Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarnulka napisał(a):
Śliczne fotki.;D Trzymamy kciuki za was;D;)

Danke...danke...;P

Mada:) napisał(a):
No to kciuki zaciśnięte, powodzenia życzymy! :D I przede wszystkim udanej zabawy. ;)

Danke...no przede wszystkim chodzi o dobrą zabawę. :D

Posted

[quote name='sunshine']http://img269.imageshack.us/img269/5182/2046l.jpg
Ale wilku ^^ A Kropa jaka rozchachana:D wesoło macie^^
Bardzo wesoło....w domu rano najbardziej jak 12 futro łapek zasuwa po mieszkaniu a tu by się jeszcze pospać chciało...
A Baski nooooo.....kocha skakać przez rowy, jeszcze jedno zdjęcie wrzucę jak fika :)

[quote name='psikut_zabrze']Hej ;)
Super zdjęcia i pieski :]
Powodzenia na zawodach. Kciuki zaciśnietę :]

Dziekuje :D

Posted

jaaacie!!powodzenia na zawodach!!!taplajcie się całą bandą w śniegach,bawcie się dobrze i śmigajcie jak ... super strzały!!!(nie wiedziałam do czego porównać,hehe):)
no i Baskiego widzieć tak uradowanego- super chłopak,a i fajną ma zaprzęgową pannicę,śliczny ma pychol ;):)

Posted

eeee.. gdzie te foty :D:D?

[FONT=MS Shell Dlg 2]Zapraszam na plebiscyt wariatów, śmieszków i głuptasków: link w podpisie

hihi myślę że Kropencjusz szczególnie się nada :D
[/FONT]

Posted

Krótka relacja z zawodów... ;)
Wyścigi psich zaprzęgów "O złoty but" 20 - 21.01.2010 Przytkowice-Wysoka :)

Pogooda paskudna w sobotę a w niedzielę troszkę lepsza. Kupa błota na stake oucie...ale jak to się mówi, prawdziwy musher musi być brudny i śmierdzieć ;P Ja się do tego dostosowałam całym sercem ;P Z błota byłam po kolana...a zresztą oszczędzę szczegółów ;P
Trasa fajna, pozwoliłą sprawdzić umiejętności i moje i psów...wyszły spore braki w moim sterowaniu sankami.. ;P A psy cóż psy spisały się rewelacyjnie.. tylko ten dłuuuugi podbieg je przerazil i stwierdziły że przemęczać na pewno się nie będą ;P Całą drogę pięknie targały do przodu... w drugim dniu było troszkę gorzej pogoda może wyglądała na ładniejszą bo świeciło słonko, ale było ciepło... psom sprawiło to trudność, szybko opadły z energii i zapału do biegu... ale hasiory już takie są, jeśli się zmęczą to nie biegną na złamanie karku po prostu są zmęczone i pchaj se pani sanki... Więc w drugi dzień wyprzedziły mnie nawet duże zaprzęgi bo my mieliśmy spacer, psy pracowały ale już nie z takim zapałem jak pierwszego dnia :)
Na zakrętach tych szybkich szczególnie ludzie mogli się przy mnie przekonać że nie należy stać zbyt blisko...krzaki...też ;P
Finalnie dojechaliśmy na 6 msc / 9 zawodników w naszej klasie D0 :)
Parę zdjątek :)
Dzień pierwszy gdzieś na trasie...

Tuż za startem dnia drugiego... ;)

cdn... ;)

Posted

Metaaaaaaaa dnia drugiego.. :)

I ja z częścią mojego teamu :D

Widać u mnie zmęczenie ;P

Muszę te moje futra pochwalić, bo biegają razem nie długo i może to nie jest jeszcze to do czego dążę, ale dały z siebie wszystko i pobiegły rewelacyjnie! Zostały wyściskane, wymiziane wycałowane i wychwalone ile wlezie :) Bardzo miłe zakończenie sezonu śnieżnego.. :)

Zdjęcia i malutka relacja na stronie poprzedniej :)

Posted

woooow!!!Gratuluję ogroooomnie!!!team zgrany świetnie mimo,że nie za długo biegają razem- super prognoza na przyszłość!:)wymiziaj,wytarmoś też od ciotki z Wro:)
śliczną macie wspólną fotkę,a że Ty zmęczona na niej?hmmm...nikt Ci nie uwierzy;):)