Poker Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale cudny :loveu::loveu:, czyli dało się go ostrzyc :multi:, będą z niego cudowne psy :evil_lol: Quote
leni356 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Maruda666']Z bazarku na Orenka nazbierało się 50 zł - jak tylko pozbieram pieniądze, to prześlę. Cudowne zdjęcia szczęśliwego psa.[/quote] Maruda dzięki :multi: Quote
leni356 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Poker']Ale cudny :loveu::loveu:, czyli dało się go ostrzyc :multi:, będą z niego cudowne psy :evil_lol:[/quote] Dało, tylko łebek został do obcięcia. Kłapacz z niego. Zapytam CoolCaty co podawała psom żeby były spokojne (ona jest wetem), bo chyba inaczej się nie da :-( Quote
Nadziejka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :multi::crazyeye::klacz::klacz:Brawoooooo wielkie dla was :loveu::loveu:[COLOR=DeepSkyBlue]Cuuudoooo psiak no cudo i szczesliwy jak nigdy chyba jeszcze nie byl hohoooooo:buzi::Dog_run::iloveyou::laugh2_2:[/COLOR] Quote
leni356 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka:[/COLOR] bazarek - 200 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] MagdaH - 20 zł miesięcznie dziękujemy :loveu: leni356 - 100 zł uzbierane dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 60 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 20 zł miesięcznie dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Irysek/Pani Ania - 30 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 40 zł dziękujemy :loveu:[COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: Razem jednorazowych wpłat - [B]620 zł [/B] Razem deklaracji - [B]40 zł miesięcznie[/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :multi: Wydatki: 50 zł strzyżenie 35 zł szczepienie 6 zł odrobaczenie 221 zł hotel do końca sierpnia (17 dni) ----- [B]312 zł[/B] Quote
irysek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 nie musisz leni pytac coolcaty, jak wozilam psy to podawalo sie im na uspokojenie taka paste, ktorej nazwa mi zawsze wypada z glowy :) (tubka cala kosztuje kolo 30zl). hehe teraz mysle nad ta nazwa, ale pewnie przypomni mi sie jak odejde od kompa. takze dopisze ja jeszcze wieczorem ;) oren cudny. jamor nie proznuje. fajnie, ze ma sporo pieniedzy na koncie, bo teraz mozna spokojnie dozbierywac (nie ma takiego slowa) reszte. nie ma nikt noza na gardle, jak to na wielu innych watkach ma miejsce. Quote
Ajula Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 jak sie te fotki od Jamora ogląda, to tylko paszczę ze zdziwienia można rozdziawić :crazyeye: niewiarygodne, jak te psy u niego się zmieniają - i to tak szybko może kurcze tam u niego pod ziemią jakieś źródła magiczne płyną, czy co? Quote
jamor Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Ajula']jak sie te fotki od Jamora ogląda, to tylko paszczę ze zdziwienia można rozdziawić :crazyeye: niewiarygodne, jak te psy u niego się zmieniają - i to tak szybko może kurcze tam u niego pod ziemią jakieś źródła magiczne płyną, czy co?[/quote] przerabiam poprostu zdjecia, photoshop lub corel Quote
leni356 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dzisiaj jeszcze koleżanka dołożyła Orenkowi 50 zł miesięcznej deklaracji. Ma podobnego kudłatka, tylko czarnego :loveu: Dzięki Asia :multi: [U]Skarpeta:[/U] Razem jednorazowych wpłat - [B]670 zł [/B] w tym deklaracji miesięcznych - [B]90 zł [/B] [U] Wydatki:[/U] 50 zł strzyżenie 35 zł szczepienie 6 zł odrobaczenie 221 zł hotel do końca sierpnia (17 dni) ----- [B]312 zł[/B] [U]W skarpecie jest:[/U] 670 - 312 [B]= 358 zł[/B] Quote
Maruda666 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Poszedł obiecany przelew 50zł z bazarku. Quote
leni356 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Maruda666']Poszedł obiecany przelew 50zł z bazarku.[/quote] Dziękujemy bardzo :loveu: Mam dobre wieści - Oren jest gotowy do adopcji :multi: :multi: Jamor zabawi się w filmowca i wklei filmik z Orenem w roli głównej :lol: Quote
luka1 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Oren był gotowy od poczatku pobytu w schronisku. To strach nie pozwalał mu pokazać jaki jest faktycznie. Błąkał sie przez jakiś czas po nie znanym terenie, został złapany przez nieznanych ludzi na sztywny wywołujący ból łapacz, wsadzony do mokrego, ciemnego boksu z którego był wyprowadzany na strasznym drągu. Stres za stresem - widziałam go i widziałam jak próbował przemóc swój strach by podejść do wyciągniętej ręki. Nie miałam możliwości mu pomóc, zakazano mi. Dzieki wszystkim za to, że zrobiliście to za mnie. Quote
leni356 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='luka1']Oren był gotowy od poczatku pobytu w schronisku. To strach nie pozwalał mu pokazać jaki jest faktycznie. Błąkał sie przez jakiś czas po nie znanym terenie, został złapany przez nieznanych ludzi na sztywny wywołujący ból łapacz, wsadzony do mokrego, ciemnego boksu z którego był wyprowadzany na strasznym drągu. Stres za stresem - widziałam go i widziałam jak próbował przemóc swój strach by podejść do wyciągniętej ręki. Nie miałam możliwości mu pomóc, zakazano mi. Dzieki wszystkim za to, że zrobiliście to za mnie.[/quote] Jego nikt by ze schronu nie wziął :shake: Kłapał zębami, do tego sierść w takim stanie :shake: Nawet go nikt w schronie nie ogolił. Bo na zdjęciach z kwarantanny to nie wyglądało jeszcze tak źle jak w rzeczywistości Quote
luka1 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Masz rację nikt by go nie wziął - tak jak nikt nie zadoptowałby Kajki, Żuczka, Barego. Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 no w końcu i ja dotarłam na wątek, leni mnie zna ale reszcie się bliżej przedstawie u jamora jest sunia z naszego zamojskiego schroniska Majka...kochana kudłaczka jedzie jutro do domku - hotelik opłacony ma do 30sierpnia włącznie...w związku z tym postanowiłam nadpłatę (czyli równo 7 dni)przeznaczyć na pobyt Orena jak Maja zostanie już odebrana z hoteliku to przekażę jamorowi że 91zł pozostałe na koncie Majki przechodzi na konto Orena, niech się chłopak socjalizuje i trafi na taki sam zajefajny dom jak Majunia:loveu: Quote
Poker Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/41786.html"]sacred PIRANHA[/URL], wielkie dzięki, :multi: mam nadzieję,ze chłopak szybko dojdzie do siebie i jeszcze szybciej znajdzie go cudowny domek. :evil_lol: Quote
leni356 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']no w końcu i ja dotarłam na wątek, leni mnie zna ale reszcie się bliżej przedstawie u jamora jest sunia z naszego zamojskiego schroniska Majka...kochana kudłaczka jedzie jutro do domku - hotelik opłacony ma do 30sierpnia włącznie...w związku z tym postanowiłam nadpłatę (czyli równo 7 dni)przeznaczyć na pobyt Orena jak Maja zostanie już odebrana z hoteliku to przekażę jamorowi że 91zł pozostałe na koncie Majki przechodzi na konto Orena, niech się chłopak socjalizuje i trafi na taki sam zajefajny dom jak Majunia:loveu:[/quote] Wielkie dzięki w imieniu Orenka :loveu: Quote
leni356 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='luka1']Masz rację nikt by go nie wziął - tak jak nikt nie zadoptowałby Kajki, Żuczka, Barego.[/quote] Jeśli one mają swoje wątki to podeślij. Orenek jeszcze nie ma domku Quote
luka1 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 te psiaki były "nieadopcyjne", zostały wyciągnięte przez naszą Fundacje - okazały się kochanymi , przytulnymi psiakami. Quote
irysek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 czekamy w takim razie na znalezienie domu przez orena. Quote
hop! Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 allegro wyróżnione - [URL="http://www.allegro.pl/item711852628_majka_ma_dom_czy_oren_i_burka_tez_znajda_domy.html"]Majka ma dom! Czy Oren i Burka też znajdą domy? (711852628) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Allegro jest po Majce - kończy się we wtorek wieczorem. Jeżeli chcecie, żebym wystawiła potem nowe, to będę prosiła o zwrot kosztów (wyróżnione allegro kosztuje 12 zł). alegratka - [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2117279_oren_male_kudlate_i_radosne_cudo.html]Oren - małe, kudłate i radosne cudo...[/url] adopcje.org kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka cafeanimal adopcjapsa psy.pl telezoo Wieczorem dorobię jeszcze inne ogłoszenia... Quote
irysek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 super, dzieki psiak jest zapewne wdzieczny, tylko o niczym nie wie, bo na dogo nie wchodzi. orenku do domu ruszaj raz dwa. Quote
Maruda666 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Taki radosny, łysy :evil_lol: przystojniacha, to powinien szybko znaleźć domek:multi: Quote
leni356 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dzięki Hop :loveu: Oczywiście zwrócimy pieniążki, wielkie dzięki za ogłoszenia Quote
Recommended Posts