuje...:) Quote
psiulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Cambel&Megi'][/i]Raczej do rozmiarów 500x100 :eviltong: Joasiu, proponuję usunąć zdjęcie pieska z podpisu, i np. dać do avatara ;) A w ogóle, to witam Wszystkich Nowych Forumowiczów! :multi:[/quote] [I]Cyferki się pomyliły :eviltong:[/I] [quote name='Joasia&Fibi']Udało mi się!!!!:)Mam Fibi w avatarze,hurra!! Czy juz wszystko oki?Dziękuje...:)[/quote] [I]Tak, już dobrze ;)[/I] Quote
Alusia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No to ja się może przywitam jeżeli wolno:oops:.Nazywam się Ala mam 4 letniego kundelka łudząco podobnego do nova-ej scotia duck talling retrivera Jestem organizatorka I otwartej wystawy psów rasowych nierodowodowych i kundelków we Wrocławiu 09.12.2007<- ZAPRASZAM;)!!! Z moim pieskiem startuje w zawodach bikejoringu i w sankach.Misiek nauczył również 10 miesięczną wyżlinę Herę można powiedziec,ze przygotował odpowiedno do wystaw(postawa,ruch itp)(...):multi: Zapraszam jeszce raz na mój dział Pozdro:Alicja Kocowicz:roll: Quote
lilszu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A to i My się przywitamy, bośmy nowe:) Ja i Achaja, moja sunia-ma około 2 miesiące, przygarnęłam ją z domu tymczasowego w Poznaniu, gdzie też chwilowo mieszkam. Chajkę( w skrócie), znaleziono na śmietniku:mad: w Starachowicach. Teraz jest szczęśliwa, hasa, wykłóca się, ale nie łamie zakazów. Jednym słowem dwa słowa- pojętne z niej dziewcze :p Witamy:) Quote
pakesio Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witajcie!Jesteśmy tu od wczoraj."Z pewną taką nieśmiałością "tu weszliśmy,bo w porównaniu z wami jesteśmy osobnikami bardzo dojrzałymi,ale duchem jesteśmy i ludzkimi i psowatymi wesołymi szczeniaczkami:haha::puppydog:.Będziemy tu często i obiecujemy,ze zobaczycie nasze foto.Pańcia jest taka sobie,ale piesunio...:klacz: Quote
Fokasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witam, witam. Oto moja ukochana Foczka. [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/5475/naprzywitanieeo7.jpg[/IMG] Niestety nie ze mną, lecz z małżonkiem. Quote
Fokasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote] Będziemy tu często i obiecujemy,ze zobaczycie nasze foto.Pańcia jest taka sobie,ale piesunio...:klacz:[/quote] Czekam, czekam na zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!:bye::sweetCyb: Quote
Lolan Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wiatmy, witamy nowego użytkownika xD Ładna suczka ;) ile ma? Quote
Fokasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Moja kochana Foczunia, ma prawie 5 latuniek! [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/4770/foczunia2gl5.jpg[/IMG] [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/342/foczunia3rr7.jpg[/IMG] [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2808/foczunia4vm7.jpg[/IMG] [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/4678/foczuniamojaic0.jpg[/IMG] Oto moje słoneczko :loveu:, mam ochotę zrobić jej galerię! Pozdrowienia dla Wszystkich:bye:i :BIG:! Quote
Lolan Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ale ona szczęsliwa ;) A co do galerii to nad czym tu sie zastanawiać! Odrazu przejśc do działania prosze! A juz, widze ze bede tam stałym bywalcem ;) Pozdrawiam:razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witam serdecznie nowych użytkowników :) Quote
aisak102 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ja też mam kundelka, czarnego, włochatego misiaka, co się wabi Kajtuś :), ja też mam ciemne wlosy, ale jestem znacznie mniej włochata i mam na imię Kasia. Quote
Lolan Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witaaamy pana i pania włochatą :diabloti: żartuje ;) moze jakaś galeria co :cool3: Quote
aisak102 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Lolan']Witaaamy pana i pania włochatą :diabloti: żartuje ;) moze jakaś galeria co :cool3:[/quote] Proszę bardzo ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102451"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102451[/COLOR][/B][/URL] Quote
Lolan Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Juz lece do galerii ;) A ja jutro wstawie jakies zdjecia Loli hehe ;D Quote
Recommended Posts