Szamanka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [B][COLOR="DarkGreen"]"Śliczne foty" oprócz tego, że są śliczne, to są niezgodne z Regulaminem. Proszę je zmniejszyć lub zmienić na linki. pozdrawiam Szamanka[/COLOR][/B] Quote
przeszlus Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [URL]http://lh4.ggpht.com/_UH1JcE8qUDE/TL3AKcNRcWI/AAAAAAAADWE/jYf6bqELu0M/s720/IMGP0338.JPG[/URL] Ładnieee :) Byłaś w Zduniowicach ?[URL="http://chugach.pl/node/130"] [/URL] Quote
przeszlus Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Słyszałem że Mija ma nowego kumpla. A tak na marginesie to jej nowy kumpel to mój ulubiony Adowy szczeniak :) Musisz kiedyś się do właścicieli Raiderka wybrać i go pofocić :p Quote
Baski_Kropka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Mój drogi, ten pieseczek to regularnie nas na treningach odwiedzać będzie, zresztą sama Magdę wpakowałam w tego psiaka :D a nie jest wykluczone że chłopak trochę zemną za rok pobiega ;) Nie byłam w Zdunowicach, jak byś poczytał to byś wyczytał że byłam w Koszęcinie na zlocie Mushingowym ;P Obiecuje że zmniejszę ale dzisiaj nie dam rady, spanie mnie woła... Quote
przeszlus Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wiem ale się śpieszyłem :) Uwielbiam Raiderka xD Nie dawałem Adzie spokoju o jego fotki xD Quote
Baski_Kropka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dyskowy husky ;) [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/3972874/142/main/5a2ae4e571.jpeg[/IMG] Hasiorowa nornica ;) Quote
przeszlus Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Fotki były aż na poprzedniej stronie :o Nie ładnie Monika Quote
Baski_Kropka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Kurcze, ja to mam sklerozę, zaraz dostane nagana za za duże zdjęcie... :( A trzeba iść spać przed porannym treningiem jutrzejszym. Chwała Bogu że w Tychach a nie trzeba się tłuc do Katowic ;) Quote
przeszlus Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Macie treningi klubowe z innymi psami,biegacie przy wózkach w większej ilości psów ? Quote
Baski_Kropka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 No oczywiście treningi klubowe to podstawa! ;) W każdy weekend w sobote i niedziele trenujemy klubowo ;) A w tygodniu ot już jak tam ktoś chce ;) A skąd ja bym miała sanki i wózek.. niestety nei stac mnie na to ;P JESZCZE :D Ale ja trenuje swój zaprzęg i "moje" psy biegają tylko w swoim teamie...A startujemy sobie czasem grupowo czasem jak na zawodach co minutke jets różnie i bardzo fajnie :D TRAVOIS GÓRĄ :D Quote
Vlk Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ja już się nie mogę doczekać, aż mojej bestii ta wstrętna cieczka przejdzie :) Quote
Baski_Kropka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Kochana zaopatrzaj się w sprzet do biegania i fruuuu :D Wypuścimy Cie potem na jakieś zawody 8) Quote
Angelika_Roser Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]tęskno nam za Wami... i treningami buuu :placz:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Miałaś posprawdzać dojazdy z Gliwic ;P Quote
Sylwia K Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [url]http://lh6.ggpht.com/_mnhBa06hfZM/TLve_Sw9N7I/AAAAAAAACss/Uj7w-u9nFkA/s800/IMGP3607.JPG[/url] świetna fota Quote
sunshine Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nie wiem ile tu było zdjęć ale ja ich nie widzę:P A ja tam Rangerka uwielbiam najbardziej:D Tak bardzo chciałam żeby był mój:( Quote
przeszlus Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='sunshine']Nie wiem ile tu było zdjęć ale ja ich nie widzę:P A ja tam Rangerka uwielbiam najbardziej:D Tak bardzo chciałam żeby był mój:([/QUOTE] Kochana to na co ty czekasz ? Przekonuj rodziców i się uda :) Albo przedstaw go im po fakcie dokonanym :) Ada to super babsko na pewno coś wymyślicie :) A Rangerek nie ma jeszcze 100% domku więc ruchy bo takiej kluchy nie trudno pokochać. Mój ulubiony to Raiderek vel Grubcio z wielu powodów :)No i Rafii wcale nie gorszy :D Quote
Baski_Kropka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='przeszlus']Kochana to na co ty czekasz ? Przekonuj rodziców i się uda :) Albo przedstaw go im po fakcie dokonanym :) Ada to super babsko na pewno coś wymyślicie :) A Rangerek nie ma jeszcze 100% domku więc ruchy bo takiej kluchy nie trudno pokochać. Mój ulubiony to Raiderek vel Grubcio z wielu powodów :)No i Rafii wcale nie gorszy :D[/QUOTE] A mnei sie wydaje że już dwa psiaki w nowych domach a jeden zostaje Adowy ;P Ja za dwa lata sprawiam sobie szczeniorka, jeśli będzie coś fajnego to po tej suni [URL]http://www.dbarctic.pl/omena_album.html[/URL] Przynajmniej tak sobie marze, albo Adowego szczeniorka jak jej znowu takie cuda wyjda :) Nie wiem tylko co na to mój chop, bo on jeszcze o niczym nie wie.. ale wytłumacze mu to łopatologicznie :D Quote
Gonitwa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Całą galerię przejżałam i napatrzeć się nie mogę... Ale Wasze treningi świetnie wyglądają, a mi brakuje odwagi :( I za niedługo kastracja Romana, żyję w stresie bo on już nie młody jest... Quote
przeszlus Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No to źle ci sie wydaje,Ci co go mieli brać zadzwonili tydzień przed odbiorem że geo nie mogą zabrać.Dlatego Ada szuka mu nowego domku.Możliwe ze ktoś weźmnie go na prawach/współwłasność albo Martyna ruszy tyłek i przekona rodziców. D.b. Arctic Omena piękna ale jak dla mnie to nieca z grubokośćista,choc przy dzisiejszych to jest nawet szczupła. Podobają mi się nawetd.b. arctic'i choć jeden ze szczeniaków albo większość niaczaję sa podobni jest nieco przekątowany :) U Anki mają sie urodzić szczurki,po bardzo fajnych rodzicach,mozę chcesz właśnie szczurka ? Quote
Baski_Kropka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 O jeju aż strach się wypowiadać o Hasiorach normalnie bo zaraz mnie tutaj ktoś degraduje... tak jak napisałam podoba mi się tylko ta jedna jedyna sunia z tej hodowli, i zdecydowała bym się na szczenie po niej tylko i wyłącznie jeśli będzie jakieś ciekawe krycie. Od Ady psiaki mi się baaaaardzo podobają, i rozważam ale to dopiero za dwa lata litości :D Ada to wcale takich szczurasów nie ma, są piękne długonogie i szczupłe jej sunie ale nie szczurki szczurki to ty byś pooglądać musiał na zawodach tam to dopiero szczury ani koło Hasiora to nie stało tylko z maści jakieś podobne a futra prawie nic ;P ;) Nie musisz matki uczyć dzieci robić ja mam swoją wizje i typ hasiora, lubię wysokie lekkie, ale mocniejsze, ale nie typowe huderlaki. Marzy mi się pies który i w mroźnych warunkach zime prześpi na dworze i nie ugrzęźnie w wysokim śniegu ;) Quote
Aleksa. Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Przepraszam,że wam tutaj to daję,ale zobaczcie. :( [url]http://allegro.pl/syberian-huski-oddam-w-dobre-rece-i1276959066.html[/url] pewnie trafią do pseudo... Quote
przeszlus Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Baski_Kropka']O jeju aż strach się wypowiadać o Hasiorach normalnie bo zaraz mnie tutaj ktoś degraduje... tak jak napisałam podoba mi się tylko ta jedna jedyna sunia z tej hodowli, i zdecydowała bym się na szczenie po niej tylko i wyłącznie jeśli będzie jakieś ciekawe krycie. Od Ady psiaki mi się baaaaardzo podobają, i rozważam ale to dopiero za dwa lata litości :D Ada to wcale takich szczurasów nie ma, są piękne długonogie i szczupłe jej sunie ale nie szczurki szczurki to ty byś pooglądać musiał na zawodach tam to dopiero szczury ani koło Hasiora to nie stało tylko z maści jakieś podobne a futra prawie nic ;P ;) Nie musisz matki uczyć dzieci robić ja mam swoją wizje i typ hasiora, lubię wysokie lekkie, ale mocniejsze, ale nie typowe huderlaki. Marzy mi się pies który i w mroźnych warunkach zime prześpi na dworze i nie ugrzęźnie w wysokim śniegu ;)[/QUOTE] Zdziwiłabyś się co ja o szczurkach wiem :D Sądzisz żę miśka od szczura odróżnić nie potrafię czy co ? Jeśli chcesz wiedzieć to szczurami interesuję się od pewnego czasu i pisałem z hodowcami na ich temat. [quote]Nie musisz matki uczyć dzieci robić ja mam swoją wizje i typ hasiora[/guote] tego z dziecmi do końca nie rozumiem :p [quote]O jeju aż strach się wypowiadać o Hasiorach normalnie bo zaraz mnie tutaj ktoś degraduje[/quote] Ze kto cię degraduje ? że ja :o ? Jeśli odebrałaś to jako atak to atakiem być nie miało. Wypowiedziałem sia na temat tej hodowli i tyle,nie skrytykowałem twojego ideału husky,zresztą mamy podobne,tyle że ja jeszcze lubię szczury. Quote
Gonitwa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A propos szczurków - mam szczura husky :D Quote
Recommended Posts