Jump to content
Dogomania

---Azyl pod Psim Aniołem---PSY DO ADOPCJI. Warszawa- Falenica.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za offa:

Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!!

W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje.
Nie bądź obojętny. Pomóż!

Schronisko dla Zwierząt w Radlinie
Numer konta:
34 8427 0009 0020 0383 2000 0001
KRS: 0000154454 Oddział Jarocin
NIP: 617 20 44 707

Posted

izzie1983 napisał(a):
Brązowa Babcia ma swój wątek?

Ma, ale lepiej tam nie wchodź. Szkoda słów...przepychanki i brak odpowiedzi na podstawowe pytania.

Posted

izzie1983 napisał(a):
Już znalazłam i weszłam, przeczytałam prawie cały. Masz rację - szkoda słów...

Izzie1983, wklej tutaj wątek Żelka, trzeba go dodać znowu do psiaków adopcyjnych.

Fredo został adoptowany dzisiaj, ale żeby nie zapeszyć jeszcze trochę poczekam z edycją postu:-)

Posted

izzie1983 napisał(a):
Tak, o Fredzie czytałam, bardzo dobra wiadomość, już zaraz znajdę wątek Żelka. A co u niego? Wiesz może?

Widziałam go wczoraj - jest znowu w kontenerze, no chyba że to jakiś sobowtór jego był:-)...tak jest chyba lepiej dla Żelka - ma więcej kontaktu z człowiekiem - jaki on koszmar musi przeżywać, po takim czasie znowu wylądować w schronie...masakra.

Posted

[quote name='taubi']piękna jest :) jak ją nazywamy ??

Musowo musimy nawiązać do LIKI, sunia trafiła do azylu tego samego dnia, co Lika poszła...mam tylko nadzieję, że nie będzie tyle czekała, co jej poprzedniczka. Jest taką słodką i spokojną kruszynką.

Proponuję imię LEDA i liczę na aprobatę