agata51 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Olena84'] ...fenomenem jest dla mnie od zawsze ilość Twoich postów, chyba ty już zaczęłaś z 10tys?[/QUOTE] Grafomani tak mają, Olenko. Quote
łolkiee Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 agata51! jesteś normalna! to po a po B zawsze w chwili wejścia na schronisko szukałam kamienia. aż w pewnym momencie nie ma kamienia pomyślałam uciekł.... ale patrzę łańcuch schodzi w dół podeszłam a tam siedzi kamyk z kamieniem...;) prawie przy każdej wizycie w schronie szukało się kamienia dla kamienia;) zawsze lubiłam robić zdjęcia kamieniowi, yyy hmmm ymmm no dobra dziurom w których był kamień;) kamień to cudny pies i nie wiem czemu nie ma jeszcze domu!! Quote
łolkiee Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='agata51']łolkiee, chyba śnię....[/QUOTE] Agata51, śnisz wybacz ale nie rozumiem czy ja Cie czymś uraziłam? jeśli tak to przepraszam jak najmocniej! :oops: Quote
Olena84 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='łolkiee']Agata51, śnisz wybacz ale nie rozumiem czy ja Cie czymś uraziłam? jeśli tak to przepraszam jak najmocniej! :oops:[/QUOTE] Agata nie umie się obrażać, już ją rozpracowałam:evil_lol:. Quote
łolkiee Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Olena84']Agata nie umie się obrażać, już ją rozpracowałam:evil_lol:.[/QUOTE] Wiesz wolę się upewnić! jednak ja jestem osobą która czasami odbiera słowa za całkiem normalne a inni widzą to inaczej... Quote
agata51 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='łolkiee']Agata51, śnisz wybacz ale nie rozumiem czy ja Cie czymś uraziłam? jeśli tak to przepraszam jak najmocniej! :oops:[/QUOTE] No co ty, ja po prostu oniemiałam z wrażenia, że zjawił się na wątku Kamienia ktoś, kto tak pięknie o nim mówi. To w końcu ty znałaś Kamyka, nie ja. Olena, chorobo jasna... Quote
marysia55 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='agata51']No co ty, ja po prostu [B]oniemiałam z wrażenia[/B], że zjawił się na wątku Kamienia ktoś, kto tak pięknie o nim mówi. To w końcu ty znałaś Kamyka, nie ja. Olena, chorobo jasna...[/QUOTE] a ja myślałam , że naszej Agatki nic nie jest już wstanie zadziwić:razz: Quote
łolkiee Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='marysia55']a ja myślałam , że naszej Agatki nic nie jest już wstanie zadziwić:razz:[/QUOTE] A widzisz myliłaś się ;) Quote
łolkiee Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Sory za offa [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190499-bazarkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy%21-do-21.08"]http://www.dogomania.pl/threads/190499-bazarkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy!-do-21.08[/URL] Quote
agata51 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='marysia55']a ja myślałam , że naszej Agatki nic nie jest już wstanie zadziwić:razz:[/QUOTE] Ja się nawet nie zdziwiłam - uważam, że każdy powinien piać z zachwytu nad Kamyczkiem. Przyznaję, że mam na jego punkcie małą odchyłkę. A tak w ogóle, to ja się jeszcze nie przestałam dziwić. To chyba dobrze, nie? Znaczy się, "jeszcze nie umarłam"! Quote
luka1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 a, podniosę, co mi tam. Do powiedzenia to nie mam wiele. Kicamy Kamiś. Quote
łolkiee Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='agata51']Ja się nawet nie zdziwiłam - uważam, że każdy powinien piać z zachwytu nad Kamyczkiem. Przyznaję, że mam na jego punkcie małą odchyłkę. A tak w ogóle, to ja się jeszcze nie przestałam dziwić. To chyba dobrze, nie? Znaczy się, "jeszcze nie umarłam"![/QUOTE] mogła byś nie odbierać mojej chwili chwały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='łolkiee']Podnosimy kamyczka![/QUOTE] może razem podniesiemy go wyżej to prędzej domek go dojrzy. Quote
agata51 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Leć wysoko, Kamysiu [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2_100.gif[/IMG] Quote
luka1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='agata51']Leć wysoko, Kamysiu [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2_100.gif[/IMG][/QUOTE] i poleciał Quote
__Lara Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Cioteczki, dziś padam, ale jutro zrobię Kamykowi zestaw ogłoszeń. Quote
Recommended Posts