kosu32 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Koss Właśnie weszłam na Dogo a tu ... Twój tekst Dziękuję po 100-kroć :loveu::loveu::loveu: Już piszę do Kasi by puszczała wyróżnione Allegro. Durzucę jeszcze trochę fotek na wątek by były do wyboru. Dziękuję Kochana za pomoc. Przesyłam 1000 buziaków i biorę się sama do roboty !!!:multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Aniu wysłałam Ci linka do aukcji Szorstki - zanim go tu wkleję sprawdź i daj znać czy wszystko jest OK ;) Quote
kosu32 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Kasia']Aniu wysłałam Ci linka do aukcji Szorstki - zanim go tu wkleję sprawdź i daj znać czy wszystko jest OK ;) Kasiu Ja nic nie dostałam. Puszczałaś na private na Dogo ??? Quote
Kasia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 kosu32 napisał(a): Kasiu Ja nic nie dostałam. Puszczałaś na private na Dogo ??? nie, na Twoje prywatne gg - dopiero teraz puściłam na dogo. Quote
kosu32 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Kasiu Dodamy fotki ... Zaraz podam które ... Quote
kosu32 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 DSC00284.JPG | kosu32 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl DSC00283.JPG | kosu32 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl DSC08926.JPG | kosu32 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Szorstka 3.JPG | kosu32 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Kasiu Podorzucaj jeszcze te fotki do Allegro -proszę. Quote
Kasia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Aniu, zdjęcia dodane ;) wyróżniona aukcja Szorstki na allegro: SZORSTKA - mix SZNAUCERA, ofiara wakacji.Pies CUDO (749530714) - Aukcje internetowe Allegro trzymam kciuki! Quote
Kasia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Aniu ja widzę numer telefonu...:roll: Quote
kosu32 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Jest ok - dziękuję :lol: Wczoraj wysłałam na Twój prywatny adres maila, w sprawie o której wcześniej rozmawiałyśmy. Poprowadź ją proszę ;) Quote
kosu32 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 247 wyświetleń na Allegro i cały jeden telefon. :shake: W niedzielę jestem umówiona na dogranie terminu wizyty przedadopcyjnej w Piasecznie. Quote
kosu32 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Od wczorajszego wieczoru Szorstka - zwana teraz Funią ma swój nowy dom ;) Więcej info podam wieczorem P.S. Kasiu - wieczorem dam info a propos Allegra Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 wow jak cudownie :loveu: :multi::multi::multi: marudzisz, że ponad 400 wyświetleń i jeden telefon - często jest i ponad 1000 wyświetleń i zero telefonów :-( Maleńka bądź szczęśliwa :loveu: Quote
mru Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jeeej :multi: czekamy na więcej info :D Quote
kosu32 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Witam Jestem tu na chwilkę i zdaję krótką relację - mam nadzieję że Dogo nie wywinie mi teraz numeru ... Szorstkę zabrałam w piątek na wizytę do weta. Miała być tam Pani która wstępnie poszukiwała towarzyszki dla swojej starszej suni. Niestety nie pojawiła się i nie odbierała telefonu. Zostawiłyśmy wiadomość na skrzynce głosowej-ale bez odzewu. Ponieważ wiedziałam mniej-więcej gdzie ta kobieta mieszka, postanowiłam że pojadę tam zaraz po wizycie. Trochę się kręciłam aż znalazłam właściwy adres. Drzwi otworzyła mi osoba bezpośrednio zainteresowana suczką. Nie rozmawiała ze mną tylko na widok Szorstki natychmiast przykucneła i zachwycała się ślicznotką. Zostałyśmy zaproszone do środka gdzie obie sunie rozpoczeły totalne obwąchiwanie. Oczywiście nie obyło się bez warczenia... Później zaproszono nas na kolejne piętro gdzie Szorstka poznała resztę rodziny. Wszyscy byli Nią zachwycenie a mała po prostu kokietowała. Wtrąbiła całą suchą karmę swojej koleżanki a później wdrapywała się na kolana domowników i leżała na plecach. Wiedziałam że Szorstka zrobiła dobre wrażenie. Pani powiedziała mi że musi jeszcze porozmawiać na temat psiaka ze swoim starszym synem - który niestety chwilowo był nieosiągalny. Zaproponowałam więc że przedzwonię w sobotę i umówimy się na odwiedziny w niedzielę lub w poniedziałek. Oczywiście umówiłam się na niedzielę (miałam jeszcze awaryjnie jedyny kontakt z Allegro na nadchodzący tydzień ale wiedziałam już wtedy że ...). Kiedy przyjechałam w niedzielę koło 19.00. wiedziałam że Szorstka już tam zostanie. Obok posłania starszej suczki, czekało już nowe. Pani Ewa przyniosła szelki dla małej i powiedziała że starszy syn wyraził zgodę na nowego domownika. Dokonałyśmy formalności. Szorstka została nazwana Funią. Mieszka w domu z ogrodem z Panią Ewą i Jej synami (dwóch przystojnych facetów). To bardzo ciepli ludzie którzy kochają zwierzęta (starsza sunia też została przygarnięta z ulicy). Pani pracuje w domu i ma drugi dom w górach. Uprzedziłam że trzeba poćwiczyć kilkuminutowe jazdy samochodem (najlepiej z matą), bo mała ma chorobę lokomocyjną i czasem potrafi zrobić niespodziankę. Po wizycie poszliśmy jeszcze wspólnie na spacer a później nadszedł czas pożegnania. No i co ??? No i zryczałam się jak debil. Nic nie zrobię - ten typ tak ma. Państwo pocieszali mnie mówiąc że będzie miała tu dobrze - i wiem że tak będzie ... Jesteśmy w stałym kontakcie. Kolejne odwiedziny za jakiś miesiąc lub później. Mała ma przykaz na razie chodzenia wyłącznie na smyczy. Brama i bramka mają być zamknięte a Funia na widelcu. Obiecano mi przesyłać fotki które będę zamieszczać na Dogo a później właścicele Funi sami ujawnią się na portalu. Żyj słodko - moja ślicznotko. Bądź szczęśliwa. Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ale wspaniale!!!!!! :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
mru Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cudownie! :loveu: bądź szczęśliwa, mała! kosu, dziękujemy za relację! Quote
żabusia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A to nic sie Aniu nie chwalilas. Super, ze w sumie szybko sie udalo. A ja mam taki problem: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pilnie-potrzebna-kasa-na-sterylke-aborcyja-147654/#post13058823 Quote
kosu32 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 No bo mam urwanie głowy ... :roll: Generalnie u Funi wszystko ok - dziś rozmawiałam z Jej nową Panią (świetna babka). Mała dziś spała na swoim nowym pięknym posłaniu i na widok szelek spierdzielała bijąc rekordy świata. Ona widząc szelki panikuje że znów gdzieś ją wyzwiozą ... :shake: Generalnie otwiera się co raz bardziej. Dziś słyszałam jak ujadała w ogródku ze swoją starszą koleżanką ... fajne są :cool3: Quote
Agmarek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 kosu32 napisał(a): Dziś słyszałam jak ujadała w ogródku ze swoją starszą koleżanką ... fajne są :cool3: To uważaj Kosu, bo jeszcze z tydzień i Szorstka może Ci portki wyszarpać :razz: Jesteś naprawdę wspaniała. Mieć tyle problemów na głowie i jeszcze chęć pomagania innym (ludziom i zwierzętom) wiesz o czym piszę :evil_lol: Quote
kosu32 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Agmarku Funię - Szorstkę odwiedzę minimum za miesiąc a na wizytę zabiorę swojego Leo, co by obie kobietki miały jakieś urozmaicenie i dały na spokojnie porozmawiać i wypić kawę. Po drugie to Ty tutaj nie świruj banana tylko ucz się, a później starsza koleżanka Cię sprawdzi. :mad: Quote
kosu32 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 A to dla wszystkich ciotek które są ciekawe co słychać u Funi (zdjęcie wraz z krótkim mailem z nowego domku) :loveu: [FONT=Arial]"Witam[/FONT] [FONT=Arial]przesylam zdjęcie Funi[/FONT] [FONT=Arial]Wszystko dobrze, oczy ma już wesole, rozrabia, biegala na spacerze bez smyczy, bawila się z suczką p.Doroty, z Pysią jakoś się dogadują. Rzeczywiście jest czujna i dużo szczeka, [/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Ewa"[/FONT] Quote
Recommended Posts