Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dido'].... jego hodowca zalecil dawanie mu 4 lyzek stolowych na dobe, w tym ostatnia wieczorem to sucha karma royal'a. prosze o porade moich drogich doswiadczonych forumowiczow :look3:[/QUOTE]

Dido szczeniak w wieku Twojego psiaka powinien jeść 4 razy dziennie, więc zgadzam się w pełni z hodowcą....a czy mieszać pokarmy?...no tu opinie są podzielone, a mój wet również radził mi nie mieszać...;)
Mój Spiro jest niejadkiem, a w dodatku nie toleruje dużej części naturalnej żywności więc karmiony suchym...dostałem w sklepie razem z pokarmem pojemniczek z miarką, a na opakowaniu Hills-a jest tabela z dawkowaniem ....tylko w weekend dostaje kawałeczki gotowanego kurczaka (pierś) z warzywami, ale to tak trochę bardziej z mojego powodu, bo uwielbiam patrzeć z jakim apetytem go pochłania...:lol: ... a czasem jak robi sobie dwudniowy strajk głodowy to dostaje mokre czyli puszkę.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]dido[/B] Kaszmir słodziutek :))
tylko tradycyjnie wiecej fotek!!! by sie przydało!!! :)
zazdroszczę takich maluchów :) ja czekam czekam czekam... :(

Posted

Moje dziewczyny po raz pierwszy na wystawie , spisały sie na medal. Pogoda była zmienna , własnie zaczynała sie burza jak wchodziliśmy na ring. Zdjęć nie mam.......... Abigei-KINI wybitnie obiecujaca I miejsce i Nominacje na Najlepisze szczenie wystawy Best Puppy Breda-Balbinka w klasie postedniej I miejsce, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, oraz Zwyciezca Rasy BOB ,

Posted

[QUOTE]Moje dziewczyny po raz pierwszy na wystawie , spisały sie na medal. Pogoda była zmienna , własnie zaczynała sie burza jak wchodziliśmy na ring. Zdjęć nie mam.......... Abigei-KINI wybitnie obiecujaca I miejsce i Nominacje na Najlepisze szczenie wystawy Best Puppy Breda-Balbinka w klasie postedniej I miejsce, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, oraz Zwyciezca Rasy BOB ,[/QUOTE]

Koszalin? :razz: gratulacje!
brr, pogoda koszmarna, a mój pies zmęczony 1400 przebytymi kilometrami. Trochę fotek przywiozłam, ale są [SIZE=1]bardzo egoistyczne[/SIZE][SIZE=2] :oops: także nie będę się tutaj wklejać ;) Jednak pochwalę się, że mój Fred również zdobył BOB.[/SIZE]

Neva: a na finałach zostałaś? nie widziałam krótkowłosej chi :placz:

Posted

Nie nie zostałam, mialam być z moja suczka w szczeniaczkach i z Bredą, ale nogi po kolana w blocie, klapeczki, spodenki jasniutkie, szok , wygladalam jak zmokla kura i juz nie czekalam na finaly, jak odjezdzalismy to wlasnie sie zaczynaly. Twoj piesek to ten dlugowlosy, kremowy, sliczny byl, z Gwiazdek z Bialego domu??, czy dobrze pamietam??

Posted

[quote name='madziaaa'].... także nie będę się tutaj wklejać ;) Jednak pochwalę się, że mój Fred również zdobył BOB.[/SIZE][/QUOTE]

Madziaaa nie bądź samolubem....:cool3: ....wklejaj....:mad: ......;)

Gratulacje!!!...:lol:

Posted

[B]Neva[/B], [B]madziaa[/B], gratulacje ! :loveu:
Dolaczam do prosby :mad: Nieroba :lol: .....
pees jeszcze powiedzcie prosze jak minela podroz z malymi (sorry ze ciagle o to pytam)

Posted

[QUOTE]
Twoj piesek to ten dlugowlosy, kremowy, sliczny byl, z Gwiazdek z Bialego domu??, czy dobrze pamietam??
[/QUOTE]

Taak :p

[QUOTE]pees jeszcze powiedzcie prosze jak minela podroz z malymi (sorry ze ciagle o to pytam)[/QUOTE]

Nasza podróż? Jechaliśmy z Estonii do Polski w jedną noc, a potem od razu do Koszalina. Fred jest naprawdę supergrzeczny, więc nie było problemu. Przespał całą drogę, zatrzymywaliśmy się oczywiście żeby go trochę "wybiegać" i załatwić ;) Naprawdę nie ma się czego obawiać.

Posted

[quote name='madziaaa']Nasza podróż? Jechaliśmy z Estonii do Polski w jedną noc, a potem od razu do Koszalina. Fred jest naprawdę supergrzeczny, więc nie było problemu. Przespał całą drogę, zatrzymywaliśmy się oczywiście żeby go trochę "wybiegać" i załatwić ;) Naprawdę nie ma się czego obawiać.[/quote]
wielkie dzieki za info! :lol:
to jeszcze poprosze o fotki.... :lol:

Posted

Madzia, szkoda że nie wiedzialam że to Ty. Pieska masz cudnego, widziałam że sędzia mu sie nie spodobał, ale wypadliście superowo. Ładna z Was para. Moje najszczersze gratulacje.Do zobaczenia na wystawie. Wlsnie zglaszam na Słupsk, moze tam sie spotkamy.

Posted

[QUOTE]Madzia, szkoda że nie wiedzialam że to Ty. Pieska masz cudnego, widziałam że sędzia mu sie nie spodobał, ale wypadliście superowo. Ładna z Was para. Moje najszczersze gratulacje.[/QUOTE]

Dziękujemy ślicznie!

[QUOTE]Do zobaczenia na wystawie. Wlsnie zglaszam na Słupsk, moze tam sie spotkamy.[/QUOTE]

Spotkamy się na pewno, również jedziemy.

[QUOTE][B]Madziaaa[/B] gartulacje chociaż masz egosityczne fotki to może choć z kilka małoegoistycznych wkleisz?[/QUOTE]

Wkleję wieeczorem. ;)

Posted

[quote name='Neva']Nic mi sie nie otwiera, nie widze tego slodziaka[/QUOTE]

Mnie też nie...:placz:

ATTENZIONE
Errore 403: Non si possiedono i permessi per accedere al file richiesto!
Ritorna all'home page

Posted

[U]Trochę fotek z Koszalina:[/U]

Ta chihuahua o ile się nie myle przyjechała z Norwegii:
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/8461/gdynia110kopiavw6.jpg[/IMG]

Don Fernando v. Frydz/ Fred ;)
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2034/gdynia114kopiaas0.jpg[/IMG]

I finały, IX grupa:
[IMG]http://img469.imageshack.us/img469/9237/gdynia132kopiaus9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img469.imageshack.us/img469/8537/gdynia134kopiahr8.jpg[/IMG]

Posted

Madziaaa dzięki za fotki...:multi: ...i jak zwykle nie powiem nic odkrywczego...Fredzio piękny pies, zresztą pierwsze co mnie zawsze zauracza w Twoich psiakach to oczy, krótka kufa i kształtna główka...:lol: ....myślę że na żywo jeszcze piękniejsze zwłaszcza w ruchu...:lol:
Podoba mi się też ten norweski chi...;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...