ksara Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Myślałam,że to zdjecie suni z małymi jest małe, a teraz jak weszłam w edycję to i tak nie wyszło mi zmniejszenie :shake: , co mam zrobić?
ksara Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzięki wielkie :lol: Postaram się nauczyć tak wstawiać zdjęcia :p
ilonka_hh_ Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ale słodka Pyziuchna, Ksara ucałuj tą królewne ode mnie i mojej Lolci :loveu: Ja chce takiego maluszka.... Lola też chce ;)
olcha Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 i ode mnie też wycałuj i wydrap obie sunie :razz: Kayla wklejam mojego "pinczera miniaturowego" :lol: A kiedyś byłam taka malutka...i szczuplutka :oops: Wymiary: wys. w kłębie - 28 cm długość - 33 cm waga - ok 4,5-5 kg :oops:
ilonka_hh_ Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Moja siostra też kiedyś miała "pinczera miniaturowego" wyrósł chyba wiekszy niż Era ;) Straszny głuptas z niego był. Nawet nie reagował na imię tylko na słowo "masz". W końcu uciekł i już się nie znalazł.
moon_light Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 olcha napisał(a):i ode mnie też wycałuj i wydrap obie sunie :razz: Kayla wklejam mojego "pinczera miniaturowego" :lol: Wymiary: wys. w kłębie - 28 cm długość - 33 cm waga - ok 4,5-5 kg :oops: "laska:loveu:"...a mi sie podoba tak samo jak tqila..albo i bardziej:loveu: ps.Kayla nie wklejaj zdjec ery na stronke-bo moze zachecic ludzi (serio!) Cezariusz bedzie sie bardziej nadawal: taki bylem maly: a teraz: ps2. więcej zdjec w podpisie moim(bo te wybrane na szybko)..
kayla Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 moon_light napisał(a): ps.Kayla nie wklejaj zdjec ery na stronke-bo moze zachecic ludzi (serio!) Nie chodzi o to, ze one nie sa ladne, tylko o to, ze inne. I zeby nabyc slicznego kundelka nie trzeba placic oszustowi grubej kasy, lepiej symboliczna kwote zaplacic schronisku z tym samym efektem (+ poczucie, ze sie wspiera sluszna sprawe).
olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ehhh...ja za moją Erutkę zabuliłam 340 zł :shake: oj goopia byłam goopia ale nie żałuję :loveu: A jaki jest/będzie adres tej strony?
ksara Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 To mamy wspólną znajomą :) muszę jej boksery do kolekcji podesłać.
elżbietarusos Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 CEZARIUSZ i ERA bardziej przypominają chihuahua niż ORZESZEK :) .
olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Kayla york powalił mnie na kolana. Dla mnie najgorsza jest sprzedaż szczeniąt po naprawdę rodowodowych rodzicach kiedy suka ma dwa mioty w roku. Wtedy to jest chodząca reklama "tańszych rasowych psów".
moon_light Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 kayla napisał(a):Nie chodzi o to, ze one nie sa ladne, tylko o to, ze inne. I zeby nabyc slicznego kundelka nie trzeba placic oszustowi grubej kasy, lepiej symboliczna kwote zaplacic schronisku z tym samym efektem (+ poczucie, ze sie wspiera sluszna sprawe). Ja wiem wiem :) wszystko rozumiem - dla mnei i tak Cezariusz bedzie najpiekniejszy pod sloncem-bo moj:cool3: Chodzili mi o to że Era wyglada baardzo podobnie do rodowodowego pinczera miniaturki....a cezar troszeczke tylko.
olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 moon_light napisał(a):Ja wiem wiem :) wszystko rozumiem - dla mnei i tak Cezariusz bedzie najpiekniejszy pod sloncem-bo moj:cool3: Chodzili mi o to że Era wyglada baardzo podobnie do rodowodowego pinczera miniaturki....a cezar troszeczke tylko. Coś ty! Jest zupełnie inna. Mniejsza, niższa, szersza w klacie, masywniejsze nogi ma, inne uszy, inny pysk, inny kształt głowy, inne oczy. Ma ktoś do wklejenia rodowodowego pinczera miniaturkę?
olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 ERA Mł. Ch. Pol, Ch. Pol. AGA Lipiecka Sarna (domowe imię NIKITA) (wł. Joanna Początek zdjęcie skopiowane ze strony http://www.pinczeromania.idysk.com/index.htm)
moon_light Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 olcha napisał(a):Coś ty! Jest zupełnie inna. Mniejsza, niższa, szersza w klacie, masywniejsze nogi ma, inne uszy, inny pysk, inny kształt głowy, inne oczy. Ma ktoś do wklejenia rodowodowego pinczera miniaturkę? jakby ją odchudzic :) to by byla podobna !
olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Być może gdybym ją odchudziła trochę bardziej by przypominała rasę. Ale spójrz chociażby na długość nóg, kufy i szyi. Zobacz jak kufa przechodzi w czaszkę (zupełnie inny kształt). Pinczery mają bardzo ładne klatki piersiowe i podkasane brzuszki. Era nigdy takiego nie miała zawsze była równoległa do podłoża :eviltong: No ale dobra zaśmiecamy wątek cziłałek.
ilonka_hh_ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=92864728 bez ogonków ???? :shake:
ksara Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Skoro w modzie są czi to się teraz takie sprzedaje,a że to są "ratlerkopodone" to co,ludzie się nabiorą :(
elżbietarusos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Oglądałam dzisiaj szczenięta Emilii. Piękne. Jeśli ona nie zamieści ich na dogo , to ja to zrobię w wolnej chwili. Pozdrawiam wszystkie zapracowane Panie
ksara Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Elu !!!!! Proszę o zdjęcia siostrzyczek Pyzy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
nutasob Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ksara napisał(a):Elu !!!!! Proszę o zdjęcia siostrzyczek Pyzy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Elu daj zdjecia ,nie mam czasu sie uczyc wklejać,ale to są robocze zdjęcia i jeszcze nie ma wszystkich szczeniaczków ,one są takie żywe ,zdjęcia zamazane ,mój aparat nie nadąża za nimi.
elżbietarusos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 O.K. Już obrobiłam . Dzisiaj umieszczę kilka i jutro kilka. Zaraz musze zmykać karmić swoje psy. Korytko nade wszystko.
elżbietarusos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Wiem Ksaro , jak na nie czekałaś. Masz więc dzisiaj całość :) . Niestety zawiesza mi się komputer , więc chyba dwa pozostałe zamieszczę nocą lub jutro. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
elżbietarusos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No i dwa ostatnie Uff , to by bylo wszystko.
Recommended Posts