Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie, jestem tutaj nowy i proszę o wyrozumiałość - zapoznałem się z regulaminem Forum i tego działu, jednak jeżeli coś zrobiłem źle to proszę moderatorów o poprawkę.

A więc do rzeczy. Otóż znajoma poprosiła mnie, abym zamieścił ogłoszenie dotyczące adopcji psa. Dlaczego? Z powodu pogorszenia się stanu zdrowia znajomej, która i tak ma parę czworonogów i nie jest w stanie zaopiekować się tym psem, który pisząc szczerze nie toleruje innych zwierząt na posesji.

Imię: Misiek;
rasa:
M-c terier, średni;
Miasto:
Okolicje Lęborka (pomorskie);
szczepienia:
Pies jest zadbany, szczepiony;

Pies zadbany, posłuszny, wesoły - uwielbia się bawić z dziećmi.
Kontakt telefoniczny: 607-978-499

Pozdrawiamy - w najbliższym czasie uzupełnimy temat.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaj
Jezeli nie znajdzie sie dom-co stanie sie z psem?
dla zwiekszenia szansy adopcji-najlepiej porob psu fotki z dziecmi,moze na tej bazie jakims cudem mu sie uda znalezc dom.Jest sredniej urody kundlem,musi miec cos wyjatkowego,aby ktos go zechciał.
Czy zachowuje czystośc w domu?potrafi chodzic na smyczy?

czyli generalnie powodem,nie jest zly stan zdrowia opiekunki,tylko to,ze akurat on jest klopotliwy :shake:

samo ogloszenie na Dogo nieduzo da.Psu trzeba zrobic allegro-nie jedno,ale aż do skutku,oglaszac na portalach regionalnych,w gazecie-tylko w ten sposob psy ida do domow.

Posted

Witam, na razie nie mam czasu na nic, ale przy najbliższej okazji postaram się temat uzupełnić. Dziękuje za dodatkowe zdjęcia.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...