nutasob Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ADMED napisał(a):Poniewaz jest cisza to się pochwale,że mój KONCZITO Betyniontko oraz YESSICA Złote Iskierki zdobyli wczoraj na wystawie Jarosławiu Zwycięstwa Młodzieży a sunia w klasie otwartej CWC.Przyznam,że bardzo się cieszę takim początkiem sezonu wystawowego 2006!!!!:multi: Równiez gratulacje za wspaniale osiagniecia.Ja jeszcze mam 2 tygodnie do Katowic a konkurencja nie zła.Ale na tej wystawie starczą mi oceny na prawa hodowlane.:multi:
ksara Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A my będziemy w sobotę :placz: i się z Wami nie spotkam :placz:
kayla Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ja bede siedziec w domu, obgryzac paznokcie i myslec jak tam moj Bonifacy prezentuje sie w niemoich rekach.
nutasob Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ksara napisał(a):A my będziemy w sobotę :placz: i się z Wami nie spotkam :placz: Wiec moze na nastepnej wystawie sie zobaczymy.:placz: A napewno w Poznaniu na Światowce.:p :p :p
nutasob Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ADMED napisał(a):A więc do zobaczenia w Katowicach!!!!! Czy mam się obawiać konkurencji?:mad: :mad:
ADMED Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Konkurenca jest zawsze na każdej wystawie ,na tym to polega .I dobrze,niech wygrywają najlepsi!!!!Ja mam zgłoszonego jednego pieska w klasie młodzieży w krótkowłosych.,dwie sunie w kl.młodzieży w krótkowlosych i jedną sunie długowlosa w klasie otwartej .A co będzie zobaczymy?????????????Ktoś musi by pierwszy a ktoś ostatni i na tym polega zabawa.
olcha Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Już nie! Pzdr. Jak to :cool3: Czyżbyś była kolejną szczęśliwą posiadaczką tej niezwykłej rasy? :razz:
nutasob Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ADMED napisał(a):Konkurenca jest zawsze na każdej wystawie ,na tym to polega .I dobrze,niech wygrywają najlepsi!!!!Ja mam zgłoszonego jednego pieska w klasie młodzieży w krótkowłosych.,dwie sunie w kl.młodzieży w krótkowlosych i jedną sunie długowlosa w klasie otwartej .A co będzie zobaczymy?????????????Ktoś musi by pierwszy a ktoś ostatni i na tym polega zabawa. Byłam na wielu wystawach i nie zawsze jest tak ,ze wygrywaja najlepsi i nie zawsze najlepsze psy? Zyczę powodzenia .Napewno się spotkamy .
ADMED Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 nutasob napisał(a):Byłam na wielu wystawach i nie zawsze jest tak ,ze wygrywaja najlepsi i nie zawsze najlepsze psy? Zyczę powodzenia .Napewno się spotkamy . Co do tego,że nie zawsze wygrywają najlepsi,zgadzam się calkowiecie. Ale zawsze mam nadzieje,że tak będzie.A może tym razem.....Ja również życze powodzenia i ciesze się na spotkanie.Pozdrawiam
nutasob Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Asiaczek napisał(a):Już nie! Pzdr. Asiaczku przyslij mi swoje basenji ?Masz szczeniaczki ?
ADMED Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ten po lewej stronie długowlosy to BEN Bąbelek sym mojego LUCKiego zHelfstyna Zwycięsca Rasy z Jarosławia.Na zdjęciu dolnym po lewej YESSICA Lack Złote Iskierki obok KASANDRA Betyniątko.
ksara Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzisiaj mamy urodzinki :loveu: :loveu: :multi: :multi: Pyza skończyła 9 tygodni :-o Poszukiwania koleżanki dla Pyzy są makabryczne :placz:
kayla Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dziewczyny, mam do Was taka troche drazliwa prosbe. Moja znajoma na swojej stronie ostrzega przed kupnem psow pseudorasowych. Jako ilustracje chce pokazac zdjecia takich psow i obok, dla porownania - psow rasowych. Nie chodzi o to, ze pseudorasowe sa brzydkie, bo kazdy pies jest piekny, zwlaszcza w oczach wlasciciela (wiem, bo mialam "wyrob jamnikopodobny" kiedys), tylko o to, ze te psy sa inne od rasowych. A nieswiadomi ludzie kupujac je staja sie ofiarami oszustow. I tu prosba - jesli ktoras z Was zna psa, ktory kupiony byl jako chihuahua (albo inna rasa) a wyrosl na cos calkiem innego, prosilabym o zdjecie (z pozwoleniem na publikacje). Oczywiscie mnostwo takich pieskow jest na allegro, ale tam raczej takiej zgody sie nie dostanie ("Zwracam sie do Państwa z uprzejmą prośbą o pozwolenie na umieszczenie zdjęć Państwa szczeniaczków na stronie ostrzegającej przed kupnem psów pseudorasowych" ;-) )
olcha Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 kayla napisał(a):Dziewczyny, mam do Was taka troche drazliwa prosbe. Moja znajoma na swojej stronie ostrzega przed kupnem psow pseudorasowych. Jako ilustracje chce pokazac zdjecia takich psow i obok, dla porownania - psow rasowych. Nie chodzi o to, ze pseudorasowe sa brzydkie, bo kazdy pies jest piekny, zwlaszcza w oczach wlasciciela (wiem, bo mialam "wyrob jamnikopodobny" kiedys), tylko o to, ze te psy sa inne od rasowych. A nieswiadomi ludzie kupujac je staja sie ofiarami oszustow. I tu prosba - jesli ktoras z Was zna psa, ktory kupiony byl jako chihuahua (albo inna rasa) a wyrosl na cos calkiem innego, prosilabym o zdjecie (z pozwoleniem na publikacje). Oczywiscie mnostwo takich pieskow jest na allegro, ale tam raczej takiej zgody sie nie dostanie ("Zwracam sie do Państwa z uprzejmą prośbą o pozwolenie na umieszczenie zdjęć Państwa szczeniaczków na stronie ostrzegającej przed kupnem psów pseudorasowych" ;-) ) Możesz z powodzeniem wykorzytsać zdjęcie Ery zakupionej jako pinczer miniaturka :eviltong: Poszukam jakiś zdjęć ładnych od boku.
Kenduś Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 ksara napisał(a): O mamo!! Jaka laska :loveu: już się szykuje na wystawy? :cool3: Sto lat Pyzianku!!! :multi:
olcha Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jaka ona cudna! Podobna do mamusi :loveu: Taki Reksio mały :loveu: MY CHCEMY WIĘCEJ!!!!!!!!!
ksara Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 http://www.chihuahua.ch/portalChihuahua/resrc/default/chihuahua%20diva%20et%20bb2006.jpg A ja znalazłam takie maluchy: mama DIVA tata Misty Meadow's POPEYE
ksara Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Są tam 2 sunie i 1 chłopak. Jedna sunia jest jeszcze wolna, czekam na zdjęcia :multi:
Wind Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ksara, Prosze edutuj swoj post i albo dostosuj wielkosc zdjecia do Regulaminu, albo zamien go na link. Mod.
Wind Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ksara napisał(a):A czy może mi ktoś pomóc ???? ksara, Zawsze moze Ci ktos pomoc :razz: To nie musi byc praca indywidualna :evil_lol:
Recommended Posts