Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

misza napisał(a):
no...to i ja się odzywam. I jestem niemiłosiernie wściekła!! Orżnęła i mnie. Cudownie!!! Bandytyzm normalnie. Mam jej adres - wysyłałam jej leki i preparaty wspomagające leczenie...dla Czarusia. I maile też zachowałam od "pani blue". Niebieski ptaszek nie ma co...powinien być chyba "ptaszkiem na uwięzi"....

Wyślij PW do Amita, on pilotuję sprawę na policji i prosi o kontakt wszystkie osoby ktore wysyłały cokolwiek (pieniądze lub dary rzeczowe) oszustce.

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
Wyślij PW do Amita, on pilotuję sprawę na policji i prosi o kontakt wszystkie osoby ktore wysyłały cokolwiek (pieniądze lub dary rzeczowe) oszustce.

Ja juz wysłałam Misza ...jakby co dam Ci adres, gdzie powysyłać wszystkie dowody.

Posted

no, i super. Bo moim zdaniem "odsyłanie" kasy nie zmienia faktu, ze to było szeroko zakrojone oszustwo :angryy: . Ciekawa jestem, co by było, gdyby się ktoś "nie kapnął" mówiąc kolokwialnie - że te wszystkie fotki tych piesków to jeden wielki bajer. I potrzebna im pomoc to kit poprostu. Ano, pieniążki zostałyby "przytulone" i tyle.
Inez, pewnie, że się skontakuję - bo kurna jego raz, ja się nie zniechęcę do pomocy ( czy finansowej, czy lekowej ), ale ile osób dzięki "pani blue" się wycofa, tego nie wie nikt. I szlag mnie trafia, bo jak zwykle nie człowiek ucierpi tylko i tak juz skrzywdzone zwierzęta. A to mnie zabolał najbardziej :mad: W głowie mi się nie miesci, jakim trzeba być padalcem, zeby na taki poysł wpaść i żerować na dobrych sercach ludzi :angryy:

Posted

JUSTINE.24 napisał(a):

Nie tylko tutaj, tak mi się zdawało że znam skądś te fotki, tutaj w połowie strony jest "łapka Czarusia" :

Bulldogs World Bulldog Discussion forum (Viewall Page 362 )

:angryy:tak sobie mysle ile to trzeba czasu zeby wyszukac te wszystkie foty na tylu roznych portalach i wymyslec historyjke...szok

ja dopiero po przywroceniu postwo przez moda widze ze bylo jeszcze zdjecie grzbietu:shake:napewno z innego zrodla.....

Posted

A ja jestem na siebie wściekła także:angryy:
Przecież nie ma kilku psów identycznych!:shake:
I weźcie tu ludziom zaufajcie ...
Dziewucha na pewno miała ubaw jak się nabieraliśmy a ona kasę zbierała...:cool1:
Jak mogłam uwierzyć w aż taki szybki powrót do zdrowia psa?:angryy:

Posted

Napisał Amit :

"Jak słusznie zauważyła dorobella, zwrócenie kwoty to jedynie naprawienie szkody i nie zmienia faktu popełnienia przestępstwa. Może być jedynie uznane za okoliczność łagodzącą. Bardzo proszę osoby, które robiły w dobrej wierze ogłoszenia na innych forach w imieniu oszustów o zgłaszanie się do mnie na PW. Raz jeszcze apeluję o nie ujawnianie informacji na forum o kolejnych "znaleziskach" i przysyłanie do mnie info na PW. Nie prowokujmy oszustów do nieudolnych prób zacierania śladów po swojej działalności."

Wszystkie osoby, którym M.Ch. zwróciła pieniądze - również muszą zgłosić się na policję z sygnaturą sprawy, którą poda Amit. Proszę do niego kierować pm w tej sprawie. Osoby, które nie otrzymały fantów z bazarków, które otrzymały fanty - bazarki były wystawione na psy nie przebywające w Polsce, a wy wprowadzeni w błąd - piszcie pm do Amit. Robiące ogłoszenia, czy posiadające inne informacje pomocne w sprawie - proszę pisać pm do Amit.

Posted

KURDE,ja czytalam juz ten watek i pamietam,jak zastanowilo mnie to,od kiedy w Polsce buldogi angielskie sa przywiazywane do drzewa.Oczywiscie nie wyweszylam oszustwa ,no bo jak? przeciez to dogo i kraj tez niezbyt normalny...raczej pomyslalam,ze to jakis zwyrodnialec musial byc i czekalam tylko na wyjscie na prosta z kasa:angryy:
Dziewczyno,naciagnelas zaufanie do tego portalu, a tym samym na straty zwierzeta. Jestes zalosna,skoro swoja osoba nie potrafisz zarobic na swoje potrzeby,tylko wykorzystujesz do tego cierpienie bezbronnych zwierzat. Pochwalilas sie juz w srodowisku swoja zdobycza? I JESZCZE NA INNYM WATKU NA BOGA SIE POWOLUJESZ? Koncze zreszta,bo mi niedobrze sie robi

• 3 weeks later...
Posted

a ja dopiero teraz zostałam uświadomiona, że w mieście, w którym wszystko się dla mnie zaczęło (dogo) mieszka sobie taka kreaturka:mad:

czasami sama prowadzę zajęcia w szkole, w której ona się uczy:-o

Tyle razy prosiłam o pomoc i nic ..... a tu takie rzeczy.....

W Witkowie nie ma żadnego hotelu, bo gdyby był to już na dogo byłoby o nim głośno:cool3: