Kenduś Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='ksara'] Kiedyś modna była taka piosenka :lol: "Proszę pana, proszę pana, taka jestem za-ko-cha-na" i dalej jakos tam :oops: ksara, dwoma wyrazami: cudo śliczne! :loveu:
Loona Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Nio gimnastyka na całego :cool3: Słodki sczeniak :loveu:
olcha Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Aaaaa wiem która pyza!!! taką chustę nosiła? Jaka śliczna ta suńka! :loveu: Pośpiewam razem z Kendusiem! "Proszę pana, proszę pana, taka jestem za-ko-cha-na"
olcha Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Aż musiałam wrócić i jeszcze raz popatrzeć :loveu: Śliczna jest. Strasznie mi się podoba! :cool3: Ehhh... zostało mi tylko powzdychać... Teraz koniecznie musisz wklejać codzinnie fotki malutkiej! To pierwszy (?) szczeniak w tym topiku :BIG:
ksara Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Pyza robi się coraz bardziej kontaktowa,jest bardzo śmieszna :lol: Oczywiście będę wklejać zdjęcia, skoro to pierwszy topikowy szczeniaczek:multi:
moon_light Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 pyanie mam... 2. Jakbyscie mogli soboe wybrac cziłałe z hodowli z calego swiata, to jaką byscie wybrali ??
kayla Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Misty Meadow's ma dobre notowania - jesli chodzi o "jakosc" szczeniaczkow, bo nic nie wiem o socjalizacji i podejsciu. Moja mysza jest Misty Meadow's po tatusiu (cala meska linia).
ksara Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A my zaczeliśmy myśleć o suni krótkowłosej :lol: :lol:
moon_light Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 krotkowlose czi najbardziej mi sie podobaja...a szczególnie białe i kremowe...mmmm BAJKA :):loveu::loveu::loveu:
olcha Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Mi się podobają Petit Mickey's :loveu: http://www.despetitsmickeys.be/
kayla Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Z tej hodowli jest Zina (zwana Misia) - najbardziej utytulowana chihuahua w Polsce.
olcha Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Wiem :p Gdzieś wklejałam jej marne zdjęcie...zaraz poszukam
olcha Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='olcha'] Nie wiem co to za mina :roll: ? szkoda, że taka słaba widoczność :( i uwaga uwaga cziłałkowa championka ZINA!!! Ale Tequila ma długie te łapy! Macie rację :shake:
ksara Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A ja skaczę po stronkach i patrzę i patrzę :lol: :lol:
moon_light Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 hahahahhahahahhahahaha jaki pysio :DDD slicznaaaa ! ...nie dosc ze biala...to jeszcze krotkowlosa....<kiedys ci ukradne Tquillke;]> a Zina....tez mi sie bardzo podoba...nie bez powodu taka utytulowana
elżbietarusos Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Chihuahua w więzieniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj mój piesek KIZI wraz z suczką buldożką , był na spotkaniu w Klubem Literackim " Bartnicka 10 " w Zakładzie Karnym. Jest to chyba pierwsze takie spotkanie w naszym kraju ( wiem o podobnych metodach resocjalizacji za granicą). Psiaczki pojechały zdobywać serca skazanych (i dokonywać resocjalizacji poprzez miłość do zwierząt ) wraz z moim mężem , który prowadził dla skazanych zajęcia z rzeźby ( resocjalizacja przez sztukę ) Na pierwszym zdjęciu mój mąż , na następnych wychowawcy i skazani.
Recommended Posts