Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies wymaga dluższego leczenia a o jego adopcji bedzie decydować sama szefowa Emira , która obiecala zapewnic suni dobry dom.
Zapytamy o to już niedługo i spodziewamy się dokladnych informacji ,gdzie i do kogo trafila sunia Hela. Emir nie może nam tych informacji odmówić -pies był oglaszany tu na tym forum-na Dogomanii.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Postaram się dotrzeć do informacji o losach tej pięknej Heli .
Dowiemy się od Emira - jakie są losy tej suni -powinni nam takie informacje przekazać.Pies był oglaszany na tym forum .

• 1 month later...
Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Co z sunią??!

Z tego co wiem, to był chetny na jej adopcję pare tygodni temu, więc teoretycznie Helena powinna być juz w nowym domku. Wiem, ze doszła do siebie, a informacje o jej złym stanie zdrowia były grubo przesadzone. Więcej informacji nie posiadam.

Posted

Powinna mieć takie inf. GoniaP albo najlepiej szefowa Emira-jednak nie wiem ,czy te informacje uzyskamy teraz jeszcze ...Psa odebrali z przytuliska wolontariusze od Emir -o ile wiem .

• 2 months later...
Posted

Witam, nie wiedziałam ,że sunia miała watek na dogo....Helena u nas została Newą, bo Helena juz była.. Zostala wyleczona , wysterylizowana i pod koniec pażdziernika przedstaqwiona do adopcji.

W II połowie stycznia odnalazła swój dom, mieszka w rejonie Bełchatowa razem z kotem i fajna pania. Myslę, że jest szczęśliwa...

• 1 month later...
Posted

Jak już wiadomo -Hela -obecnie Newa - ma bardzo dobry dom i b.dobrą panią .Dzięki Gagacie i Anettt -mamy informację i fot. z nowego domu Heli . Możemy już byc spokojni ,iż udało się ocalić tę piękną ,wyjątkową sunię Landseer i zapewnić jej normalny ,szczęsliwy dom u boku dobrych ludzi.:p
Nie można nie podkreslić dużej roli fundacji Emir ,która zaopiekowała się Helą/Newą -dziękujemy za to .

Posted

[quote name='gagata']Witam, nie wiedziałam ,że sunia miała watek na dogo....Helena u nas została Newą, bo Helena juz była.. Zostala wyleczona , wysterylizowana i pod koniec pażdziernika przedstaqwiona do adopcji.

W II połowie stycznia odnalazła swój dom, mieszka w rejonie Bełchatowa razem z kotem i fajna pania. Myslę, że jest szczęśliwa...

Jeszcze raz prezentacja Heli-Newy ...:) . Dziękujemy nowej Pani Heli i wszystkim ,ktorzy przyczynili się do uratowania jej !! :loveu::loveu::loveu::p

Posted

[quote name='Panca']jaka piekna usmiechnieta morda:))
warto juz przeniesc watek ,czyz nie?:))[/QUOTE]

Może jednak poczekać z przeniesieniem wątku -niech jeszcze po świętach będzie mozliwość zobaczyć ,gdzie i jak żyje teraz Hela ? Bo teraz nie każdy ma czas na dogo i neta. A kilka osób pewnie chętnie zobaczy obecną Helę ,bo byly zapytania o nią.

• 2 weeks later...
Posted

Postaram się w najbliższych dniach wysłać wątek suni tym wszystkim ,którzy interesowali się losem Heli/Newy oraz chcieli jej pomóc.
Najlepiej chyba po 18.04.2010r. ,bo to będzie bardziej odpowiedni czas.

Czuję się winna poinformowania niektórych choć osób -tych z wątku chociaż ,by upewnić je ,że decyzja zwrócenia się do fundacji Emir o pomoc w ratowaniu suni nie okazała się nietrafioną- a wynikla także z faktu -iż poprosiłam wstępnie o pomoc GonięP-z ich poznańskiego oddzialu a sunia była w przytulisku na terenie Wielkopolski . Moja prośba do fundacji wynikła głównie z dużej troski o to by pies został poddany leczeniu, doprowadzony do dobrego stanu i trafił w dobre ręce. I na szczęście -tak się stało.
Dziękujemy wszystkim ,którzy pomogli uratować tę piękną i mądrą sunię Landseer -Helę/Newę oraz rodzinie ,która zapewniła temu wyjątkowemu psu szczęśliwy dom i troskę o jej byt.:loveu: