Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bumel napisał(a):
O suni za wiele nie wiem, nikt z azylu nie zna jej imienia (na stronie Azylu jej nie ma, ale np. Wani, która jest dłużej w azylu niż beagielka, też nie). Szkoda bo jednak ludzie zaglądają tam częściej niż np. na dogo. I zawsze to szansa dla psiaków, że ktoś je akurat wypatrzy...

Może jest w adoptowanych? Pamiętam, że długo nie mogłam znaleźć Kapsla, aż zajrzałam do adoptowanych (a był wtedy w Azylu). A Cygan wciąż jest w "do adopcji"...

A co z ONkiem? Będzie jakieś info? I jeszcze chyba ktoś pisał o jakiejś suni - staruszce ONkowatej?

Posted

koosiek napisał(a):
Może jest w adoptowanych? Pamiętam, że długo nie mogłam znaleźć Kapsla, aż zajrzałam do adoptowanych (a był wtedy w Azylu). A Cygan wciąż jest w "do adopcji"...

W ogóle w dziale do adopcji: wciąż jest tyle psów, kóre juz dawno grzeja doopki w swoich domach...
Mam nadzieję, że osoby zawiadujące stroną zrobią tam jak najszybciej porządek.

Posted

ania_sami napisał(a):
[quote name='Madallena']jutro tez ktores bedzie adoptowane :)[/QUOTE
które??:P

a facio mial przyjechac po jakas mala suczke. Jego rodzicom umarl piesek i szukaja jakiejs bidy malutkiej...?

Posted

siekowa napisał(a):
Fifusia już z nami nie ma...

jeszcze styczeń nie minął i już pierwszy psiak za TM...zastanawiam się, ilu jeszcze seniorkom nie zdążymy znaleźć domu w tym roku:-(

Posted

Pamietacie Mayke czylki Sekte?
Sluchajcie czekam na fotki malej i trzeba bedzie NATYCHMIAST zaczac ja oglaszac. Renata chce ja zostawic a nie moge na to pozwolic. Ona jest za DOBRYM DT, zeby ja zapchac... Juz mi dzisiaj zaczela wymiekac, ze jej nie odda a tak byc nie moze!

Posted

Chodzi o Szante??
Jesli tak to Szanta została znaleziona na cmentarzu w Józefowie, jest bardzo sympatyczną suczką, pełna wdzięku i dobrego humoru.