Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emilia mówiła , że dziewczynki są już zamówione , dwa pieski także.
Zostają więc do wzięcia jeszcze dwa pieski, ale które nie wiem.
Jak prześle mi resztę zdjęć to je zamieszczę , a opisać już musi je sama.

Posted

elżbietarusos napisał(a):
O.K.
Już obrobiłam . Dzisiaj umieszczę kilka i jutro kilka.
Zaraz musze zmykać karmić swoje psy.
Korytko nade wszystko.

Jakie cudowe to psisko !! :loveu:najladniejsze moim zdaniem :)
ile szczeniaki maja?

Posted

I ten taniec z nożem lepiej sie wam podoba ,niż ta tancząca chihuałałka???????????????????????????????????
:angryy: :angryy: :angryy:

Nie wierzę.

Posted

Duzo bardziej. Czilalka wyglada na mocno nieszczesliwa, borderek swietnie sie bawi. I choreografia tez bardziej wyszukana, pies jest swietny.

Posted

dorbin napisał(a):
I ten taniec z nożem lepiej sie wam podoba ,niż ta tancząca chihuałałka???????????????????????????????????
:angryy: :angryy: :angryy:

Nie wierzę.

Chodziło nam nie o jakość wykonania, a o to, czy sprawia to przyjemność psu...czi nie była szczęśliwa:shake:, a borderek bawi się wyśmienicie...:loveu:

Posted

Ja nie mam zastrzezen co do wykonania (chociaz sie na tym kompletnie nie znam, po prostu moje wrazenie). Co do tematyki i kostiumu - taka konwencja. Moze nie zachwycac, dla mnie jest ok.

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Tak, ten pies bawi sie świetnie , szczególnie jak ucieka przed tym nożem .
Pokazcie teń taniec dzicku , ciekawe czy tez wam powie, że ten pies się swietnie bawi..................:cool3:

A cziłałka była stremowana , a nie przestraszona .

Posted

Dziecko nie zrozumie tej konwencji. Psu obojetne, czy pancio biega z nozem, czy nie (czyzby Twoj pies nie uwielbial, kiedy go ganiasz? Wiekszosc psow nie zna lepszej zabawy).

Posted

Ganiać to i owszem lubi , ale nie z nożem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A dziecko nie zrozumie , że goni sie psa z nożem???????????????????

Posted

Ten nóż był nożem jedynie dla człowieka, a dla psa była to raczej patyko-piłeczka.

Mi się podobało. Uwielbiam oglądać taniec z psem. Podobał mi się bardzo występ a la Charlie Chaplin super. Nie wiem niestety gdzie to oglądałam.

Posted

dorbin napisał(a):
Ganiać to i owszem lubi , ale nie z nożem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie bede pytac, skad Twoj pies wie, ze noz to smiercionosnie narzedzie. ;-)

dorbin napisał(a):

A dziecko nie zrozumie , że goni sie psa z nożem???????????????????

Dziecko nie zrozumie, ze to tylko aktorstwo.

Posted

Dowiedzialam sie wlasnie, ze Samba sie rozchorowala i nie bedzie w Katowicach. To znaczy, ze musze wyslac moich dwoch Mezczyzn (jeden dwu- drugi czworonozny) do Katowic samych. W dodatku cziłały sa od 10, Bono wchodzi na ring pierwszy (z trzema kolegami po fachu), wiec musza wstac o czwartej i niewykluczone, ze o 10:10 beda juz mogli wracac do domu...

Posted

kayla napisał(a):
Dowiedzialam sie wlasnie, ze Samba sie rozchorowala i nie bedzie w Katowicach. To znaczy, ze musze wyslac moich dwoch Mezczyzn (jeden dwu- drugi czworonozny) do Katowic samych. W dodatku cziłały sa od 10, Bono wchodzi na ring pierwszy (z trzema kolegami po fachu), wiec musza wstac o czwartej i niewykluczone, ze o 10:10 beda juz mogli wracac do domu...

O kurcze ale pech! :shake:

A ty nie bądź taka skromna i lepiej męża nastaw, że będzie kiblował aż do konkurencji finałowych :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Ten filmik był całkiem fajny,pies zachowywał sie inaczej niż w poprzednim czi.
Nie patrzmy na przedmioty naszymi oczami,pies je widzi inaczej :lol:
Tremę mamy tylko my, psy jej nie znają.

Posted

ksara napisał(a):
Ten filmik był całkiem fajny,pies zachowywał sie inaczej niż w poprzednim czi.
Nie patrzmy na przedmioty naszymi oczami,pies je widzi inaczej :lol:
Tremę mamy tylko my, psy jej nie znają.

Dokładnie, kiedy my się denerwujemy, one też...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...