Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba suni pilnie zrobić serię ogłoszeń, jest malutka, może kogos zauroczy. Nie mam teraz czasu ale jak są jakieś studentki na wątku:eviltong: i mogą pomoc to byłoby super.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
To co z 1w0na?? Nie bierze jej w końcu??

z tego co mi wiadomo to byla bardzo chetna
co prawda nie sluyszalam ostatecznie"biore ja"
a teraz chyba wyjechala na 2 tygodnie
moze dlatego zwlekala z decyzja

Posted

sunia dalej szuka domu! nie mam ostatecznej decyzji Iwony. a czas leci.
dziewczynka chwilowo zamieszkała w biurze poniewaz jest nieproblemowa spi caly dzien, jak chce wyjdzie na siusiu i wraca na swoje miejce,

nadal pilnie szukamy tymczasu! poswiecamy jej tyle milosci ile mozemy ale to i tak malo. w schronisku nawet nie wiem jak bysmy sie starali nie da sie zrobic nawet zludzenia domowego ciepla..a ona teraz tego tak potrzebuje:(

Posted

jest różnie. raz ją zaboli raz spokojnie mozna ją podnieść i wyniesc na dwor,
na dworzu sama chodzi, i wraca sama na legowisko.

Posted

sunia dalej pomieszkuje w biurze. ale dlugo tam nie bedzie mogla przebywac.
jest czysta, bezproblemowa. cicha. czasem popiszczy jak ją zaboli ale szybko mozna ją uciszyc kiełbaską:)

Posted

mamy w tej chwili rozwazania nad domkami. musimy wybrac najlepsza opcje. a chetnych jest nawet bez ogloszen. jedno jest pewne dom staly nie bedzie sie znajdowal na terenie gdyni. dla jej bezpieczenstwa. Tinka dalej mieszka w biurze. jest przekochana. :) z miednica coraz lepiej zaczyna juz bardziej chodzic na spacerkach niż sie ''zataczac" jak bylo na poczatku. wszystko idzie ku dobremu:)