Selenga Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='agata51']Ale tu pusto.... Selenga, zapytam nieśmiało - zrobiłaś allegro?[/QUOTE] [B]Zrobiłam :) [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=851902122[/URL][/B] Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dzięki, Selenga i już piszę do Ziutki. Quote
luka1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jestem tu każdego dnia i trzymam kciuki za Kamienia. Mój wyjazd sie troche przemieszcza w czasie złaszcza teraz gdy zima przylazła, ale ciągle planuję. Może w przyszłaym tygodniu? Quote
Ziutka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='luka1']Jestem tu każdego dnia i trzymam kciuki za Kamienia. Mój wyjazd sie troche przemieszcza w czasie złaszcza teraz gdy zima przylazła, ale ciągle planuję. Może w przyszłaym tygodniu?[/QUOTE] Chciałaś powiedzieć, że NASZ wyjazd :) mam nadzieje, że nam się uda mamcia w przyszłym tygodniu i odwiedzimy Kamyka :) Quote
Ziutka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Agata...ja Cię bardzo przepraszam ale z takimi zdjęciami nie zrobię ogłoszeń Kamykowi. Podałaś mi, że fotki są na str. 1, 61, 79 ale wybacz, na str. 1 są sprzed 3 lat kiedy Kamyś trafił do schroniska a na pozostałych stronach mam sam jego pyszczek - z takimi fotami go nie ogłoszę, muszę mieć też fotki "całościowe". Naszych fundacyjnych psów też nie ogłaszam jak nie mam aktualnych fotek. Quote
madcat1981 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Dziś wpłynęło: 50 zł - agata51 50 zł - ketunia Wpłynęło tez wcześniej 25 i 30 zł od ali ale nie wiem czy jedna z tych wpłat jest pomyłkowa (ten sam tytuł w przelewie) czy dodatkowa np. na kastrację... a z ala kontaktu brak... Quote
Selenga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Ziutka']Agata...ja Cię bardzo przepraszam ale z takimi zdjęciami nie zrobię ogłoszeń Kamykowi. Podałaś mi, że fotki są na str. 1, 61, 79 ale wybacz, na str. 1 są sprzed 3 lat kiedy Kamyś trafił do schroniska a na pozostałych stronach mam sam jego pyszczek - z takimi fotami go nie ogłoszę, muszę mieć też fotki "całościowe". Naszych fundacyjnych psów też nie ogłaszam jak nie mam aktualnych fotek.[/QUOTE] jak wejdziesz na allegro to tam są zdjęcia i ze schroniska i od Morii, z hoteliku - co prawda nie z ostatniego miesiąca bo zielona na nich jest, ale Kamień to nie szczeniak, nie zmienia się aż tak bardzo jak klikniesz na każde zdjęcie, to otwiera się fotka w przyzwoitym rozmiarze, powiększona Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No właśnie, Ziuteczko, pisałam, że możesz korzystać z allegro Selengi. Fotki z postów 8 i 9 są sprzed roku. Tak stało na starym wątku. On się chyba niewiele zmienił. NIc nie poradzę, innych fotek nie ma. Quote
luka1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='agata51'] NIc nie poradzę, innych fotek nie ma.[/QUOTE] A dalaczego nie ma? Quote
Selenga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='luka1']A dalaczego nie ma?[/QUOTE] może dlatego, że nie każdy ma aparat fotograficzny, a fotki z komórki są kiepskiej jakości Quote
malibo57 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Selenga']może dlatego, że nie każdy ma aparat fotograficzny, a fotki z komórki są kiepskiej jakości[/QUOTE] Widziałam zdjęcia Czarusia, to chyba jakiś aparat na składzie jest. Bardzo chętnie zobaczyłabym Kamysia z zabawką w pyszczku;-) Bo o resztkach koguta to chyba nie ma co marzyć? Quote
agata51 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ziutka, to znaczy, że nie zrobisz ogłoszeń, tak? Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Selenga']może dlatego, że nie każdy ma aparat fotograficzny, a fotki z komórki są kiepskiej jakości[/QUOTE] Selenguś ja mam tylko komórkę i robię dupowate foty,ale robię i wrzucam na wątek,bo wiem,że dziewczyny nawet z takich się cieszą.A i do ogłoszeń zawsze jakaś się nada.Jak mi dziewczyny przywożą psiaki,to zawsze proszę żeby wzięły aparat(zazwyczaj mają,nawet kiepski aparat jest lepszy niż zdjęcia z komórki) i robimy sesje psiakom.U mnie rotacja psów jest wprawdzie niewielka,ale u Morii co i raz jakiś psiak przyjedzie i odjedzie,także myślę,że ze zrobieniem fotek nie powinno być problemu;). Quote
agata51 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Ziutka']Zrobię ogłoszenia...[/QUOTE] Dzięki wielkie :loveu: Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ale o odrobinę wysiłku i zdjęcia też prosimy:) Quote
madcat1981 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Martwię się jak Kamień znosi zimno, od wczoraj jakoś straciłam chęć na spacery, u nas daje już mróz popalić:roll: Moria, masz tam dla niego coś ciepłego, czy moze kombinowac jakies koce, derki? Poczta się już za korkowała, nie dochodzą do mnie paczki i wizja wysyłania teraz czegokolwiek na cito... nie do przejścia chyba aż do Świąt :sad:. A za te 50 zł na zabawki to może już kupiłaś dla niego coś niezniszczalnego?:cool3: Bo ja się wciąż gryzę czy nam na kastrację wystarczy. Oj, biedny w tym roku Mikołaj, biedny:sad: Quote
Moria Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kupiłam mu zabawke w typie konga, do srodka wrzucam mu psia saszetke i ma zajecie. Inne zamowila, ale mam jeszcze 100 zl od Selengi i jest to z przeznaczeniem na kastracje, taki początek. Kamien wszystko niszczy, ale nie dam mu zmarznąć a dzieki Ihabe mam na razie kce i derki i powloczki to sobie poradzimy6, ale na przyszlość jak najbardziej sie przyda. Myśle, że na początku roku dopiero go umowie na kastracje i powiem wtedy dokładnie za ile. Radzimy sobie na razie chociaz niestety mroz jest u nas najgorszym wrogiem i najgorzej jest z woda, ktora niestety zamarza i trzeba ja niestety nosic z domu, dla wszystkich zwierząt. Quote
madcat1981 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 NO własnie martwię się najgorzej tym mrozem. O wszystkich tam u was... Dobrze, że choć Kamień ma zajęcie, moze się trochę rozgrzeje;) Quote
xmartix Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Moria pomyśl nad zdjęciami Kamienia :) Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No, właśnie! Ogłoszenia ze zdjęciami sprzed roku, a nawet pół, to może być "para w gwizdek". Ewentualni zainteresowani powinni wiedzieć, jak Kamyś teraz wygląda. Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No nie, dziewczyny, przesadzacie. Kamyk nie jest szczeniaczkiem. Dorosłe psy nie zmieniają się tak szybko. A poza tym dziewczyny hotelikowe naprawdę mają co robić, niekoniecznie zdjęcia. Do głowy by mi nie przyszło, żeby mieć pretensje do wiosny, że "zdjątek" Saby nie wkleja, a przydałyby się. Jedno jedyne zdjęcie zza krat [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175660-ZoA-zi-mix-Jamnika-i-DUMBO-schronisko-w-Ostrowie-Wielkopolskim[/URL] jeden dzień i sunia ma dom. Mamy rewelacyjne zdjęcia Kamyka. Mogę wkleić zdjęcia moich psów. Te sprzed roku niczym się ni różnią od dziszejszych. Quote
xmartix Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ja nie mam pretensji agata, ja poprosiłam o zdjęcia Quote
Recommended Posts