Nierob Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='dido'].... jego hodowca zalecil dawanie mu 4 lyzek stolowych na dobe, w tym ostatnia wieczorem to sucha karma royal'a. prosze o porade moich drogich doswiadczonych forumowiczow :look3:[/QUOTE] Dido szczeniak w wieku Twojego psiaka powinien jeść 4 razy dziennie, więc zgadzam się w pełni z hodowcą....a czy mieszać pokarmy?...no tu opinie są podzielone, a mój wet również radził mi nie mieszać...;) Mój Spiro jest niejadkiem, a w dodatku nie toleruje dużej części naturalnej żywności więc karmiony suchym...dostałem w sklepie razem z pokarmem pojemniczek z miarką, a na opakowaniu Hills-a jest tabela z dawkowaniem ....tylko w weekend dostaje kawałeczki gotowanego kurczaka (pierś) z warzywami, ale to tak trochę bardziej z mojego powodu, bo uwielbiam patrzeć z jakim apetytem go pochłania...:lol: ... a czasem jak robi sobie dwudniowy strajk głodowy to dostaje mokre czyli puszkę.
Piesulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [B]dido[/B] Kaszmir słodziutek :)) tylko tradycyjnie wiecej fotek!!! by sie przydało!!! :) zazdroszczę takich maluchów :) ja czekam czekam czekam... :(
Neva Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Moje dziewczyny po raz pierwszy na wystawie , spisały sie na medal. Pogoda była zmienna , własnie zaczynała sie burza jak wchodziliśmy na ring. Zdjęć nie mam.......... Abigei-KINI wybitnie obiecujaca I miejsce i Nominacje na Najlepisze szczenie wystawy Best Puppy Breda-Balbinka w klasie postedniej I miejsce, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, oraz Zwyciezca Rasy BOB ,
Nierob Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Neva w takim razie serdeczne gratulacje dla Ciebie i psiaczków za osiągnięcia pomimo przeciwności pogodowych...:lol:
madziaaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [QUOTE]Moje dziewczyny po raz pierwszy na wystawie , spisały sie na medal. Pogoda była zmienna , własnie zaczynała sie burza jak wchodziliśmy na ring. Zdjęć nie mam.......... Abigei-KINI wybitnie obiecujaca I miejsce i Nominacje na Najlepisze szczenie wystawy Best Puppy Breda-Balbinka w klasie postedniej I miejsce, CWC, Najlepsza Suka w Rasie, oraz Zwyciezca Rasy BOB ,[/QUOTE] Koszalin? :razz: gratulacje! brr, pogoda koszmarna, a mój pies zmęczony 1400 przebytymi kilometrami. Trochę fotek przywiozłam, ale są [SIZE=1]bardzo egoistyczne[/SIZE][SIZE=2] :oops: także nie będę się tutaj wklejać ;) Jednak pochwalę się, że mój Fred również zdobył BOB.[/SIZE] Neva: a na finałach zostałaś? nie widziałam krótkowłosej chi :placz:
Neva Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nie nie zostałam, mialam być z moja suczka w szczeniaczkach i z Bredą, ale nogi po kolana w blocie, klapeczki, spodenki jasniutkie, szok , wygladalam jak zmokla kura i juz nie czekalam na finaly, jak odjezdzalismy to wlasnie sie zaczynaly. Twoj piesek to ten dlugowlosy, kremowy, sliczny byl, z Gwiazdek z Bialego domu??, czy dobrze pamietam??
Nierob Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='madziaaa'].... także nie będę się tutaj wklejać ;) Jednak pochwalę się, że mój Fred również zdobył BOB.[/SIZE][/QUOTE] Madziaaa nie bądź samolubem....:cool3: ....wklejaj....:mad: ......;) Gratulacje!!!...:lol:
Bozzka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [B]Neva[/B], [B]madziaa[/B], gratulacje ! :loveu: Dolaczam do prosby :mad: Nieroba :lol: ..... pees jeszcze powiedzcie prosze jak minela podroz z malymi (sorry ze ciagle o to pytam)
madziaaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [QUOTE] Twoj piesek to ten dlugowlosy, kremowy, sliczny byl, z Gwiazdek z Bialego domu??, czy dobrze pamietam?? [/QUOTE] Taak :p [QUOTE]pees jeszcze powiedzcie prosze jak minela podroz z malymi (sorry ze ciagle o to pytam)[/QUOTE] Nasza podróż? Jechaliśmy z Estonii do Polski w jedną noc, a potem od razu do Koszalina. Fred jest naprawdę supergrzeczny, więc nie było problemu. Przespał całą drogę, zatrzymywaliśmy się oczywiście żeby go trochę "wybiegać" i załatwić ;) Naprawdę nie ma się czego obawiać.
Bozzka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='madziaaa']Nasza podróż? Jechaliśmy z Estonii do Polski w jedną noc, a potem od razu do Koszalina. Fred jest naprawdę supergrzeczny, więc nie było problemu. Przespał całą drogę, zatrzymywaliśmy się oczywiście żeby go trochę "wybiegać" i załatwić ;) Naprawdę nie ma się czego obawiać.[/quote] wielkie dzieki za info! :lol: to jeszcze poprosze o fotki.... :lol:
Loona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No dziewczyny :) gratulacje :laola: Fajnie, że mamy na dogo taką medalową ekipę :)
Neva Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Madzia, szkoda że nie wiedzialam że to Ty. Pieska masz cudnego, widziałam że sędzia mu sie nie spodobał, ale wypadliście superowo. Ładna z Was para. Moje najszczersze gratulacje.Do zobaczenia na wystawie. Wlsnie zglaszam na Słupsk, moze tam sie spotkamy.
cuciola Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [B]Neva,madziaaa[/B] ogromne gratulacje dla malych chihuahua :) pokazcie zdjecia!
Piesulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [B]Neva[/B] gratulacje szkoda tylko że nie masz fotek :(((
Piesulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [B]Madziaaa[/B] gartulacje chociaż masz egosityczne fotki to może choć z kilka małoegoistycznych wkleisz?
madziaaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [QUOTE]Madzia, szkoda że nie wiedzialam że to Ty. Pieska masz cudnego, widziałam że sędzia mu sie nie spodobał, ale wypadliście superowo. Ładna z Was para. Moje najszczersze gratulacje.[/QUOTE] Dziękujemy ślicznie! [QUOTE]Do zobaczenia na wystawie. Wlsnie zglaszam na Słupsk, moze tam sie spotkamy.[/QUOTE] Spotkamy się na pewno, również jedziemy. [QUOTE][B]Madziaaa[/B] gartulacje chociaż masz egosityczne fotki to może choć z kilka małoegoistycznych wkleisz?[/QUOTE] Wkleję wieeczorem. ;)
Piesulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='madziaaa']Dziękujemy ślicznie! Wkleję wieeczorem. ;)[/quote] czekamy!!!!!!:multi:
Neva Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dziekuje slicznie za gratulacje. Bardzo sie ciesze , ze tak dobrze nam poszło na pierwszej wystawie.
cuciola Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 my tez sie cieszymy! :) :) :) ale slodziak..podoba wam sie? [URL]http://chihuahuatom.web-gratis.net/IMG_0855.JPG[/URL]
Nierob Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Neva']Nic mi sie nie otwiera, nie widze tego slodziaka[/QUOTE] Mnie też nie...:placz: ATTENZIONE Errore 403: Non si possiedono i permessi per accedere al file richiesto! Ritorna all'home page
madziaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [U]Trochę fotek z Koszalina:[/U] Ta chihuahua o ile się nie myle przyjechała z Norwegii: [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/8461/gdynia110kopiavw6.jpg[/IMG] Don Fernando v. Frydz/ Fred ;) [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2034/gdynia114kopiaas0.jpg[/IMG] I finały, IX grupa: [IMG]http://img469.imageshack.us/img469/9237/gdynia132kopiaus9.jpg[/IMG] [IMG]http://img469.imageshack.us/img469/8537/gdynia134kopiahr8.jpg[/IMG]
Nierob Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Madziaaa dzięki za fotki...:multi: ...i jak zwykle nie powiem nic odkrywczego...Fredzio piękny pies, zresztą pierwsze co mnie zawsze zauracza w Twoich psiakach to oczy, krótka kufa i kształtna główka...:lol: ....myślę że na żywo jeszcze piękniejsze zwłaszcza w ruchu...:lol: Podoba mi się też ten norweski chi...;)
Loona Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [url]http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4333098.html[/url] waleczna dziewczynka :)
Nierob Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Loona']..... waleczna dziewczynka :)[/QUOTE] Waleczna...:loveu: ....jak to Chi, ale my to wiemy....:evil_lol:
Recommended Posts