Neva Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Bardzo ladny piesek, taki krociutki i pieknie owlosiony. Super , ze trafil tak dobrze, ale na pewno tęskni
cuciola Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 na krok nie odstepuje nowej wlascicielki :) no i dwoch nowych wspolmieszkancow :) ma 2 latka..jego stawy wlasciciel codziennie dzwoni jak sie Tom miewa..widac ze zalezy mu na jego dobrze!
Bozzka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Bardzo ladny chi! :p A co tak cicho tutaj? Jestescie juz na urlopie? U nas kosmicznie goraco :onfire: - robie "torcik" na jutrzejsze urodzinki Blue: 6 miesiecy zmusza do powagi :cool1:
Nierob Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Boozka no to gratulacje....:new-bday: ...:tort: ....:BIG: Mój Spiro tylko dwa tygodnie starszy...:thumbs:
Bozzka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no torcik psi, pewnie, same smakolyki :-)) Nierob: jak to tylko 2 tygodnie starszy????????????? a ja nic nie wiem???? ale pogadamy jutro :mad: bo teraz jest tak goraco ze odczolguje sie z Blue pod prysznic (ciekawe co ona na prysznic wlasnie) totalna zawiesina - roztopily sie nawet baterie od pilota tv: biore do reki - co tak parzy :stormy-sad:
Nierob Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Bozzka napisał(a):Nierob: ......pogadamy jutro :mad: :crazyeye: .........:scared:
cuciola Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ogladam sobie wlasnie strony wloskich hodowli zobaczcie jakie slodkie malenstwa! http://www.sweetindeed.com/puppies/faithmasccrpc2mesi.jpg http://www.sweetindeed.com/puppies/faithmasccrpc2mesi2.jpg i dlugowlosy http://www.sweetindeed.com/puppies/lorelaimasplp2mesi2.jpg http://www.sweetindeed.com/puppies/lorelaimasplp2mesi.jpg
Nierob Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cuciola napisał(a):a gdzie mozna poogladac kilka fotek Spiro? Powoli się zbieram, ale nie będzie to taka piękna kolekcja zdjęć jak mumiu czy olchy....:shake: ...Spiro jest tak ruchliwy (albo ja za wolny... :roll: ), że ciężko utrafić coś fajnego...:p
madziaaa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jutrzejsze urodzinki Blue: 6 miesiecy zmusza do powagi :cool1: Wszystkiego naaaajlepszego :lol: :BIG: ogladam sobie wlasnie strony wloskich hodowli zobaczcie jakie slodkie malenstwa! http://www.sweetindeed.com/puppies/f...ccrpc2mesi.jpg http://www.sweetindeed.com/puppies/f...crpc2mesi2.jpg i dlugowlosy http://www.sweetindeed.com/puppies/l...splp2mesi2.jpg http://www.sweetindeed.com/puppies/l...asplp2mesi.jpg Ale szkraby śliczne :p z tego co mi wiadomo ten długowłosy był jeszcze niedawno na sprzedaż.
miumiu Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ucichłam bo siedze z prosiaczkami na wsi gdzie mam net na korbkę i za dużo rzeczy do roboty, żeby zaglądać własnie baterie mi padły w aparacie ale postaram się szybko zgrać i pokazać co moje owczarki wyczyniają mam zamiast zgłosić reklamację w obydwu hodowlach, gdyż kupowałam eleganckiego pieska do towarzystwa a nie psa myśiwskiego, kupożercę, kupotarzacza, obszczekiwacza sąsiadów, króliko zaganiacza, wodołaza i gwałciciela owczarków. żeby nie być gołowsłownym: chiq w odróżnieniu od Paco ma wielka pasję mysliwską i zamiłowanie do aportu hehehe Paco ma zamiłowanie do pięknych pań wszystko jedno jakiego gatunku bozzka kiedy ty do Polszy zjeżdżasz? Bo ten zlot trzeba koniecznie zorganizować :)
Neva Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 W niedziele Koszalin, jak mi czasu wystarczy to porobie zdjecia.
Piesulka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ciuciola śliczności te włoskie maleństwa :))) Bozzka samych pogodnych dni co by Twoje ukochane Blue nie zminiło kolorku :))) miumiu Twpje psy pasterkie czy do polowania? a może do zamiatania? :))) fotki świetne ja sie też pisze na zjazd byle nie od 11 do 19.08 plissssss moje maleństwo troszczeczku rośnie z czarnulki robi sie lekko podapalana!!!! i tak będzie śliczna a do konca sierpnia niestety daleko :(((
miumiu Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 to nie podpalanie tylko białe jej wyłazi po dziaduniu :)))))))))) i nic więcej nie powiem :)
cuciola Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 madziaaa te pieski ktore pokazalam nadal jest na sprzedaz (przynajmniej tak pisze na stronie) ladniejszy chyba ten dlugowlosy,choc wole krotko.. jak sadzicie? miumiu no widzisz,a niby z papierami a takie cos wyrasta z pozadnego chi! :D :D
Piesulka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 miumiu napisał(a):to nie podpalanie tylko białe jej wyłazi po dziaduniu :)))))))))) i nic więcej nie powiem :) nic więcej nie mów bo zaraz nie wiem co z niej wyrośnie :diabloti: i tak jest śliczna ;) ale to jeszcze ponad 5 tygodni :placz: cierpliwości sie uczę całe życie nic...
Bozzka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ..... mama.... pewnie zapomnialas o moich urodzinkach... a ten torcik...? ..... ah! jest PREZENCIK! to zaraz sie dobierzemy! ......... .... pewnie Mod nas teraz przechrzci.... dziekujemy za cieple zyczenia i calujemy: Madziaa, Nieròb, Piesulka, Cuciola.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pees miumiu: organizujmy bo to juz sierpien za pasem.... ja wyrusze dopiero pod koniec miesiaca (mam jeszcze paszporcik malej do odebrania 27-go) a jak znam siebie, to zbiore sie dopiero na 31-go - no i dobrze, patrze w kalendarz: wtorek, moze nie bedzie takiego tloku na drogach jak w w-e i moze bedzie wolny pokoj w Rohatym Krokodylu bo to tez musze jeszcze sprawdzic, wiec podam ci moze moje namiary a jeszcze lepiej jakbys na wszelki tez podala mi twoje bo czy bedzie dzialala moja kom pol ? nigdy do konca nie wiem a jak mowilam tam stacjonarnego nie mam i "jade" na 2 kom pol i wl - tak samo nie wiem co z netem bo do dzis nie mialam tam dostepu nawet na korbke (no chyba ze przez kom i to tylko wl ale chodzilo strasznie wolno zeby nie powiedziec ile nabijalo laczac sie na okretke przez wlochy) a teraz ponoc moj ukochany sasiad wywalczyl cos napowietrznego i jest tylko problem z przeswitem bo drzewa rozrosly sie potwornie i mial cos noca po cichu podcinac u tych skloconych sasiadow-polkownikow przez ktorych nie mam normalnego telefonu (zartuje oczywiscie ale podcinac mial i tylko czy to cos da)...
Piesulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bozzka fotki z urodzinek ciekawe tylko ciut chyba niewyrażne :lol: jakie to Twoje mleństo ruchliwe połurodzinek chyba był najbardziej ziantersowany prezentem :))) pees miumiu: organizujmy bo to juz sierpien za pasem.... tylko proszę uprzejmie o podanie lokalizacji i lokalu :))) :multi: pozdrawiam :))))
dido Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 witam raz jeszcze jakis czas temu prosiłam o porady w sprawie kupna cziłka i stało się :lol: od prawie 2 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką kaszmira, oto on: wczoraj skończył 3 miesiące, waży 1.9kg i jest przekochany :loveu: a z pytań: czy ktoś z Was mógłby polecić mi w okolicach żoliborza jakiegoś weterynarza specjalizującego się w małych rasach? widzialam już że ktoś polecał p. Ratajską.. pozdrawiamy!
Nierob Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dido ..."czy te oczy mogą kłamać"... piękna bestyjka...:lol: ....napisz z jakiej hodowli i czekam na więcej zdjęć...:lol: ...Gratulacje...:multi:
Loona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Koniecznie napisz o nim coś więcej :) I prosimy o więcej zdjęć ;)
dido Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 kaszmir jest z hodowli 'z ulicy krótkiej'. pojechalam po niego az do zdunskiej woli ale bylo warto :p jest strasznie ruchliwy, ma mnostwo energii, ciagle odgryza mi uszy, nos i usta, ale jakos to wytrzymuje! jest strasznym glodomorem, zamiast gryzc polyka jedzenie w calosci, wiec troche sie boje ze sie kiedys zadlawi.. poza tym chyba brakuje mu kontaktu z malymi pieskami bo w zdunskiej woli mieszkal z 6 innymi cziłkami a u mnie jest sam. z wiekszymi psami jakos sie nie bawi bo strasznie sie ich boi. ostatnio nawiazal blizszy kontakt pyszczkowy z yorkiem, ale tamten chyba chcial udowodnic kaszmirowi swoja wyzszosz i go obsiusial. co za maniery :roll: to narazie tyle o nim. jakbyscie mieli jakies cenne rady, np. jak oduczyc psa zabierania mi poduszki w nocy to bylabym bardzo wdzieczna :lol:
cuciola Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale slodki ten twoj maluszek :) wiecej fotek prosimy!
Recommended Posts