anorektyczna.nerka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Wymiziaj oboleńca i gratki po zawodach. C do tych cyfrówek to czym Ty robisz foty? Quote
Baski_Kropka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 A ja lustro mam, pstrykam albo swoją Nikon'owską D60, albo TZtową D90 :) A no a czasami po prostu robie telefonem heheh :P Quote
przeszlus Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To teraz uprzejmie wyciągasz lustro albo fona i robisz zdjęcia,a potem logujesz się na spairze.com czy jakim kolwiek innym uploaderze i wgrywasz fotki,kopiujesz linki na forum :diabloti: Quote
ames Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Pewnie Kropencja w komitywie jakiegoś haszczaka jakieś szkiełko podrzuciła na trening coby się swobodnie pańcią nacieszyć na spacerkach;) szybkiego gojenia się łapki dla Baskiego!!! Quote
Aleksa. Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To dawaj foty..:D a co do nas w ogóle nie zaglądacie ??? :( Quote
Baski_Kropka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Nie mam ostatnio czasu na dogomanie przepraszam za jakiś czas powrzucam ;) Quote
Sayrel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Pomożcie przeżyć Kvitce!! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197072-Kvitka-skazana-przez-schron-na-%C5%9Bmier%C4%87...?p=15807484#post15807484"][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/7378/kvitka.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sylwia K Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Nie mam ostatnio czasu na dogomanie przepraszam za jakiś czas powrzucam ;)[/QUOTE] oki będziemy czekać Trzymajcie się cieplutko Quote
Mada:) Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Monia, Kropcia śmiga już w ubranku? ;) Śniegu w końcu napadało jejeje :D Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]WYJĘ O POMOC ! [/COLOR] [/FONT][/B] [B] [/B] [INDENT] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT][/B][/CENTER] [/INDENT] [/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Kropa twarda sztuka śmiga bez wdzianka, spacerów wprawdzie od 3 dni dłuższych niż 30 minut nie maja bo pańcia chora, ale Kropie zimno nie straszne. Musze jej kupić nowy kubraczek bo tamten jest na nią za mały :( Quote
przeszlus Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Oj tu znowu nie ma fot :foch U mnie niedawni były wiec jestem lepszy !!! Quote
sunshine Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Kropa twarda sztuka śmiga bez wdzianka, spacerów wprawdzie od 3 dni dłuższych niż 30 minut nie maja bo pańcia chora, ale Kropie zimno nie straszne. Musze jej kupić nowy kubraczek bo tamten jest na nią za mały :([/QUOTE] to jej coś uszyj:D A co do zdjęć... to nawet u mnie są a u Ciebie nie ma? hyhyhyhyhy :> czuję się fajniejsza:P. Btw. ty studiujesz gdzieś bo nie pamiętam? [COLOR=Red]Nieskromnie zapraszam przy okazji na bazarek dla Wikinga. Dużo fajnych rozmaitości, nie da się ich określić jednym przymiotnikiem:evil_lol: ZAPRASZAMY!:loveu: duża pomoc to choćby podniesienie i powiadomienie innych:razz: (link w moim banerku;-))[/COLOR] Quote
Baski_Kropka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 ja dzisiaj wypełzłam z aparatem, kilka zdjęć szarżujących psów czeka na karcie pamięci ;P Ja nie studiuję, lecz zamierzam studiować od października Grafikę ;) Quote
sunshine Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Kropa twarda sztuka śmiga bez wdzianka, spacerów wprawdzie od 3 dni dłuższych niż 30 minut nie maja bo pańcia chora, ale Kropie zimno nie straszne. Musze jej kupić nowy kubraczek bo tamten jest na nią za mały :([/QUOTE] I bardzo ładnie:P dawaj te szarże łajskie:D Quote
Mada:) Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To faktycznie twarda sztuka z Kropci!! :D Mój Chico nawet nie siknął dziś na spacerku, mimo że miał ubranko, trząsł się jak galareta i zwiał do domu... ;( No i muszę wychodzić z nimi osobno. Czekamy na foty ;-) Quote
przeszlus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Mój świruje na śniegu :) Od razu widać że to lubi :) Quote
Baski_Kropka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 A pocisne jeszcze zdjecie z zawodów bo mam nowe;P [IMG]http://lh5.ggpht.com/_UH1JcE8qUDE/TPdeIo1fe0I/AAAAAAAAEjU/C_DhiOrq6rg/s512/IMGP1644.JPG[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_UH1JcE8qUDE/TPdd_mcMLCI/AAAAAAAAEi8/q_MiLnwQyYM/s512/IMGP1639.JPG[/IMG] Quote
Baski_Kropka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='Gonitwa']mmmm jaki to jest piękny widok..[/QUOTE] A jeszcze lepsze jest uczucie :D Quote
Recommended Posts