Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Sylwia, wiem, że trudno ci ubrać w słowa to, co się wydarzyło, ale spróbuj.

[I]Wysokie płoty Sylwia grodzi,
wysokie płoty Sylwia grodzi,
żeby jej Kamyk, żeby jej Kamyk,
żeby jej Kamyk nie nachodził.

Ale Kamyczek nie idiota,
ale Kamyczek nie idiota:
"Nie będzie Sylwia, nie będzie Sylwia
chować przede mną się za płotach."

"Najwyższe nie pomogą płoty,
najwyższe nie pomogą płoty,
gdy z nią na randkę, gdy z nią na randkę,
gdy z nią na randkę mam ochotę."

([SIZE=1]z repertuaru Trubadurów)[/SIZE]

[/I]

Posted

[quote name='sylwiaso']Ciociu Kasiu widzę,że Ty też ranny ptaszek jesteś?![/QUOTE]

Z przymusu - Zosia znowu chora i dopiero około czwartej nad ranem zasypia - oczywiście ja już z nią nie daję rady i cóż mam robić - wstaję.... :roll:

Posted

[quote name='agata51']Sylwia, wiem, że trudno ci ubrać w słowa to, co się wydarzyło, ale spróbuj.

Ale Kamyczek nie idiota,
ale Kamyczek nie idiota:

[/I][/QUOTE]

Świetne!!! :D :D :D

Posted

[quote name='agata51']Sylwia, wiem, że trudno ci ubrać w słowa to, co się wydarzyło, ale spróbuj.

Ale Kamyczek nie idiota,
ale Kamyczek nie idiota:

[/I][/QUOTE]

Super :roflt::cunao:

Posted

Eeee, takie tam nocne wygłupy.. :oops:

Biedna Kasia :loveu: dzieci nie mają litości. Moja wnucha też wciąż z gilem u nosa. Mimo wszystko, daj Zosi całusa od ciotki. A ty się trzymaj. Masz wyjście?

Wysłałam dziś stówkę, a teraz zajrzałam na 1. stronkę i widzę, że mało. Doślę w przyszłym tygodniu. Zwłaszcza, że pewnie lada szelest karmę trzeba kupować. Sylwiasko, daj znać.

Posted

Właśnie chciałam poprosić, żeby ten, kto ma coś do wysłania zrobił to do wtorku - oczywiście w miarę możliwości.
Żeby nie było, że tylko wymagam - zamieram na L4 zrobić bazarek dla Kamyka i już nawet poczyniłam poważne postępy w tym wyzwaniu :)

edit. zamieram??? co na to Freud ;-) Zamieram to ostatnio z umęczenia, ale już i idzie ku dobremu, najgorsze raczej za nami. Wiecie, że do Polski wrócił koklusz??? Było poważne podejrzenie, że to to złapaliśmy, ale koniec końców badania nic nie wykazały.

Posted

[quote name='madcat1981']No ciotki, wujaszkowie, w mojej sygnaturce jest link do bazarku. Ja idę spać ale mam nadzieję, że w tym czasie zyski na nim będą rosły;-)[/QUOTE]

Dziękujemy. Zajrzałam, podniosłam. Kurczę, powinnam robić bazarki. Skoro w przyszłym roku mam się przeprowadzać, muszę zacząć opróżniać mieszkanie. A jest z czego!!! Jakoś nie mogę się za to zabrać.

Posted

To nic nie da Agatko, ja sie przeprowadzilam i ciągle stwierdzam ze wszystko mi potrzebne nawet podręcznik do biologii z 6 klasy bo mam 50 ksiazek z biologii i wyrzucenie jednej "zaburza" cały zbior, a moze i wroce do biologii kiedys - paranoja...

Posted

[quote name='Olena84']To nic nie da Agatko, ja sie przeprowadzilam i ciągle stwierdzam ze wszystko mi potrzebne nawet podręcznik do biologii z 6 klasy bo mam 50 ksiazek z biologii i wyrzucenie jednej "zaburza" cały zbior, a moze i wroce do biologii kiedys - paranoja...[/QUOTE]

Hahahaha, skąd ja to znam :) Ja na szczęście wyzbyłam się już tych książek ze szkoły, ale ze studiów moich cennych notatek to narazie nie daje nikomu ruszyć, hehehe.

Posted

Ja przy okazji każdej przeprowadzki pozbywam się połowy gratów. Problem w tym, że za rzadko się przeprowadzam. Tutaj zasiedziałam się aż na 9 lat to i się uzbierało nowych śmieci.

Posted

zapraszam ciotki do mojego podpisu - na bazarek cegiełkowy dla innego mojego deklarowicza - Szarika - wchodzenie na bazarek na własna odpowiedzialność!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240271-Zabierz-Muminkow%C4%85-BUK%C4%98-z-tego-bazarku-dla-Szarika-tylko-3z%C5%82-03-03-13r"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240271-Zabierz-Muminkow%C4%85-BUK%C4%98-z-tego-bazarku-dla-Szarika-tylko-3z%C5%82-03-03-13r[/URL]

Posted

[quote name='Olena84']zapraszam ciotki do mojego podpisu - na bazarek cegiełkowy dla innego mojego deklarowicza - Szarika - wchodzenie na bazarek na własna odpowiedzialność!!!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240271-Zabierz-Muminkową-BUKĘ-z-tego-bazarku-dla-Szarika-tylko-3zł-03-03-13r[/URL][/QUOTE]

Jak ja się strasznie bałam Buki :-o

Posted

A ja właśnie nie, nigdy nie rozumiałam o co ludziom chodzi, bo ona bya zawsze taka smutna i chciala milosci a wszyscy uciekali... moze i dobrze, ze tak myslalam, teraz pewnie musialabym brać proszki...

Posted

[quote name='Olena84']A ja właśnie nie, nigdy nie rozumiałam o co ludziom chodzi, bo ona bya zawsze taka smutna i chciala milosci a wszyscy uciekali... moze i dobrze, ze tak myslalam, teraz pewnie musialabym brać proszki...[/QUOTE]

Jak miałam ze 4 lata i oglądnęłam odcinek jak wychodzi z jakiejś mgły, to trudno się dziwić, że się bałam. Później oglądałam wszystkie odcinki i też mi jej było żal...
Pierwsze wrażenie jednak pamiętam do dziś ;)

Posted

[quote name='madcat1981']Nie wiem jak to się stało, ale mnie w ogóle muminki ominęły. Bo Buba to chyba z Muminków, tak?[/QUOTE]

Sama jestes Buba :evil_lol:, a Buka z Muminkow, musialy byc jakos w tygodniu, bo pamietam ze mama miała pretensje ze lekcje nieodrobione a ja bajki ogladam.

Posted

[quote name='Olena84']Sama jestes Buba :evil_lol:, a Buka z Muminkow, musialy byc jakos w tygodniu, bo pamietam ze mama miała pretensje ze lekcje nieodrobione a ja bajki ogladam.[/QUOTE]

A czy przypadkiem nie były puszczane w wieczorynce lub dobranocce ( nie wiem czy dobrze to odmieniłem :D ) na tvp1

Posted

[quote name='Cień Nadziei']A czy przypadkiem nie były puszczane w wieczorynce lub dobranocce ( nie wiem czy dobrze to odmieniłem :D ) na tvp1[/QUOTE]

Ale nam się bajeczny temat wywiązał u Kamysia :D