Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ADMED napisał(a):
Poniewaz jest cisza to się pochwale,że mój KONCZITO Betyniontko oraz YESSICA Złote Iskierki zdobyli wczoraj na wystawie Jarosławiu Zwycięstwa Młodzieży a sunia w klasie otwartej CWC.Przyznam,że bardzo się cieszę takim początkiem sezonu wystawowego 2006!!!!:multi:

Równiez gratulacje za wspaniale osiagniecia.Ja jeszcze mam 2 tygodnie do Katowic a konkurencja nie zła.Ale na tej wystawie starczą mi oceny na prawa hodowlane.:multi:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ksara napisał(a):
A my będziemy w sobotę :placz: i się z Wami nie spotkam :placz:

Wiec moze na nastepnej wystawie sie zobaczymy.:placz:
A napewno w Poznaniu na Światowce.:p :p :p

Posted

Konkurenca jest zawsze na każdej wystawie ,na tym to polega .I dobrze,niech wygrywają najlepsi!!!!Ja mam zgłoszonego jednego pieska w klasie młodzieży w krótkowłosych.,dwie sunie w kl.młodzieży w krótkowlosych i jedną sunie długowlosa w klasie otwartej .A co będzie zobaczymy?????????????Ktoś musi by pierwszy a ktoś ostatni i na tym polega zabawa.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Już nie!
Pzdr.

Jak to :cool3:

Czyżbyś była kolejną szczęśliwą posiadaczką tej niezwykłej rasy? :razz:

Posted

ADMED napisał(a):
Konkurenca jest zawsze na każdej wystawie ,na tym to polega .I dobrze,niech wygrywają najlepsi!!!!Ja mam zgłoszonego jednego pieska w klasie młodzieży w krótkowłosych.,dwie sunie w kl.młodzieży w krótkowlosych i jedną sunie długowlosa w klasie otwartej .A co będzie zobaczymy?????????????Ktoś musi by pierwszy a ktoś ostatni i na tym polega zabawa.

Byłam na wielu wystawach i nie zawsze jest tak ,ze wygrywaja najlepsi i nie zawsze najlepsze psy?
Zyczę powodzenia .Napewno się spotkamy .

Posted

nutasob napisał(a):
Byłam na wielu wystawach i nie zawsze jest tak ,ze wygrywaja najlepsi i nie zawsze najlepsze psy?
Zyczę powodzenia .Napewno się spotkamy .

Co do tego,że nie zawsze wygrywają najlepsi,zgadzam się calkowiecie. Ale zawsze mam nadzieje,że tak będzie.A może tym razem.....Ja również życze powodzenia i ciesze się na spotkanie.Pozdrawiam

Posted

Ten po lewej stronie długowlosy to BEN Bąbelek sym mojego LUCKiego zHelfstyna Zwycięsca Rasy z Jarosławia.Na zdjęciu dolnym po lewej YESSICA Lack Złote Iskierki obok KASANDRA Betyniątko.

Posted

Dzisiaj mamy urodzinki :loveu: :loveu: :multi: :multi:
Pyza skończyła 9 tygodni :-o

Poszukiwania koleżanki dla Pyzy są makabryczne :placz:

Posted

Dziewczyny, mam do Was taka troche drazliwa prosbe. Moja znajoma na swojej stronie ostrzega przed kupnem psow pseudorasowych. Jako ilustracje chce pokazac zdjecia takich psow i obok, dla porownania - psow rasowych.
Nie chodzi o to, ze pseudorasowe sa brzydkie, bo kazdy pies jest piekny, zwlaszcza w oczach wlasciciela (wiem, bo mialam "wyrob jamnikopodobny" kiedys), tylko o to, ze te psy sa inne od rasowych. A nieswiadomi ludzie kupujac je staja sie ofiarami oszustow.
I tu prosba - jesli ktoras z Was zna psa, ktory kupiony byl jako chihuahua (albo inna rasa) a wyrosl na cos calkiem innego, prosilabym o zdjecie (z pozwoleniem na publikacje).
Oczywiscie mnostwo takich pieskow jest na allegro, ale tam raczej takiej zgody sie nie dostanie ("Zwracam sie do Państwa z uprzejmą prośbą o pozwolenie na umieszczenie zdjęć Państwa szczeniaczków na stronie ostrzegającej przed kupnem psów pseudorasowych" ;-) )

Posted

kayla napisał(a):
Dziewczyny, mam do Was taka troche drazliwa prosbe. Moja znajoma na swojej stronie ostrzega przed kupnem psow pseudorasowych. Jako ilustracje chce pokazac zdjecia takich psow i obok, dla porownania - psow rasowych.
Nie chodzi o to, ze pseudorasowe sa brzydkie, bo kazdy pies jest piekny, zwlaszcza w oczach wlasciciela (wiem, bo mialam "wyrob jamnikopodobny" kiedys), tylko o to, ze te psy sa inne od rasowych. A nieswiadomi ludzie kupujac je staja sie ofiarami oszustow.
I tu prosba - jesli ktoras z Was zna psa, ktory kupiony byl jako chihuahua (albo inna rasa) a wyrosl na cos calkiem innego, prosilabym o zdjecie (z pozwoleniem na publikacje).
Oczywiscie mnostwo takich pieskow jest na allegro, ale tam raczej takiej zgody sie nie dostanie ("Zwracam sie do Państwa z uprzejmą prośbą o pozwolenie na umieszczenie zdjęć Państwa szczeniaczków na stronie ostrzegającej przed kupnem psów pseudorasowych" ;-) )

Możesz z powodzeniem wykorzytsać zdjęcie Ery zakupionej jako pinczer miniaturka :eviltong: Poszukam jakiś zdjęć ładnych od boku.

Posted

ksara napisał(a):
A czy może mi ktoś pomóc ????

ksara,

Zawsze moze Ci ktos pomoc :razz: To nie musi byc praca indywidualna :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...