olcha Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='lothia']nie wiem co to za psiak ale nigdy takiego malucha nie widziałam tutaj wyszedł na olbrzyma ale to szczeniak, normalnie bałam sie go pogłaskać lothia to Cerika Psia frajda ona ma już 1,5 roku! to chyba najmniejsza dorosła cziłałka w Polsce.
olcha Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 koniecznie cziłała :) kayla Bonusek piękny na tych zdjęciach :)
kayla Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Bonusek mial w tym tygodniu usuwane prztrwale kielki i teraz moze poszczycic sie usmiechem jak amant filmowy! Zapisalismy sie na wystawe do Bialegostoku, a jutro jedziemy na wakacje (z Samba - zaprzyjazniona labradorka).
olcha Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 naszą następna wystawą będzie chyba dopiero Nowy Dwór Mazowiecki w październiku. Ładnej pogody życzę :) Powodzenia na wystawie :)
olcha Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 ale fajne :) ten 4 obrazek troche do Tequili podobny :) http://artpad.art.com/gallery/?iazs3e4c5ao to rysunek autorstwa utalentowanej przyjaciółki Kay wklejajcie wszytsko co macie :)
Em-ka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Zapraszam do galerii - wklejam fotki z Nowego Sącza :)
Kenduś Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 witamy wszystkich po powrocie z wakacji!!! Kenduś przeżył szybką, wakacyjną miłość i równie szybko o niej zapomniał... :lol: była to śliczna, długowłosa chi, o czarnym, podpalanym sierściuszku o imieniu Sissi 8) okazało się, że Kenduś wskoczy za mną nawet do słonej wody... by później dryfować ze mną na materacu :lol: ogólnie było fajnie, gdyby nie fakt, że z psiakiem nie wszędzie można, choć mały i poręczny :wink: najwidoczniej Północni-Niemcy nie za bardzo przepadają za psami 0X więc odbijemy sobie to w weekend w Sopocie, zaczepiając w niedzielę o wystawę... choć ma być tylko jeden krótkowłosy cziłałek... pozdrowionka!
olcha Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 My z Tequilą też po wakacjach :) jak się okazało uwielbia plażę (gorzej ze wszytskim obcym co się po niej porusza) wody niestety się boi :( no i było tak zimno, że nawet nie próbowąłam jej moczyć a tym bardziej siebie :) Pod koniec miałam juz dosyć zaczepek w stylu "jaki ładny piesek co to?" itd chociaż zawsze chętnie odpowiem, ale za 10 razem w ciągu 5 minut wrrr Tequila miała cieczkę więc miała mnóstwo przelotnych miłostek :P ale cziłałki rzadnej nie spotkałam, a szkoda :( Kenduś powodzenia na wystawie :) my już za miesiąc pierwszy raz w klasie młodzieży <boje sie>
Kenduś Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Ola...hm, no coż, za powodzenie to mogę podziękować, ale tylko do robienia pięknych zdjęć :lol: Kendunia nie wystawiam ze względu na genetyczną wadę ogonka :-? , którą przed nami utajono 0X ... ale nie rezygnuję z mojego hobby i jadę z radością na każdą możliwą wystawę... a gdzie Tekcia będzie w młodzieżówce?
olcha Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ups Kenduś mam nadzieję, że mi wybaczysz :oops: ...zupełnie zapomniałam o ogonku Kendusia gdyż jest taki piękny, że o ogonku się zapomina. Tequila będzie wystawiana w Warszawie lub w Nowym Dworze Maz. lub w obu tych miejscach :)
Kenduś Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 nic się nie stało i tak toftaszkam go najbardziej! :lol: parę fotek wstawiam za chwilkę!
Kenduś Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Kenduś i jego psiapsiółka Joky (alaskan malamutek), która tłumaczy Kentowi, co mu wolno, a czego nie... 0X
Kenduś Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 nie wiem, dlaczego wychodzą takie małe? :evil: już oki! dzięki coztego!!! :angel: tu Kendu i mały "kózek" ============================
olcha Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ale śliczne :D to drugie da sie powiększyć ale tego pierwszego nie :( to ja tez wkleję trochę zdjęć, ale z wakacji mam nadzieję, że nie zajmie mi to dwóch dni :P
olcha Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 na plaży nie zdążyła wyhamować :) daj i mi się pobawić nóżka :) podniebna Tequila
Recommended Posts