Poker Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 a jakie jest wyjście awaryjne? może transport uda się załatwić gratis tylko dokąd ma być? Quote
leni356 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Poker']a jakie jest wyjście awaryjne? może transport uda się załatwić gratis tylko dokąd ma być?[/quote] Napisałam do Jamora - wcześniej miał wolne miejsca, nie wiem jak teraz. Chyba że tymczasy wcześniej znajdą domy. Ale chciałabym żeby Oren w ten poniedziałek wyjechał ze schronu Ja ma kilkanaście psów do ogłaszania, niestety z tym nie pomogę Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No ja licze na to, ze znajda!!! Jest czas do poniedzialku!!! Robie co moge.. Oren jest kochany.. Quote
MagdaH Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Ninka']Wiem, ze domkow jak na lekarstwo, wiem, ze wakacje, ale nie wiem co zrobic:placz: Sunie sa pooglaszane, sa 2domki potencjalnie zainteresowane-mam nadzieje, ze sie uda!!! I bedzie dla Orena lepiej, bo bedzie sam z moja sunia![/quote] No to będziemy za domki ściskać wszystkie łapki :thumbs: I nie martw się, w kupie sobie poradzimy ;) :glaszcze: Quote
Poker Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja tam nic nie chcę pisać;),ale za kilka dni Lucyna będzie wiozła sunie z Elbląga do jamora, moze po drodze jest Warka i by się oren załapał ? mogę w razie czego poprosić ją.Ale to jednak nie po drodze z Elbląga :-( Quote
Ajula Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 jamor nie ma już miejsc :shake: mój TZ musi jechać do Sochaczewa na ten weekend, następnym razem będzie jechał za jakis miesiąc Quote
Poker Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Ajula']jamor nie ma już miejsc :shake: mój TZ musi jechać do Sochaczewa na ten weekend, następnym razem będzie jechał za jakis miesiąc[/quote] a niech to licho :mad:, Oren będzie musiał poczekać :-( Nie wiem czy robiłyście mu ogłoszenia.Jeżeli nie, to może robić,żeby czasu nie marnować. Quote
irysek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nie ma co go narazie oglaszac, bo nie wiadomo do konca jaki on jest. wiadomo, ze dziczek i nie daje sie glaskac. co poza tym to wlasnie po to mial byc ten dom tymczasowy czy hotel. niejasne jest tylko jedno, niedawno szykowaly sie domy dla 2 sun z 3. chwile po tym nina napisala, ze nie ma zadnych domow na horyzoncie, teraz po 2 dniach znowu sa 2. to jak to z nimi jest, sa czy nie ma? Quote
Maruda666 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trzymam kciuki co by się szybko domki znalazły:thumbs::thumbs::thumbs: A przy okazji zapraszam na kolejny bazarek na Orenka - wcześniej czy później( oby wcześniej), z tego schroniska wyjdzie :multi: Quote
Ninka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='irysek'] niejasne jest tylko jedno, niedawno szykowaly sie domy dla 2 sun z 3. chwile po tym nina napisala, ze nie ma zadnych domow na horyzoncie, teraz po 2 dniach znowu sa 2. to jak to z nimi jest, sa czy nie ma?[/quote] Byly 2domki od dziewczyn po Rudym piesku, ale sie nie zdecydowaly na sunie. Kolejne 2ktorym wyslalam zdjecia, tez milcza. Tak to niestety jest:-( Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dziewczyny Jamor napisal na wątku, że zwalnia się u niego miejsce (może nawet dwa) Quote
irysek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ok, ale kto mialby zawiezc orena do jamora? twoj maz/chlopak jedzie na trasie poznan - sochaczew, a warka nie jest po drodze, tylko 90km od sochaczewa! takze ja juz nie wiem. leni przypisywala sobie wszystkie zaslugi, ze to ona pieniadze uzbierala, zorganizowala dt, a teraz zniknela. wszystko sie posypalo przez chlopaka niny, ktory okazal sie jaki sie okazal. ja jutro wyjezdzam i koniec koncow przez niego mam mase stresow. bo zarowno nina nie moze wziac mimi, ktora obiecala zabrac na czas wyjazdu, jak i nie wezmie orena. a mi sie juz w brzuchu dziecko przewraca i brzuch kluje. ja pomagalam jedynie znalezc sponsorow na oplacenie hotelu orena, takze nie wypowiadam sie co do jego wozenia do hoteli, oplat, transportow, itd. leni ustalala dt u ninki, ten nie wypalil. takze niech ona decyduje, ja nr telefonu do niej nie mam. Quote
leni356 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='irysek']ok, ale kto mialby zawiezc orena do jamora? twoj maz/chlopak jedzie na trasie poznan - sochaczew, a warka nie jest po drodze, tylko 90km od sochaczewa! takze ja juz nie wiem. leni przypisywala sobie wszystkie zaslugi, ze to ona pieniadze uzbierala, zorganizowala dt, a teraz zniknela. wszystko sie posypalo przez chlopaka niny, ktory okazal sie jaki sie okazal. ja jutro wyjezdzam i koniec koncow przez niego mam mase stresow. bo zarowno nina nie moze wziac mimi, ktora obiecala zabrac na czas wyjazdu, jak i nie wezmie orena. a mi sie juz w brzuchu dziecko przewraca i brzuch kluje. ja pomagalam jedynie znalezc sponsorow na oplacenie hotelu orena, takze nie wypowiadam sie co do jego wozenia do hoteli, oplat, transportow, itd. leni ustalala dt u ninki, ten nie wypalil. takze niech ona decyduje, ja nr telefonu do niej nie mam.[/quote] Nie zniknęła, tylko próbuje go gdzieś ulokować. A w dzień wygrzewa się nad jeziorem :eviltong: Nie denerwuj się lepiej w ciąży, bo to niedobrze Quote
leni356 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Oren ma miejsce u Jamora. Narawdę trudno mi go trzymać jeszcze przez miesiąc w schronie do czasu kolejnego transportu do Poznania :-( Jego sierść jest i tak już w fatalnym stanie [B]Luka[/B], czy miałabyś jak podać mu lek na odrobaczanie w jakiejś parówce? Jamor go potem doszczepi na wirusówki No i pozostaje kwestia transportu do Jamora - mógłby jechać już w przyszłym tygodniu. Jeśli wiecie że ktoś jedzie w najbliższym czasie na tej trasie to dajcie znać - nawet za zwrotem kosztów, bo to nie powinno być dużo Quote
leni356 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ninko, dzięki za ofertę dt, szkoda że tak wyszło, no ale rozumiem że czasami nie udaje się tak jakbyśmy chcieli. Mam nadzieję że szczeniorki szybko pójdą do domków i weźmiesz innego psiaka do siebie Quote
irysek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 fajnie, ze sie odezwalas. nie wiem czy jamor nie oferowal, ze moze podwiezc psy czy odebrac? myli mi sie juz z hotelikiem u murki, bo oni tak robili. moze zadzwonilby ktos do jamora i sie spytal czy by tych 90km po niego nie pojechal? Quote
leni356 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='irysek']fajnie, ze sie odezwalas. nie wiem czy jamor nie oferowal, ze moze podwiezc psy czy odebrac? myli mi sie juz z hotelikiem u murki, bo oni tak robili. moze zadzwonilby ktos do jamora i sie spytal czy by tych 90km po niego nie pojechal?[/quote] Jamor prosił żeby go wcześniej odrobaczyć, mam nadzieję że Luka będzie mogła podać mu tabletkę - przeleję od razu należność za lek Quote
luka1 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 w schronisku psy są odrobaczane regularnie, ale jeśli trzeba podam mu tabletki. Quote
leni356 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Luka, zmień proszę tytuł wątku że szukamy transportu pilnie Sochaczew k/Wwy - Warka (Jamor), może ktoś będzie jechał na tej trasie Napisałam też na transportowym Quote
MagdaH Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Cichaczem zaglądam, ale sama mam całe dzikie mnóstwo roboty z moimi tymczasowymi tymczasami, stałymi tymczasami i stałymi prywatnymi:p Quote
Poker Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 będzie jechać Lucyna dokładnie z Elblaga do Jamora 11 lub 12 sierpnia,Będzie wiozła 2 sunie, myślę ,że Oren tez się zmieści.Piszcie do niej !!!! Wątek suniek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/aza-anu-dwie-terrierowate-blizniaczki-kiedy-beda-bezpieczne-136552/index11.html#post12553314[/url] Quote
Ajula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 jakby transport był, to w poniedzialek mógłby Oren jechać? Quote
leni356 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Ajula']jakby transport był, to w poniedzialek mógłby Oren jechać?[/quote] Jak rozmawiałam z Jamorem wczoraj to powiedział że mógłby Quote
Recommended Posts