Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mondea napisał(a):
Maksio pojechał do domku :):):) !!!!!!!!!

Super wiadomość:multi:

Mondea czy to Ty :cool1: (w sensie Zuza)?

Bo jak tak, to wiem, że Maksio był jednym z Twoich ulubieńców, napisz proszę koniecznie, gdzie trafił...

Posted

tak tak to ja:lol:
Maksio trafił do bardzo fajnej pani,która kiedyś adoptowała psa z azylu,teraz tez ma psa wiec Max bedzie miał towarzystwo.Oby tylko ten pies go zaakceptował .Pani mieszka nad dolinką służewiecką, idealne miejsce na długie spacerki.
Prawda,ja Maksa uwielbiałam ;]

Posted

No niestety Max wraca. Dzis pojechal po niego taubi.
Na spokojnie obgada wszytsko.
Pani chyba nie byla gotowa na tak syzbkie przyjecie psa straszego pod swoj dach bo niedawno stracila swojego psiaka.
zobaczymy

Posted

Łał czyli jednak się udało z tą Balą :) :multi: Powiedzcie coś więcej o domku, jest tam jakiś inny pies? Boje się, że ona sobie bez pudzianowskiej nie poradzi. Trzymam bardzo mocno kciuki za nią.

Posted

tak,to ta Bala;]
za dużo nie mogę powiedzieć,bo nie ja rozmawiałam z ludźmi,widziałam tylko że młoda para,to podobno ich pierwszy pies.
Bala nie za chętnie chciała z nimi iść,no i na pewno ciężko jej będzie bez przyjaciółki z boksu

Posted

Bo Bala to właściwie bez Fabi nigdzie nie chciała chodzić. :( Kurcze jeśli to ich pierwszy pies to będą mieć niezłe wyzwanie. Czy ktoś im powiedział, żeby Bala chodziła w szelkach i w obroży na spacery?

Posted

Agnieszka z nimi gadała więc na pewno było mówione,że gdyby były problemy to mają się skontaktować.
Tigrunia,Nurek i czarny szczeniak od Kalki pojechały do domków !!!!