kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 tanitka napisał(a):czy może jednak być zaciążona? Może ... Sterylkę umawiamy po 20 lipca Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Kolejna noc spędzona przy kompie. Telefony się po prostu urywają ... :shake: biuro-rzeczy-znalezionych.net - Zwierzęta - Znaleziono suczkę - Młochów k/W-wy Biuro rzeczy znalezionych Mazowieckie - Młochów koło W-wy - znaleziono suczkę - Biuro Rzeczy Znalezionych i Zgubionych na Gumtree Warszawa Gumtree Młochów W/W-Wy - Znaleziono Suczkę - szczegóły ogłoszenia Utracone M�och�w k/W-wy przy Trasie Katowickiej - naleziono suczk� Alegratka Zaginione Psy .pl Ogłoszenia o zaginionych i znalezionych psach. Szorstka Zaginione Psy Og�oszenia zgubiono - znaleziono - Og�oszenia - Kategoria - Psy - M�och�w k/W-wy - znaleziono suczk� Zgubiono biuro-rzeczy-znalezionych.net - Zwierzęta - Znaleziono suczkę - Młochów k/W-wy Biuro rzeczy znalezionych Znaleziono suczk�-M�och�w k/W-wy - Og�oszenia Internetowe. Darmowe. Ogłoszenia interpress Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierz�ta :: Zobacz temat - Znal.Sunie 7.07 w M�ochowie k/W-wy przy Trasie Katowickiej! Zaginione psy Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 No i zapomniałam jescze napisać że piękny plakat Isadory przedstawiający uroczą znajdę, został wydrukowany w kilkudziesięciu egzemplarzach i porozklejany po okolicznych sklepach, tablicach ogłoszeń itd (Nadarzyn, Młochów, Żabia Wola, okolice Urzutu itd). Niestety nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc w oplakatowaniu Piastowa, Piaseczna, Pruszkowa, Brwinowa itd ... Quote
mru Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Piaseczno to ja mogę, ale w poniedziałek, bo w pracy drukarkę mam tylko... :( Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 mru napisał(a):Piaseczno to ja mogę, ale w poniedziałek, bo w pracy drukarkę mam tylko... :( Mru Byłoby super !!! Tak naprawdę na chwilę obecną kompletna cisza ... Tylko jedna dziewczyna napisała do mnie maila po tym jak przeczytała ogłoszenie w internecie o znalezieniu suni. Zasugerowała by wrzucić ogłoszenie na Dogo bo tam są ludzie którzy pomagają psiakom i z pewnością dzięki Dogo sunieczka znajdzie poprzedniego właściciela bądź nowy dom. Byłam u niej dzisiaj - (i w środę i w piątek). Sunieczka jest słodka :lol: Teraz siedzę na Dogo i działam na trzy fronty: - przeglądam Dogo - oprawiam fotki małej - wrzucam je ta Fotosika Jak przetrwam kryzys snu (od wtorku chodzę spać o 3.00. w nocy), to powrzucam na wątek jej nowe fotki i podeślę do dziewczyn. Sunia jest cudowna :cool3: Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Sunię nazwałam Szorstka :cool3: W środę podczas pracy, wyrwałam się na chwilę do sklepu i kupiłam jej smycz i obrożę. Twarzowo jej w tej kolorystyce. Zdjęcia są zbyt ciemne bo byłam u niej dość późno (na zakup odzielnej lampy błyskowej raczej marne szanse)... ale w niedzielę obfocę ją na TIP-TOP ;) Sunieczka jest bardzo spokojna, niekonfliktowa, chodzi za człowiekiem krok w krok. Najbardziej lubi "biegać luzem". Choć tu na zdjęciach ma smutną minę - potrafi też się cieszyć i bawić. Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 W piątek Szorstka dużo spacerowała. Najbardziej jednak lubi sobie siedzieć i uwielbia pieszczoty typu kizinie po brzuszku. Parę razy lizneła mnie po brodzie. Ona jest taka kochana. Jej nie da się nie kochać :loveu: Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 W sobotę Szorstka chciała się zrelaksować i zrobiła sobie małe tarzanko ... Nie muszę pisać w czym :shake: Śmierdziała jak 150 :crazyeye: Trzeba było działać ! :razz: Na początku stawiała pewne opory, ale po pewnym czasie nawet jej się to spodobało :lol: Po "zabiegu" została dokładnie wytarta (łącznie z podwoziem). Resztki wody wychlapał prosto na nas podczas otrząsania się, a następnie pełna energii poszła do domu gdzie na pościeli wycierała się dokładnie udając odkurzacz (czytaj: tyłek w górze, pysk na pościeli, nogi udają koła Formuły 1). Quote
tanitka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ale piękne zdjęcia w tej kąpieli!:loveu: cudna ta suńka! Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 piękna i kochana sunia!!!! oby szybko udało się znaleźć domek!!!! :kciuki: Quote
mru Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ahaha 2 osoby i pies musieli myć ją :) słodka jest :cool3: Quote
kosu32 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Kora napisał(a):Prosze Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierz�ta :: Zobacz temat - Znal.Sunie 7.07 w M�ochowie k/W-wy przy Trasie Katowickiej! na zabiedzona nie wyglada:roll:, czy czasem nie jest szczenna? Kora Dziękuję za ogłoszenie. Z tego wszystkiego przeoczyłam Twój wpis-wybacz. Quote
Kora Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No co Ty:oops:, sprawdzaliscie czy nie ma chipa:roll:. Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 kurcze biedna jak zaciążona to tym bardziej prawdopodobne, że nie zgubiła się jednak :placz: Quote
kosu32 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Kora napisał(a):No co Ty:oops:, sprawdzaliscie czy nie ma chipa:roll:. Tak - chipa brak :shake: Quote
koss Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ZROBIĘ MALUTKIEJ U SIEBIE OGŁOSZENIA -ALE NIE NAPISZE. ZE W CIAZY - KURCZE...:shake: Quote
kosu32 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Co do ciąży małej to na chwilę obecną jest to jedynie przypuszczenie ... Tak czy siak będzie umawiana na sterylkę po 20 lipca. Quote
kosu32 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 W poniedziałek późnym popołudniem zadzwonił do mnie Pan w sprawie suni. Serce zaczeło mi mocniej bić ... Czekałam na rozwój sytuacji. Pan zobaczył plakat o znalezieniu małej w jednym ze sklepów w Nadarzynie. Powiedział że jeżeli nie znajdzie się właściciel, chętnie by ją wzioł. Nie mogłam długo rozmawiać, więc przeprosiłam i powiedziałam że oddzwonię jutro na spokojnie. W trakcie krótkiej pogawędki poinformowałam Pana że warunkiem przekazania psa jest podpisanie umowy adopcyjnej. Zapadła cisza ... Po chwili Pan mocno przestraszony odezwał się i pytał czy to konieczne, a po co, a dlaczego itd. Na spokojnie, po krótce wytłumaczyłam mu jak się sprawy mają i podziękowałam za rozmowę obiecując że się z nim skontaktuję ponownie. Efekt - nic z tego nie wyjdzie... może i dobrze. Quote
tanitka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 tak czy siak, trzymam kciuki za Szczoteczkę:cool3: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no i lepiej, że nic z tego, ja też trzymam za malutką :kciuki: Quote
kosu32 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Szorstka jest po prostu rewelacyjna ... Nie mogę teraz dorzucić zdjęć, bo padł mi domowy komp (ale obiecuję poprawę). Ma się bardzo dobrze. Już wkrótce ją ponownie odwiedzę :lol: Quote
kosu32 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dziś ją znów zobaczę i ... Wieczorem napiszę jak się sprawy mają - o ile mój komp będzie działać ;) Quote
Recommended Posts