ksara Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Które to dziewczynki ?????? Czy wszystkie już zamówione????
elżbietarusos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Emilia mówiła , że dziewczynki są już zamówione , dwa pieski także. Zostają więc do wzięcia jeszcze dwa pieski, ale które nie wiem. Jak prześle mi resztę zdjęć to je zamieszczę , a opisać już musi je sama.
moon_light Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 elżbietarusos napisał(a):O.K. Już obrobiłam . Dzisiaj umieszczę kilka i jutro kilka. Zaraz musze zmykać karmić swoje psy. Korytko nade wszystko. Jakie cudowe to psisko !! :loveu:najladniejsze moim zdaniem :) ile szczeniaki maja?
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Wybaczcie, ze w temaci chihuahua'owym, ale ostatnio rozmawialismy o tancu z psem. Ten jest rewelacyjny, a przy okazji widac, ze pies sie dobrze bawi (ten merdajacy ogon!) http://video.google.com/videoplay?docid=-1918185834789602248&q=dog+dancing
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 znalzalam na internecie zdjecia chichuahua, o ciekawych umaszczeniach niektore, zwlaszcza marmurek. http://community.webshots.com/album/2423595Pdjoiffmkt
dorbin Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 I ten taniec z nożem lepiej sie wam podoba ,niż ta tancząca chihuałałka??????????????????????????????????? :angryy: :angryy: :angryy: Nie wierzę.
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Duzo bardziej. Czilalka wyglada na mocno nieszczesliwa, borderek swietnie sie bawi. I choreografia tez bardziej wyszukana, pies jest swietny.
Kenduś Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 dorbin napisał(a):I ten taniec z nożem lepiej sie wam podoba ,niż ta tancząca chihuałałka??????????????????????????????????? :angryy: :angryy: :angryy: Nie wierzę. Chodziło nam nie o jakość wykonania, a o to, czy sprawia to przyjemność psu...czi nie była szczęśliwa:shake:, a borderek bawi się wyśmienicie...:loveu:
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ja nie mam zastrzezen co do wykonania (chociaz sie na tym kompletnie nie znam, po prostu moje wrazenie). Co do tematyki i kostiumu - taka konwencja. Moze nie zachwycac, dla mnie jest ok.
dorbin Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak, ten pies bawi sie świetnie , szczególnie jak ucieka przed tym nożem . Pokazcie teń taniec dzicku , ciekawe czy tez wam powie, że ten pies się swietnie bawi..................:cool3: A cziłałka była stremowana , a nie przestraszona .
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Dziecko nie zrozumie tej konwencji. Psu obojetne, czy pancio biega z nozem, czy nie (czyzby Twoj pies nie uwielbial, kiedy go ganiasz? Wiekszosc psow nie zna lepszej zabawy).
dorbin Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ganiać to i owszem lubi , ale nie z nożem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dziecko nie zrozumie , że goni sie psa z nożem???????????????????
Kenduś Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 dorbin napisał(a): A cziłałka była stremowana , a nie przestraszona . Pies nie zna atkiego uczucia jak trema... :crazyeye:
elżbietarusos Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nie doceniamy własnych psów. Myślę , że dysponują ogromną gamą uczuć , tylko my nie umiemy ich odczytywać.
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ten nóż był nożem jedynie dla człowieka, a dla psa była to raczej patyko-piłeczka. Mi się podobało. Uwielbiam oglądać taniec z psem. Podobał mi się bardzo występ a la Charlie Chaplin super. Nie wiem niestety gdzie to oglądałam.
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dorbin napisał(a):Ganiać to i owszem lubi , ale nie z nożem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bede pytac, skad Twoj pies wie, ze noz to smiercionosnie narzedzie. ;-) dorbin napisał(a): A dziecko nie zrozumie , że goni sie psa z nożem??????????????????? Dziecko nie zrozumie, ze to tylko aktorstwo.
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 W rzeczy samej. Ja sie zgubilam juz jak sie pojawil watek dziecka :-D
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Kayla grunt, że ja rozumiem ;) . Świetny filmik, świetna konkurencja. Super zabawa zarówno dla psa jak i człowieka :lol:
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Dowiedzialam sie wlasnie, ze Samba sie rozchorowala i nie bedzie w Katowicach. To znaczy, ze musze wyslac moich dwoch Mezczyzn (jeden dwu- drugi czworonozny) do Katowic samych. W dodatku cziłały sa od 10, Bono wchodzi na ring pierwszy (z trzema kolegami po fachu), wiec musza wstac o czwartej i niewykluczone, ze o 10:10 beda juz mogli wracac do domu...
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 kayla napisał(a):Dowiedzialam sie wlasnie, ze Samba sie rozchorowala i nie bedzie w Katowicach. To znaczy, ze musze wyslac moich dwoch Mezczyzn (jeden dwu- drugi czworonozny) do Katowic samych. W dodatku cziłały sa od 10, Bono wchodzi na ring pierwszy (z trzema kolegami po fachu), wiec musza wstac o czwartej i niewykluczone, ze o 10:10 beda juz mogli wracac do domu... O kurcze ale pech! :shake: A ty nie bądź taka skromna i lepiej męża nastaw, że będzie kiblował aż do konkurencji finałowych :cool3: :cool3: :cool3:
ksara Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ten filmik był całkiem fajny,pies zachowywał sie inaczej niż w poprzednim czi. Nie patrzmy na przedmioty naszymi oczami,pies je widzi inaczej :lol: Tremę mamy tylko my, psy jej nie znają.
Kenduś Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 ksara napisał(a):Ten filmik był całkiem fajny,pies zachowywał sie inaczej niż w poprzednim czi. Nie patrzmy na przedmioty naszymi oczami,pies je widzi inaczej :lol: Tremę mamy tylko my, psy jej nie znają. Dokładnie, kiedy my się denerwujemy, one też...
kayla Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Czyli psy maja nasza treme :-D Ucze Meza wystawiac psa i odwrotnie. Odpukac - idzie niezle.
Recommended Posts