Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola dzwoniła do tej pani, jest ona bardzo zainteresowana, Bingo pojedzie do niej na 80%...
Jutro jeszcze do niej zadzwoni i podejmie ostateczną decyzje. Potrzebny będzie transport oraz wizyta
przedadopcyjna. Ale więcej napisze o tym Tola:)

Posted

Tia napisał(a):
Tola dzwoniła do tej pani, jest ona bardzo zainteresowana, Bingo pojedzie do niej na 80%...
Jutro jeszcze do niej zadzwoni i podejmie ostateczną decyzje. Potrzebny będzie transport oraz wizyta
przedadopcyjna. Ale więcej napisze o tym Tola:)

O... super :) już się martwiłam, że ta Pani może się odmyśliła, albo że jest coś nie tak...
To teraz żeby jeszcze do tych 80% doszło 20% z wizyty i będzie superancko :)
Bingo będzie miał w końcu swojego człowieka, domek i ogród :)

Posted

Więc tak dzwoniłam do tej Pani i raczej nie weźmie Binga, ponieważ jej sąsiedzi chcą oddać psa i ona go weźmie żeby ten pies nie trafił do schroniska, lecz na razie jej sąsiedzi się zastanajwaiają czy go oddać czy nie, jeżeli go zatrzymają to ona weźmie Bingusia :)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Więc tak dzwoniłam do tej Pani i raczej nie weźmie Binga, ponieważ jej sąsiedzi chcą oddać psa i ona go weźmie żeby ten pies nie trafił do schroniska, lecz na razie jej sąsiedzi się zastanajwaiają czy go oddać czy nie, jeżeli go zatrzymają to ona weźmie Bingusia :)

Niech lepiej weźmie psa od sąsiadów, bo skoro to tacy ludzie, to prędzej czy póxniej biedak wyląduje w schronie.
A Bingusiowi trzeba by wykupic ogloszenia.

Posted

Co to za sąsiedzie, fuj...
A już miałam nadzieję, że BIngo będzie niedługo miał swój domek i ogórdek i swojego ludzia...
No nic, w takim razie trzeba by zaczać ściągać tutaj więcej ciotek, bo deklaracji brakuje, a nie możemy dopuścić do tego, żeby Binguś wrócił do schronu...:(

Posted

Dziewczyny, może wystawicie bazarek dla Binga. Jeśli nie z jakimiś rzeczami, to może z cegiełkami. Widziałam już kilka takich. Koniecznie trzeba zbierać fundusze dla chłopaka, bo jeśli z niego taka słodka gapa, to powrót do schroniska, gdzie był gryziony i przeganiany, byłby koszmarem...