Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cięzko wszystko ogarnąć.
Misiowi pilnuję allegro i trójmiejskie.
Muszę kiedyś zadzwonić do pani Lucynki, zapytać jak się czuje i co u Misia.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiks napisał(a):
Cięzko wszystko ogarnąć.
Misiowi pilnuję allegro i trójmiejskie.
Muszę kiedyś zadzwonić do pani Lucynki, zapytać jak się czuje i co u Misia.

Dzieki Fiks:lol:w avatarku masz chyba wescika,moze chcesz drugiego:razz:

Posted

Fiks napisał(a):
Westlika? :diabloti: Mam dwa psiaki i to mi wystarczy :evil_lol:

To trzeci tez sie zmiesci:diabloti:a tak powaznie nie znasz kogos chetnego,tylko piesek z trauma,domek bez dzieci i zwierzat:shake:

Posted

Fiks napisał(a):
Znam wątek Westlika :shake: Cięzko będzie znaleźć mu dom.

No własnie,ludzie mysla,ze to pluszowe zabaweczki,duzo telefonow,zapytan,a jak dowiedza sie o charakterze to odpuszczaja.

• 2 weeks later...
Posted

Fiks napisał(a):
Nie mogę :eviltong:. Pani Lucynka zabroniła, żeby nie zapeszyć.

Masz szczescie,ze nie moge wyswietlic ikonek........a tak na marginesie jak to zrobilas,ze masz buzke w poscie ?????????

Posted

rita60 napisał(a):
Masz szczescie,ze nie moge wyswietlic ikonek........a tak na marginesie jak to zrobilas,ze masz buzke w poscie ?????????

.................................:siara:

Posted

Rita... Przeglądarka to: Internet Explorer, Mozilla Firefox:loveu:, Opera, Avant (ale nie do końca, bo to nakładka na Explorera);). Nazwę przeglądarki masz na pasku u góry. Natomiast google to wyszukiwarka. :) U mnie na Firefoxie wszystko działa bezbłędnie... O tyle, o ile nowe dogo może być bezbłędne. Tragiczne jest :angryy:

Posted

Fiks, ale to się pisze Chrome, a nie google... ;) Takie małe przestawienie semantyczne, które do mnie nie trafiło. Poza tym, jakoś nie potrafię "uznać" Chrome... Kojarzy mi się za bardzo z Avantem, który jest uważany za przeglądarkę, którą nie jest - bez Explorera nie ruszy. I dlatego go nie cierpię! :/

A wracając do problemów Rity - Chrome, ponieważ jest nowy i niesprawdzony, może z wieloma stronami robić problemy. Może odpal Dogo na na np. Explorerze? U mnie na kompie rodziców działa. Jako tako, ale daje radę.

Posted

Jeśli Rita napisała że używa przeglądarki Google to wiadomo że chodzi o Chrome :eviltong:
No i napisała, że używa jej w pracy, więc nie wiem czy tak sama może zmieniać na firmowym kompie programy ;)