Pusiakowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 gdybym umiala juz dawno zrobilabym ogloszenia.:placz: trzeba kogos znalezc kto porobi ogloszenia.! Quote
rita60 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Pusiakowa napisał(a):gdybym umiala juz dawno zrobilabym ogloszenia.:placz: trzeba kogos znalezc kto porobi ogloszenia.! Ja tez nie potrafie:oops: Quote
Alagor Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Cześć. Edytowałem telefon kontaktowy do właścicielki Miśka. A nie zaglądałem ostatnio, ponieważ mam trochę obowiązków poza tym forum ;) Quote
rita60 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Alagor napisał(a):Cześć. Edytowałem telefon kontaktowy do właścicielki Miśka. A nie zaglądałem ostatnio, ponieważ mam trochę obowiązków poza tym forum ;) Alagor,to on juz nie jest w DT u pani Lucynki:roll: Quote
Fiks Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 brazowa1 napisał(a): .......Czy zachowuje czystośc w domu?potrafi chodzic na smyczy?.......... Poproszę o takie i inne informację o piesku i zrobię mu ogłoszenia ;) Quote
Fiks Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jak będą nowe informacje o Miśku to zmienię treść ogłoszeń ;) Misiu mc terriera szuka nowego domu (725021852) - Aukcje internetowe Allegro Misiu mc terriera szuka nowego domu Misiu mc terriera szuka nowego domu - Ogłoszenia Misiu mc terriera szuka nowego domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto Quote
rita60 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Fiks']Jak będą nowe informacje o Miśku to zmienię treść ogłoszeń ;) Misiu mc terriera szuka nowego domu (725021852) - Aukcje internetowe Allegro Dziekuje pieknie Fiks:calus: Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witaj Misiaczku,gdzie ten twoj domek malenki:roll: Quote
Fiks Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Misio ma dwóch oberwatorów na allegro, ale....co z tego. Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Fiks napisał(a):Misio ma dwóch oberwatorów na allegro, ale....co z tego. No tak:roll:ale miejmy nadzieje,ze ktorys sie zakocha....... Quote
Alagor Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Pies potrafi chodzić na smyczy, jest bardzo grzeczny - reaguje na komendy. Jest zadbany, zachowuje czystość w domu. Powodem poszukiwania nowego właściciela jest to, że dotychczasowy właściciel wziął go z ulicy. Pies jest sprawny i zdrowy - właścicielka ma inne psy i zwierzęta i choćby chciała, nie może go zostawić na stałe przy sobie, dlatego zgłaszamy się do ludzi dobrej woli o jego przygarnięcie. Quote
rita60 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Fiks napisał(a):Czy ktoś dzwonił w sprawie adopcji? Wysłałam smsa do pani,ale nie odpowiedziała:shake: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 rita60 napisał(a):Alagor,to on juz nie jest w DT u pani Lucynki:roll: Alagor ponawiam pytanie:cool3: Quote
Fiks Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Przed chwilą dzwoniłam na ten numer: Kontakt telefoniczny: 607-978-499 i nikt nie odbiera! Misiu miał dwóch obserwatorów na allegro. Ale jeśli kontakt z opiekunami Misia jest niemożliwy to bez sensu robić mu ogłoszenia. Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Fiks']Przed chwilą dzwoniłam na ten numer: Kontakt telefoniczny: 607-978-499 i nikt nie odbiera! Misiu miał dwóch obserwatorów na allegro. Ale jeśli kontakt z opiekunami Misia jest niemożliwy to bez sensu robić mu ogłoszenia. Wiesz ludzie sa niepowazni:shake:sprobuje jeszcze zadzwonic na ten drugi,poprzedni numer/ktory zmienił Alagor:cool3:/moze sie zjawi. Quote
Alagor Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Według moich informacji dotychczasowa właścicielka była poza granicami kraju (parę dni) - całkiem możliwe, że to jest powód nieobecności pod telefonem. Proszę spróbować dzisiaj wieczorem, niestety ja nie jestem w stanie monitorować sprawy dzień w dzień - zaglądam tu czasem i po wcześniejszej konsultacji (ja tu tylko sprzątam) odpowiadam na Wasze pytania. Pozdrawiam Serdecznie. Quote
rita60 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Alagor pytam po raz trzeci,czy pies nadal jest u pani Lucynki ? Ja do tej pani mam zupełnie inny numer telefonu:cool3:Po za tym nie sztuka załozyc watek i zagladac tu co jakis czas:roll: Quote
Fiks Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Alagor ja też tu tylko sprzątam. Sorry, ale mówię pas. Quote
rita60 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Fiks napisał(a):Alagor ja też tu tylko sprzątam. Sorry, ale mówię pas. Masz racje,tylko psa szkoda:roll: Quote
KONICZYNKA 47 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Szkoda...nawet nie wiadomo pod czyją opieką i gdzie się teraz znajduje. Quote
Alagor Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tak, Misiek dalej jest u Pani Lucyny. Założyłem ten wątek po to, aby dodać ogłoszenie - jest to forum o psach, wiele osób tu zagląda. Zrobiłem dokładnie tak, jak mnie o to poproszono. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, nie mam tyle czasu aby siedzieć i monitorować sprawę na bieżąco - numer podałem, zdjęcia dałem - krótki opis. Kto jest zainteresowany - zadzwoni, zapyta się o szczegóły. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts