Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olga7']Dorzucę choć 10 zl ...-żal mi bardzo tej staruszki Gabi..:shake:.
Ona taka bezradna..[/quote]

cioteczko, czy to będzie stała deklaracja? :cool3:

Posted

[quote name='olga7']postaram się,poki dam radę ..[/quote]

w takim razie dopisuję ;) bardzo dziękujemy :loveu:

[B]15 zł - mari23
20 zł - feliksik
20 zł - niteczka
10 zł - ana666[/B]
[B]20 zł - ihabe[/B]
[B]10 zł - Gonia13[/B]
[B]10 zł - gonia66[/B]
[B]5 zł - madcat1981[/B]
[B]10 zł - olga7
[/B]
razem: 120 zł

Posted

[quote name='Mysia_']w takim razie dopisuję ;) bardzo dziękujemy :loveu:

[B]15 zł - mari23
20 zł - feliksik
20 zł - niteczka
10 zł - ana666[/B]
[B]20 zł - ihabe[/B]
[B]10 zł - Gonia13[/B]
[B]10 zł - gonia66[/B]
[B]5 zł - madcat1981[/B]
[B]10 zł - olga7
[/B]
razem: 120 zł[/quote]

No proszę! :loveu:

Posted

jeszcze numer konta nieustalony :oops: Ja na swoim koncie coprawda zbieram tylko fundusze jednego psiaka, ale jak zbierałam na więcej to totalnie się w tym gubiłam :oops: Kiepska ze mnie księgowa :eviltong:
Jak coś to mozemy zrobić tak, że póki Gabi nie jest w żadnym hoteliku to mogę zbierać na swoje, a potem jak już trafi do hoteliku to będziecie na konto hoteliku wszyscy przelewać, moze tak być? :roll:

Posted

[quote name='Mysia_']jeszcze numer konta nieustalony :oops: Ja na swoim koncie coprawda zbieram tylko fundusze jednego psiaka, ale jak zbierałam na więcej to totalnie się w tym gubiłam :oops: Kiepska ze mnie księgowa :eviltong:
Jak coś to mozemy zrobić tak, że póki Gabi nie jest w żadnym hoteliku to mogę zbierać na swoje, a potem jak już trafi do hoteliku to będziecie na konto hoteliku wszyscy przelewać, moze tak być? :roll:[/quote]
Mysiu, hoteliki nie maja czasu na księgowanie takich wpłat. Musi być jedna osoba, żeby zbierała.:loveu:

Posted

zapraszam na nowy szybki bazarek dla Gabi i jeszcze dwa psiaczki:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-dla-dzieci-6-nastolatki-chlopcy-do-5-08-a-145373/#post12878388[/URL]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Mysiu, hoteliki nie maja czasu na księgowanie takich wpłat. Musi być jedna osoba, żeby zbierała.:loveu:[/quote]

ktoś chętny? :razz: bo ja naprawdę nie ma do tego ani głowy ani czasu :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='zachary']I ja Gabi dorzucę 20 zł do hoteliku.[/quote]

super, bardzo dziękujemy! :loveu:

[B]15 zł - mari23
20 zł - feliksik
20 zł - niteczka
10 zł - ana666
20 zł - ihabe[/B]
[B]10 zł - Gonia13[/B]
[B]10 zł - gonia66[/B]
[B]5 zł - madcat1981[/B]
[B]10 zł - olga7[/B]
[B]20 zł - zachary[/B]

razem: 140 zł

kto jeszcze pomoże Gabisi? :razz:

Posted

To może ihabe by zbierala pieniądze na dt Gabi ?Jesli Mysia nie ma na to czasu -a jak widać to jedna z najdluzszym chyba stażem -jesli nie najdluższym- na dogo no i pod wzgledem ilości postów także bardzo doświadczona.Chylę czola przed nią zatem także.

Posted

[quote name='olga7']To może ihabe by zbierala pieniądze na dt Gabi ?Jesli Mysia nie ma na to czasu -a jak widać to jedna z najdluzszym chyba stażem -jesli nie najdluższym- na dogo no i pod wzgledem ilości postów także bardzo doświadczona.Chylę czola przed nią zatem także.[/quote]

Olga dziękuję za ciepłe słowa:loveu: Chętnie bym to robiła ale zbieram juz na dwa psiaki i do tego bazarki. Nie , że mi się nie chce lub nie mam czasu, to nie to. Obawiam się tylko o możliwe ewentualne rozliczenia z Urzędem Skarobowym. Jestem w tym temacie cienka a niektóre osoby o tym często mówią:evil_lol: Ale jeśli nikt się zgodzi na to aby zostać skarbnikiem Gabi to zrobię to bo przecież ona jest najważniejsza:loveu:

Posted

dziekujemy Ihabe ...ale chyba skarbówka nie każe zbierającym na konto fundusze odprowadzać od tego podatek ...?:crazyeye: tez cos o takich cudach slyszalam -w glowie sie nie mieści ...:shake:
to raczej skarbowka powinna dokladać na te psy a nie odwrotnie ...

Posted

[quote name='REJA']Witam po długiej nieobecności.Deklaracje ruszyły, a ja gdzieś na początku obiecałam ,że się dołożę.Więc deklaruje 20 zł.[/quote]
Super! Juz 160 mamy :multi:

Posted

[B]kochane o co chodzi z tym Urzędem Skarbowym? Weźcie mnie nawet nie straszcie, bo ja jestem taka zdolna, że ostatnio dwa lata pod rząd mnie od US wzywali :evil_lol:[/B]

[B]deklaracje :razz:[/B]

[B]15 zł - mari23
20 zł - feliksik
20 zł - niteczka
10 zł - ana666
20 zł - ihabe
10 zł - Gonia13[/B]
[B]10 zł - gonia66[/B]
[B]5 zł - madcat1981[/B]
[B]10 zł - olga7[/B]
[B]20 zł - zachary[/B]
[B]20 zł - REJA[/B]