Marinka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='mari23']20,83 zł od Moniki J. z PAY PALA wpłynęło dla Kseni dnia 23.01.[/QUOTE] Ale Marysiu sprawdź jeszcze raz bo dla Kseni było 40,14, a to 20,83 było dla Rozalki. Quote
mari23 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Marinka']Ale Marysiu sprawdź jeszcze raz bo dla Kseni było 40,14, a to 20,83 było dla Rozalki.[/QUOTE] oczywiście, że tak! ech....:oops: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 A ja ci sie Marysiu wcale nie dziwie.. Tyle wplat to i sie pogubic mozna... Quote
Marinka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 (edited) [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_xl69"]Deklaracje na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="width: 165"][/TD] [TD="width: 127"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl73"]Kto: [/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Ile:[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Od kiedy:[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Wpłacone:[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"]Nie wpłacone:[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Ladymonia0610 [/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]25,00 zł [/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VII,VIII,IX,X,XI[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"]XII,I [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Magdalena S.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Lady S.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]agnieszkal2[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Paczek[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VII,VIII[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD="colspan: 3"][TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD="colspan: 3"]Rezygnacja od IX 2012[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Funia [/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VII,VIII,IX,X,XI,XII[/TD] [TD]I [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Magolek[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Handzia[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Madziak25[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VII,VIII,IX,X,XI,XII,I[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Roland_De[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]VII,VIII,IX,X,XI,XII,I[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Paulina H. z fb[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]15,00 zł[/TD] [TD]od X 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]X,XI,XII,I [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Monika J. z fb[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]40,00 zł[/TD] [TD]od XII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]X,XII,I[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Marlena J.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]Od X[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]X,XI,XII,I[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]Monika D. z Poznania fb[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD]od XI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"]XI,XII,I [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"]AltaCaraya[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od XII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]XII,I - 1/2 VII [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl75"][/TD] [TD="class: cms_table_xl76, align: right"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl75"][/TD] [TD="class: cms_table_xl76, align: right"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Edited February 8, 2013 by Marinka Quote
mari23 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']A ja ci sie Marysiu wcale nie dziwie.. Tyle wplat to i sie pogubic mozna... [/QUOTE] tyle wpłat.... i tyle lat! ;) skleroza... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='mari23']tyle wpłat.... i tyle lat! ;) skleroza...[/QUOTE] No nie przesadzaj;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Małgosia mi napisala ze mam napisac na watku by pozniej nie bylo niedomowien. Ksenia ma szanse na dom;) Na wspanialy dom bowiem sa panstwo ktorzy wracaja'do PL po dlugim braku posiadania psa. Chca ja adoptowac i pracowac razem z ksenia. Malgosia im w tym oczywiscie pomoze. Oczywiscie Malgosia znalazla ten dom. Ludzie maja wnuki ale nie male ale spoko jiesa dziadkami maja kolo 50;) Pies bedzie mieszkal w domu ale bedzie tez pilnowal posesji. Wiec moim zdaniem idealne warunki jak dla Kseni Quote
Marinka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 No i stało się :) Pani Gosia znów zrobiła więcej niż oczekiwaliśmy :) Znalazła dom dla Kseni :) Nie chciałam jeszcze o tym pisać, aby nie zapeszyć... Quote
margoth137 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ale numer:) strasznie się cieszę kierowniczko Kseniu:) Quote
Marinka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 A co tutaj tak cichutko :( Wszyscy już zapomnieli o Kseni? :( Wczoraj poleciała deklaracja od LadyS....złapałam ją na fb z przypomnieniem o deklaracji Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dzisiaj latam na miotle;) Jutro przysiade poodwiedzam moje watki ;) Dzis jeszcze Mnie czeka katorznicza praca z moja ukochana szegfowa;) Quote
Yanne Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ogłosiłam Ksenie na : arena*pl, alegratka*pl, naslupie*pl, zachodniopomorzanin*pl, wroclawiak*pl, gumtree*pl, ogloszenia*wroc*pl, lento*pl, ogloszenia*com, oglaszamy24*pl, dodajogloszenia*net, tudodaj.pl, info-sfera*pl, offre*pl, wstawaj*pl, esochaczewski*pl, karteczka24h*pl, tudodaj*pl, fargone*pl, neeon*pl, eszukam*pl, Quote
funia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 LADYMONIA >OPRÓZNIJ SKRZYNKE WIadomości o KSeni wspaniałe !!!!Oby to było to ,! Quote
Marinka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Rozmawiałam niedawno z agnieszkal2 i Aga przypomniała mi, że Ksenia miała kubraczek szyty specjalnie dla niej...Funiu, czy kubraczek pojechał razem z Ksenią do nowego hoteliku? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 czesc ciotki wybaczcie ale ja sie bardzo zle czuje ostatnio i nie mam sily wchodzic na watki. Ale postanawiam sie poprawic;) Quote
funia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Marinka']Rozmawiałam niedawno z agnieszkal2 i Aga przypomniała mi, że Ksenia miała kubraczek szyty specjalnie dla niej...Funiu, czy kubraczek pojechał razem z Ksenią do nowego hoteliku? Na 100% nie pamietam ,ale wydaje mi się ze chyba podawałam .... Tez się nie dawno nad tym zastanawiałam . Zapytajcie opiekunke ... Jak nie to ja u siebie będę szukac .... Quote
mari23 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):czesc ciotki wybaczcie ale ja sie bardzo zle czuje ostatnio i nie mam sily wchodzic na watki. Ale postanawiam sie poprawic;) poprawisz się na pewno.... w pasie ;) ;) ;) zdrowia i sił dużo życzę, Wiolu Tobie i maleństwu, Miłoszowi i chłopakom też oczywiście :) i wpłaty dla Kseni podaję: 5,- Madziak25 (30.01.) 10,- LadyS (30.01.) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dziekujemy pieknie Marysiu:) Jak zwykle kochana Marina platnosci pilnuje:) Quote
Marinka Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 funia napisał(a):Na 100% nie pamietam ,ale wydaje mi się ze chyba podawałam .... Tez się nie dawno nad tym zastanawiałam . Zapytajcie opiekunke ... Jak nie to ja u siebie będę szukac .... Funiu sprawdź u siebie ...kontakt z p. Agnieszką ma tylko Marysia...a ona jak wiesz jest czasowo ograniczona. Quote
mari23 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Marinka napisał(a):Funiu sprawdź u siebie ...kontakt z p. Agnieszką ma tylko Marysia...a ona jak wiesz jest czasowo ograniczona. nie tylko czasowo, ogólnie ograniczona ;) ;) pani Agnieszka jest na zawodach, wróci jutro, więc we wtorek zadzwonię i zapytam a może Ulv pamięta? wiozła Ksenię Quote
mari23 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 mari23 napisał(a):nie tylko czasowo, ogólnie ograniczona ;) ;) pani Agnieszka jest na zawodach, wróci jutro, więc we wtorek zadzwonię i zapytam a może Ulv pamięta? wiozła Ksenię słowa dotrzymałam - pani Agnieszka mówi, że kubraczka nie dostała, Ksenia przyjechała, kiedy ciepło było, więc chyba nikt wtedy o tym nie myślał pytałam, jak ocenia Ksenię po sterylce - otóż trudno ocenić, czy to po sterylce, czy też po prostu zaaklimatyzowała się nasza księżniczka - widać lekką zmianę na lepsze, jest jakby nieco łagodniejsza dla otoczenia i ludzkiego, i zwierzęcego dołów już nie kopie, budy oprócz tego na początku to wcale już nie próbuje gryźć.... czyli wszystko dobrze, ani jednego słowa "skargi" na Ksenię Quote
Marinka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 A Kseniula znów tak daleko spadła....znów nikt o niej nie pamięta :( Quote
mari23 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Marinka napisał(a):A Kseniula znów tak daleko spadła....znów nikt o niej nie pamięta :( Marinko, bardzo Ci dziękuję, już dość długo szukałam wątku Kseni, żeby wpłaty podać i nie mogłam znaleźć, aż tu nagle... jest na pierwszej! dzięki ;) a oto wpłaty: 10,- Magolek (05.02.) 15,- Paulina H.-Kropcia za luty (06.02.) Quote
Recommended Posts