Neva Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oprocz ciulalek mam jeszcze w domu dwa kotki SYBERYJSKIE Neva Masquarada. Bianka i Pusia, kiedys pochwale sie i moimi pieknymi kotkami, ale tak na dzisiaj to wystarczy. Chetnie poznam wasze pieski , ciulalki , no i inne tez chetnie:multi::multi::multi:. Moze macie i kotkie w domu. Szkoda ze , na Dogomani nie ma tematu KOTY,
Neva Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wiesz juz skad mnie znasz:-o:-o:lol::lol::lol::lol:. Ja nie wiem czy ja znam ciebie , ale chetnie poznam
Loona Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja bym chciała sie dowiedzieć o co tu chodzi, co to za tajna komitywa :evil_lol: Nie ma za co dziękować, jak będziesz miała jeszcze jakieś zdjęcia do wysłania to mojego maila znasz ;) A ja się jeszcze zastanawiam co to się dzieje z Bonuskiem naszym rudzielcem, Kayla!! widzisz nas?? Jak tam się chłopczyk chowa, to już duży menszczyzna będzie :evil_lol:
Kenduś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Znamy się, znamy się :lol: - prawda Olcha :eviltong: - z innego forum, którego adres zaczyna się na e- :cool3: Ja uwielbiam oglądać maluchy Gabi, bo mimo, że jest ona długowłosa to jej maluchy mają śliczną krótkowłosą sierść bez żadnych zawijańców :evil_lol: Czy te maluszki z poprzedniego miotu Gabi można oglądać na ringach? Bardzo jestem ciekawa jak wyrosły :razz:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witam was, ja nie pamietam was z innego forum, chyba jestesvcie pod innym nikiem Olcha to wogole nie znam, nawet nie znam jej pieskow:cool3::cool3::cool3::cool3: Maluszki Gabi nie sa w polsce. Szczeniaczki z poprzedniego miotu mieszkaja za granica i w Polsce ich nie zobaczymy. Szkoda bo to byly calkiem ladniutkie pieseczki. Z tego miotu w Polsce pozostaly 2 suczki, piesek tez wyjechal za granice.Mam nadzieje ze beda wystawiane moje sunie, zapowiadaly sie bardzo ciekawie, a co z nich wyrosnie to zycie pokaze.:lol::lol::lol: Nic nie piezecie o swioch pieskach , mysle ze sie znacie i nie musicie mowic o nich , ale ja was tak naprawde nie znam, chetnie bym poznala wasze ciuleczki:lol:
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 My sie kompletnie nie znamy, więc ja zaczne ;) Moja chihuahua to męzny facecik o imieniu Figaro z hodowli Betyniątka :) Mamy już młodzieżowego championa i prawie dorosłego (nie chwaląc się :evil_lol:) Ma on też padaczkę, dlatego rozmnażany nie będzie. Nie był z resztą kupiony w tym celu, był to najwspanialszy prezent na urodziny jaki dostałam, marzyłam z resztą od maleńkości o chi ;) Myślę, że jest z nami szczęśliwy, nie skarzył się :evil_lol:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Widze ze Figaro miezszka wsrod olbrzymich pieskow i dobrze sie ma. Przykro mi z powodu jegi=o choroby, ale jak widze radzicie sobie z tym. I cale szczescie!. Gratulacje osiagniec na wystawach , to bardzo cieszy:multi::multi::multi: Ja wczesniej tez mialam duze pieski rotweilery i amstafa , ale to bylo dawno.Kocham pieski i takie duze to prawdziwe wyzwanie. Juz bym chyba nie miala sily na takiego duzego szczeniaka , spacery by mnie wykonczyly:lol::lol::lol:. Lenistwo mnie ogarnia jak juz przyjde do domu. A z moimi maluszkami tez mam wesolo, a i pracy mi nie brakuje:evil_lol: Moja hodowla zaczela sie od charta afganskiego. To bylo bardzo dawno a ja bylam mloda i tez taka chuda jak moja Basquinna. Teraz to bardziej pasuje do buldożków:lol:
RitaGBD Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 NEVA witamy cię bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!! [IMG]http://images3.fotosik.pl/262/6b518d65c9bf68b4.jpg[/IMG]
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witam Miło mi bardzo. Fajnie ze wstawiłas zdjecie:lol: Dziewczynka urocza i jaka ma piekną różową bluzeczkę..... Moje ciulalki nie maja takich pieknych ubranek, a mysle ze ladnie by im było w ubranku/.:multi:
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bylam na nowej Topliscie Jak to zrobic zeby wstawic swoja strone?? Mam banerek i to wszystko , mam rowniez strone .Pomozecie ??????????
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jako, że galerki mi brak wstawiam tu :evil_lol: Zdjęcia z wczorajszego spacerku: Mika i Figaro [img]http://images14.fotosik.pl/94/501c9e601365d68b.jpg[/img] Widzicie jaki szczęśliwy? :) [img]http://images14.fotosik.pl/94/0caed09543ca6104.jpg[/img] Tam zwykle chodzimy, ale tym razem nawet Fila nie chciała :evil_lol: [img]http://images13.fotosik.pl/31/f756bd737f82e0f7.jpg[/img] gdzieś się zapatrzył [img]http://images11.fotosik.pl/38/2e48ae1dd3ea778e.jpg[/img] Tutaj oba dwa piesy :evil_lol: Już miały dosyć, właśnie wracamy ;) [img]http://images14.fotosik.pl/94/5e99e082cc54f653.jpg[/img] Trawka pyszna o każdej porze roku :evil_lol: [img]http://images14.fotosik.pl/94/46ccd014d5c59510.jpg[/img]
olcha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Neva']Wiesz juz skad mnie znasz:-o:-o:lol::lol::lol::lol:. Ja nie wiem czy ja znam ciebie , ale chetnie poznam[/quote] Nie znamy się, napisałam tak, bo często przeglądam strony internetowe z polskimi czi ;) Na innym forum tylko czytałam co napisałaś, za dużo się tam nie udzielam. Ja posiadam jedną cziłkę Tequila Lack Złote Iskierki biała w rude plamki krótkowłosa (ur 2004) niestety już nie chodzimi na wystawy gdyż Tekcia przeszła operacje na genetyczne zwichnięcie rzepek kolanowych. Najkochańsza, najszybsza i najmądrzejsza psina jaką znam ;) :lol: [IMG]http://images14.fotosik.pl/76/9c20581f089de1bf.jpg[/IMG]
Neva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Takie spacerki to ja rozumiem:lol::lol::lol::lol:, samo zdrowie. Nawet snieg macie, U nas wiosna w pelni, forsycja kwitnie na moim ogrodzie..... Milo zobaczyc wasze pociechy. Tequila podobny jest do mojej Balbinki z Dogomani, ona ma dopiero rok.Poniewaz nie potrafie wstawiac zdjec, pokaze wam moje pieski i kotki na mojej stronie , moze skozystacie i odwiedzicie mnie na sytronie, zapraszam:multi: [url]www.psy-koty.dog.pl[/url]
RitaGBD Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='olcha']Nie znamy się, napisałam tak, bo często przeglądam strony internetowe z polskimi czi ;) Na innym forum tylko czytałam co napisałaś, za dużo się tam nie udzielam. Ja posiadam jedną cziłkę Tequila Lack Złote Iskierki biała w rude plamki krótkowłosa (ur 2004) niestety już nie chodzimi na wystawy gdyż Tekcia przeszła operacje na genetyczne zwichnięcie rzepek kolanowych. Najkochańsza, najszybsza i najmądrzejsza psina jaką znam ;) :lol: [IMG]http://images14.fotosik.pl/76/9c20581f089de1bf.jpg[/IMG][/quote] [SIZE=3][COLOR=red][B]O jaka cudna latająca chi ................[/B][/COLOR][/SIZE]
Loona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kurcze, nawet nie zauważyłam, że nam osobny dział dali, sprawdzam sobie na pozostałych ozdobnych a tu sie okazuje, że wątek tutaj :p
olcha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='RitaGBD'][SIZE=3][COLOR=red][B]O jaka cudna latająca chi ................[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Przekażę :eviltong: [quote name='Loona']Kurcze, nawet nie zauważyłam, że nam osobny dział dali, sprawdzam sobie na pozostałych ozdobnych a tu sie okazuje, że wątek tutaj :p[/quote] Oooo nareszcie :multi:
Loona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='olcha']Oooo nareszcie :multi:[/QUOTE] Nareszcie, że zrobili czy, że zauważyłam? :evil_lol:
olcha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Loona']Nareszcie, że zrobili czy, że zauważyłam? :evil_lol:[/quote] Ja nie zauważyłam, więc cieszę się, żeś spostrzegawcza i że zrobili :grins: Już nie jesteśmy "Pozostałe rasy" :eviltong:
RitaGBD Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :lol: [quote name='Loona']Kurcze, nawet nie zauważyłam, że nam osobny dział dali, sprawdzam sobie na pozostałych ozdobnych a tu sie okazuje, że wątek tutaj :p[/quote] [COLOR=red]No własnie namieszali nam troszkę....[/COLOR] [COLOR=red]Przefajne zdjęcia ...Świetne miejsce na spacery. [/COLOR] [COLOR=red]Strasznie wam zazdrościmy!!!!!!!!!![/COLOR] [COLOR=#ff0000]My musimy wsiadać do auta i jechac kawałek zeby zobaczyć kawałek trawki czy drzew.............Koło naszego domu wszędzie asfalt i mury wszystko wybrukowali jak szaleni każdy niewielki trawniczek zamienili w bruk .........:-( :-( [/COLOR] [COLOR=red]Pozdrawiamy..[/COLOR]
Loona Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='RitaGBD']:lol: No własnie namieszali nam troszkę.... Przefajne zdjęcia ...Świetne miejsce na spacery. Strasznie wam zazdrościmy! My musimy wsiadać do auta i jechac kawałek zeby zobaczyć kawałek trawki czy drzew.............Koło naszego domu wszędzie asfalt i mury wszystko wybrukowali jak szaleni każdy niewielki trawniczek zamienili w bruk .........:-( :-( Pozdrawiamy..[/QUOTE] Ja to na wsi praktycznie mieszkam, tylko koników i krówek brak :evil_lol: Asfalt też jest, ale tylko go przechodzimy i już mamy pola, dalej las, a to co w tle za filą to stara żwirownia gdzie jet mnóstwo miejsca do biegania pod górę i w dół, jest się gdzie wyszaleć. Tylko w niektóre miesjca chodzić nie wolno bo śmieci są i trochę niebezpiecznie. Tylko latem jest kiepsko, bo ludzi dużo chodzi i musimy właściwie o zmroku chodzić, nio i komary :angryy:
cuciola Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ALE FAJNIE ze wydzielono dzial dla chihuahua :)
olcha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A ja to nawet na nie niby, ale na prawdziwej wsi mieszkam :eviltong: takiej z krowami, świniami, kurami, kaczkami i gołębiami :eviltong: Na spacery z cziłałką u mnie wyjść...uuu....ludzie patrzą jak na wariata! Jak to? Psa na spacer?? Plus puszczone luzem inne wielkie psy, nikt się nie przejmuje. Ale za to tereny spacerowe dalsze boskie, mnóóóóóstwo przestrzeni i zero ludzi :loveu:
Loona Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='olcha']A ja to nawet na nie niby, ale na prawdziwej wsi mieszkam :eviltong: takiej z krowami, świniami, kurami, kaczkami i gołębiami :eviltong: Na spacery z cziłałką u mnie wyjść...uuu....ludzie patrzą jak na wariata! Jak to? Psa na spacer?? Plus puszczone luzem inne wielkie psy, nikt się nie przejmuje. Ale za to tereny spacerowe dalsze boskie, mnóóóóóstwo przestrzeni i zero ludzi :loveu:[/QUOTE] To u mnie jakaś bardziej cywilizowana wieć, sąsiadka nam pozazdrościła, że na spacerki z psami chadzamy taką sforą i kupiła sobie haszczaka (swoją drogę dziwne podejście, jakby z kundelkiem nie można było chodzić tylko z rasowcami :shake:) Na początku to się śmiali, że tyle pieniędzy na psa wydali (i tak nie znali prawdy :evil_lol:) ale potem się przyzwyczaili. Po filach Figaro nie był żadną nowością a prawie dwa razy drożyszy :evil_lol:
olcha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Loona']To u mnie jakaś bardziej cywilizowana wieć, sąsiadka nam pozazdrościła, że na spacerki z psami chadzamy taką sforą i kupiła sobie haszczaka (swoją drogę dziwne podejście, jakby z kundelkiem nie można było chodzić tylko z rasowcami :shake:) Na początku to się śmiali, że tyle pieniędzy na psa wydali (i tak nie znali prawdy :evil_lol:) ale potem się przyzwyczaili. Po filach Figaro nie był żadną nowością a prawie dwa razy drożyszy :evil_lol:[/quote] Pozazdrościć :cool1: u mnie to taka wiocha zabita dechami :cool1:
cuciola Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a ja niby we Wloszech ale u mnie tez wies.. a na dodatek taka,ze pola sa,ale wszedzie wysokie rowy nawadniajace ze jak pies skoczy do srodka to albo ugrzaznie w bagnie albo od razu polamie sobie lapki..wiec na dlugie spacery i tak tylko na lince...
Recommended Posts