JustynaJK Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 jak najbardziej za okazaniem przelewu powinnaś dostać katalog Quote
sheltomaniak Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Ufff uspokoiłas mnie :wink: Wywaliłam pokoj do góry nogami:) Niepotrzebnie bo i tak nie znalazłam... Ja także życze jutrzejszym wystawcom powodzenia:) Hehe może kogos z Was spotkam ;) Quote
Tomek67 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 No - zostało 10 godzin z hakiem. :nerwy: 3 godzinki drzemki z otwartymi oczami :o i poszły konie po betonie :scared: :Dog_run: Wszystkim życzymy powodzeńska :klacz: :terazpol: Quote
sh_maniak Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 my juz wstalismy :morning: i za jakis czas ruszamy ... mamy ring nr.1 Zyczę powodzenia dogomaniaką :angel: :angel: Quote
flashka-g Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 no ja tesh do 5 na nogach..zaraz siup do samochodu i ruszamy;] Martusia do zobaczenia przy jedynce;] 8) Quote
Magda-Amir Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 hej Wam wszystkim i powodzenia :buzi: ale mam moze troche glupie pytanie ale chcialabym pojechac na te wystawe ale nie wiem czy coś trzeba placic jak się jest jako widz ? a jak coś to ile ? :oops: prosze o szybko odpowiedz bo czas mi usieka Quote
maga18 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 trzeba placic :lol:, ale jakby co to sa ulgowe ;) Quote
sheltomaniak Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 My już w domu :-) Ale nam POGODA dopisała!Oby wiecej tak słonecznych wystaw:) Przywieźliśmy złoto i CWC i tym sposobem skończyliśmy Championat Polski:) Quote
maga18 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 superrr!! Pierwsze sukcesy Dogomaniaków ;) :klacz: :laola: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja juz teraz gratuluję wszystkim. I tym z medalami, i tym bez. I tradycyjnie proszę o stawkę basenji (V grupa). Ale chyba trochę za wcześnie o to proszę. Dopiero jedna osoba zameldowała o swoim powrocie. No nic. W razie co - powtórzę prośbę. Pzdr. Quote
sheltomaniak Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Asiaczek-stawka Basenji: Zero psow:):):):):) Quote
sheltomaniak Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 CHIŃSKI GRZYWACZ: PSY: Klasa mlodziezy: CHRIS z Jasne Hvezdy Klasa pośrednia: ENRIQUILLO Avokaduh PIECHUR Sasquehanna Klasa otwarta: DON JUAN z Lubelskiej Wsi SUKI: Klasa szczeniat: NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki Klasa mlodziezy: Grzywacz COVETTE DAFNE z Gangu Łysych Klasa pośrednia ARNIKA ALASKA Nuda Veritas DOBRA WRÓŻKA Sasquehanna KONCZITA Super Ciapki Klasa otwarta: DĄBRÓWKA z Gangu Łysych PS.Jakby co to sorki za błędy :) Quote
maga18 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 dzieki shletomaniak :D Musia gratuluje!!! :klacz: Ale cos skromnie to napisalas ;) :lol: Quote
Agasia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 beagle baardzo prosze ;) Jak bedzie duzo to same psy ;) Gratuluje pierwszych sukcesow czekamy na reszte :D Quote
sheltomaniak Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 BEAGLE PSY: Klasa mlodziezy: JUSTIN z Zywieckich Łączek Klasa posrednia EMIR Psi Eden Klasa otwarta: TYMON Leśne Tropy Klasa championow: BARRISTER'S PLAY BILL JAZON Certus SUKI: Klasa szczeniat: BANITA Połkrza MEGI z Zwyieckich Łączek Klasa młodzieży ANODA Bi Guru NIMFA z Rydelwa PRINCESS XENA Xandria Klasa pośrednia: BRANDY Łaciata Fascynacja KROPKA Magor Klasa otwarta: HEIDY z Tiske Hajenky Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='sheltomaniak']Asiaczek-stawka Basenji: Zero psow:):):):):)[/quote] Dzięki. Szkoda, że "tak mało basków było". :D Gratulacje dla tych, co już się odzywają. Pzdr. Quote
maga18 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 co jest??!! wracc szybko mi tu :scared: :lol: chwalic sie i foty wklejac 8) uschne tu z ciekawosci!!! :sleeping: Quote
Bogarka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja bym poprosila ogary polskie. Gratuluje zwaciezcom :klacz: Quote
musia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 ogary p.kl.mł. - RAGO Galicyjska Sfora s.kl.mł. - KLINGA KAJA s.kl.poś - ROMA ze Złotego Rogu s.kl.ch. - CAMENA Cantus Caninus Quote
Kati Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Cardigan: suka kl. pośrednia BAGERA FAWORYTKA Controversia Pembroke: pies kl. mł. BURZAN Lisiura suka kl. mł. ORINOKO KUSA Regalia pudel duży: suka kl. ch. COSA NOSTRA Nontoscordardime Quote
tunio Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 A ja tylko dodam,ze jakis cardigan lub pembroke dostal BOG1,ale czy na BISie cos wywalczyl,nie wiem. Wszystkim gratuluje i ide cos przekasic bo jestem padnieta :D Milo bylo poznac sporo osob z forum, nie mialam jednak sily do latania i szukania poszczegolnych osob (ze juz nie wspomne o fakcie,ze nie moglam przeciez psa samego zostawic),totez poznalam glownie terierowcow :wink: Quote
Recommended Posts