Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

... o mamo!!! :o
Ola, Ty chyba chcesz, żebym oślepła na "młode lata" :lol:
zdjęcia mogą mieć 500x500 pixeli, tak więc śmiało! bez krępacji i najlepiej jedno pod drugim!
spróbuj jeszcze!

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne zdjątka tylko wstawiaj trochę większe byśmy nie musieli z nosem przy monitorze siedzieć :wink:
Nie przejmuj się tak - to był Wasz debiut :) :) Dobrze ,że wiesz jakie błędy popełniłaś i co trzeba poprawić 8) Trochę popracujecie i po następnej wystawie już nie będziesz pisać "wybitnie....ale z inną wystwiającą.." :wink:

Posted

no dobra dobra wiem przepraszam jutro obrobie te zdjecia bardzo ładnie i wstawie też inne psiaki ale dziś juz nie mam siły, jeszcze jak patrze na tequile jak smacznie śpi odkąd tylko weszła do domu to tez mam ochotę znaleźć się w łóżku i to jak najszybciej :)

Posted

Hej!

Ostatnio milcze bo mi neostrada padla i mam komputer tylko w pracy.
Na wystawie tym razem zamiast robic zdjecia wyglaskiwalam Tequile (moj dziki wojownik wie, ze moje serce nalezy do niego i nigdy nie okazuje zazdrosci ;-) ).
Jedna mila pani (hodowczyni przyrodnich - po tatusiu - siostr Bonuska) powiedziala mi, ze Bono wcale nie jest za duzy - to inne psy sa za male
:lol: Ale za to dodala, ze mam strasznego spaslaka i musze go odchudzic zanim pomysle o wystawianiu. Moje biedne malenstwo.
Tequila na ringu wygladala bardzo elegancko. Jeszcze raz gratulacje!

Posted

UWAGA WKLEJAM!

Ostatnie poprawki

Bonusek (Amon Drapieżny Diabełek)

Bonusek

Amon Drapieżny Diabełek i Tequila Lack Złote Iskierki

Bono

A to taki przerywnik zaplątał mi się buldożek :)

Cerika Psia Frajda (zuzia)

Próba generalna przed wejściem na ring to ja :oops:

A to kto? :niewiem:

Moja foczka Tequila Lack Złote Iskierki

Piekna sunia ale oczywiście też nie pamiętam która dokładnie... :niewiem:

długowłose suczki

Krótkowłose:

Irys Isubusz

Ucci Lack Złote Iskierki

Posted

o okrutny losie!!! :evil: wczoraj musiałam jechać do Wawy, czego nie mogłam zrobić dzień wcześniej 0X
:o fajnie tyle cziłałek na raz :iloveyou:
dzięki za zdjęcia Ola :P
Kenduś się kuruje... ma problemy z tarczycą, więc jedziemy nad morze powdychać jodu, jeszcze tylko 3 dni...

Posted

Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, że wkleiłam zdjęcia ich psiaków? :oops: bo ja się nie znam czy tak można...

Posted

Karka też mam taką nadzieję!
Tequilka już startuje po puchary :B-fly: , Ola wreszcie zalogowała się na dgm :wink:, czekam aż kayla ruszy z Bonuskiem... :angel:
tak długo na to czekałam... :bigcry:
i się doczekałam!!!!

Posted

A co z Kendusiem? Biedaczek dobrze. że go zabierasz nad morze. Ja dzisiaj wyjeżdżam bez dostępu do komputera aż do 29 lipca. Miłych wakacji!

Posted

Kenduś albo ma problemy z tarczycą, albo jest zbyt "jurnym kogucikiem" i testosteron uderza mu do łebka... :lol:
za bardzo wesoło mi nie jest, ale leczymy się i zobaczymy, co z tego wyjdzie...
jeśli jedziesz odpoczywać, to również życzę Ci udanego wypoczynku! :thumbs:

Posted

nie wiem co to za psiak ale nigdy takiego malucha nie widziałam tutaj wyszedł na olbrzyma ale to szczeniak, normalnie bałam sie go pogłaskać

Posted

wow! :o jakie fajne cziłałowskie foteczki! :angel:
jak się coś ruszyło to ludzie wygrzebują cziłałki!
bardzo się cieszę, kiedy mogę oglądać te śliczne mordki! :angel:

Posted

Japan Chin...to jest to...ech...marzenia :roll:
Mam nadzieje, ze podstepnie nie myslisz o krzyżówce chihuahua z mopsem, bostonem i chinem :lol: chociaz jest to jakis pomysl miec kazdego z tych psow :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...