ewelinka_m Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 zgłosił się potencjalny domek chętny na sonię w [B]Biłgoraju :cool3: [/B]dlategoteż szukamy dogomaniaka który jest z tamtych stron i mógłby sprawdzić domek, znacie kogoś takiego?? :razz::razz: Quote
ewelinka_m Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='eliza_sk']ło jejku, a gdzież to jest :crazyeye: ?[/quote] woj lubelskie :cool3: jakieś 30 km od janowa lubelskiego, napiszę chyba do Murki, ale chciałam się upewnić czy nie ma nikogo bliżej :roll: Quote
eliza_sk Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='ewelinka_m']woj lubelskie :cool3: jakieś 30 km od janowa lubelskiego, napiszę chyba do Murki, ale chciałam się upewnić czy nie ma nikogo bliżej :roll:[/quote] No marnie chyba, nic większego w pobliżu. Napisz do sacred Pirahha - ona jest z Zamościa (tylko nie wiem gdzie mieszka, czy nie w Lublinie) i może akurat ma w tamtych okolicach rodzinę czy cuś. Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='eliza_sk']No marnie chyba, nic większego w pobliżu. Napisz do sacred Pirahha - ona jest z Zamościa (tylko nie wiem gdzie mieszka, czy nie w Lublinie) i może akurat ma w tamtych okolicach rodzinę czy cuś.[/quote] dzięki już piszę :loveu: Quote
saga_86 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jak się rozwija sytuacja? :cool3: Domek jakiś sensowny mam nadzieję, taka Sonieczka byle gdzie to nie może trafić;) Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='saga_86']Jak się rozwija sytuacja? :cool3: Domek jakiś sensowny mam nadzieję, taka Sonieczka byle gdzie to nie może trafić;)[/quote] i chyba nic z tego.... :shake: pani ma dziecko, dzieciak jest uczulony na psią sierść..lekarz polecił jej psa w typie boksera, bo że nie uczula :razz: /pomijając,że przecież nie tylko sierść jest alergenem :razz:/ bezsensu taki kawał drogi wieźć Sonie jeśli się okażę, że pies jednak wywołuje alergię :shake: jutro może ją ogłoszę jeszcze raz.... p.ania niebawem wyjeżdża co będzie z Sonią? :-( Quote
ewelinka_m Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 się okazało znowu inaczej.... :cool3::cool3: że w sumie to dziecko nie na psa jest uczulone a na kurz i roztocza :evil_lol: Erka źle zrozumiała ;) także może jeszcze nie wszystko stracone... Quote
andzia69 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='ewelinka_m']się okazało znowu inaczej.... :cool3::cool3: że w sumie to dziecko nie na psa jest uczulone a na kurz i roztocza :evil_lol: Erka źle zrozumiała ;) także może jeszcze nie wszystko stracone...[/quote] o matko - ale wieści:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 proszę o... :thumbs::happy1::happy1: nic więcej jeszcze nie napiszę :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 dostać się na dogo graniczy z cudem :mad: Sonieczka była moją ulubienicą dlatego też z ogromną radością napisze to na co czekałam od dawna! :loveu:... Sonia ma dom :multi::multi::multi: i to jaki :cool3: ,Pani z warszawy przyjechała osobiście po Sonię do p.ani, p.ania zachwycona domkiem ;) Sonia przez najbliższe dni będzie podróżniczką... :lol: /mam nadzieję, że uda się wysłać tego posta :mad:/ Quote
ewelinka_m Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 dostać się na dogo graniczy z cudem :mad: Sonieczka była moją ulubienicą dlatego też z ogromną radością napisze to na co czekałam od dawna! :loveu:... Sonia ma dom :multi::multi::multi: i to jaki :cool3: ,Pani z warszawy przyjechała osobiście po Sonię do p.ani, p.ania zachwycona domkiem ;) Sonia przez najbliższe dni będzie podróżniczką... :lol: /mam nadzieję, że uda się wysłać tego posta :mad:/ Quote
saga_86 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ewelinko udało się i to nawet dwa razy:lol: Baardzo, ale to baaardzo się cieszymy domkiem dla Sonieczki:multi::multi::loveu::loveu: Quote
stoko_raz Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 witam :) to ja jestem pania z warszawy :D sonia jest u mnie od soboty. prosto z kielc pojechalysmy do naszego domu na wsi, 50 km dalej zeby sunie wybiegac i zrelaksowac. ale byl potworny upal i wiekszosc dnia spedzila lezac w cieniu... wieczorem wrocilysmy do warszawy. to pies wygrany na loterii! jest super grzeczna, posluszna, doskonale wychowana i bardzo madra. tylko na razie jeszcze baaardzo smutna. ale zaprzyjazniamy sie powoli. ucze sie jej jezyka, a ona uczy sie wszystkich zapachow w okolicy :D obwachuje kazdy zakamarek zeby zobaczyc jak pachna nowi koledzy :razz: w domu glownie spi, sprawdza tylko co jakis czas czy jestem i co robie, podstawia glowe pod glaskanie i idzie dalej sie wylegiwac. na spacerach sie troche ozywia, ale tez oglada sie co jakis czas czy napewno ide za nia :) ladnie zostaje sama w domu, a najbardziej kocham ja za to,ze nie boi sie starzy pozarnej, ktora jest 500 m od nas :D olewa inne psy, totalnie nie obchodzi ja zadne wyrzucone jedzenie, zadne golebie... wiec nie ma problemu ze cos wygrzebuje na spacerze. ona tylko wszystko musi obwachac :) jutro zabieram ja na chwile do pracy zeby poznala pare nowych osob, na weekend jedziemy do mojej przyjaciolki pod warszawe zeby pohasala po ogrodzie i poznala jej dwa psy. zobaczymy czy sie polubia :cool3: jestem baaaardzo w niej zakochana! :loveu: tylko, ze szkoda mi jej ze taka smutna jeszcze. ale jest wyglaskuje i wydrapuje za uchem ja na potege wiec moze nabierze wkrotce humoru..... pozdrawiam! Quote
Jo37 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wspaniałe wiadomości . Cieszę się ,że wszystko sie udało . Czekamy też na zdjęcia . Quote
Kashdog Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Super, że w końcu Sonia trafiła do swojego stałego domu :multi::multi: Humor na pewno wkrótce odzyska, Sonia jest w nowym otoczeniu musi się z nim zapoznać i przyzwyczaić do pani ;) Czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
stoko_raz Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 na pewno dostarcze cala sesje z weekendu ;) Quote
andzia69 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 jakie cudne wieści z nowego domku!:multi::multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 o nie...to padłam :diabloti: nie dość,że taki superowy domek to jeszcze stale info będą na dogo :multi::multi: lepiej tego sobie nawet wymarzyć nie mogłam :loveu: stoko_raz- strasznie się cieszę, że jesteś :cool3: nie martw się Sonieczka,lada dzień sie oswoi, na razie wszystko jest dla niej nowe i obce jak tylko pozna Was i otoczenie to się rozkręci i pokaże swój cudny charakterek :loveu: Quote
erka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Stoko_raz, bardzo się cieszymy,że Sonia trafiła do Ciebie:loveu:. Sonia czekała dosyć długo na dom, ale było warto:lol:. Dziekujemy też Jo37, która ma w tym swój udział:lol:. No i czekamy na stałe relacje o Soni. Tym,ze jest na razie smutna sie nie przejmuj, tak jest zawsze , trzeba czasu. Ona jednak była bardzo przyzwyczajona do p.Ani i pewnie trochę tęskni. Quote
Linssi Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sonieczka pewnie wlasnie jest w podrozy :loveu: Quote
Recommended Posts