willma Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [SIZE=5][B]a teraz niespodzianka[/B][/SIZE] :multi::multi::multi: u Sylwiso będzie mu dobrze ;) [video=youtube;Ly2buD36hvM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ly2buD36hvM#t=1s[/video] Quote
Olena84 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Sylwia ja żądam byś Ty tak samo do mnie mowila przez telefon! ;) Quote
willma Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dobrze ciciuniusiu Olusiiiiuuuu ukochaniusiuuu!!!ciociusia sylwusia Quote
luka1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Czy u Mori są jeszcze jakieś psy "na hotelu"? Na zdjęciach, które Agata wstawiała po wizycie w Elblągu widać psika przypominającego pudla, czy ten pies jest własnością Morii, czy to pies hotelowy? Wydaje mi się, że właściciele tego psa powinni nim się też zainteresować - wygląda fatalnie. Quote
__Lara Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To Kamyk zmienił hotelik :) Może zmiana przyniesie lepsze czasy :) Quote
Charly Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Napisała do mnie Gonia66:) Oczywiście skacze z radości z wiadomych powodów:) i dorzuca 5 zł na hotelik. Na razie tylko tyle, będzie więcej, jak się zwolni jakiś psiak. Poproszę o nr konta do wpłat na pw. Dziś wieczorem zobaczę, co tam wystawić można na bazarku i wstawię link. Kto ma jakieś fanty po prostu je dorzuci (wirtualnie;)). Quote
agata51 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='luka1']Czy u Mori są jeszcze jakieś psy "na hotelu"? Na zdjęciach, które Agata wstawiała po wizycie w Elblągu widać psika przypominającego pudla, czy ten pies jest własnością Morii, czy to pies hotelowy? Wydaje mi się, że właściciele tego psa powinni nim się też zainteresować - wygląda fatalnie.[/QUOTE] Ciężko chory "pies przypominający pudla" jest już w swoim domku. Nie będę udzielać żadnych informacji o psach przebywających w hotelu. Kto ma ochotę, niech jedzie i sam zobaczy. A zobaczy, że mają tam całkiem dobrze. Koniec tematu. Ciotki, bardzo proszę, zamykamy rozdział p.t. "Moria". Odebrałam Kamyka poświadczając na piśmie, że odbieram psa będącego w dobrym stanie i niech tak zostanie. Biorę to na siebie. Co nie znaczy, że nie możemy gadać o aktualnym stanie zdrowia Kamyka. Tylko, proszę, bez żadnych odniesień. A jeśli chodzi o zęby Kamyka (a właściwie ich brak), to on już ich nie miał wychodząc ze schroniska. Charly, fajnie, że chcesz pomóc. Dziękuję. kasia23, dziękuję bardzo, bardzo. Olenko, mam nadzieję, że na sywiasowe ciu, ciu, ciu, zareagujesz cieplej niż Kamyk i pomerdasz chociaż ogonkiem. Quote
Olena84 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No Kamys tak mało pomerdał, ale wierzę, że mu sie odmieni. Proszę ile dobrych ciotek nas odwiedzilo! Quote
agata51 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Charly, proszę, przekaż Gonia66 nasze podziękowania. P.S. Tylko niech jej się nie wydaje, że pozwolimy jej rządzić na wątku :eviltong: Quote
__Lara Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Olena84']A co sie dzieje z Gonią?[/QUOTE] No własnie??? Quote
brazowa1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 On sie rychło nauczy,że jak człowiek ciucia,to oznacza coś fajnego :) Serca mu potrzeba,uczucia i ciuciania. Quote
luka1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='agata51']Ciężko chory "pies przypominający pudla" jest już w swoim domku. Nie będę udzielać żadnych informacji o psach przebywających w hotelu. Kto ma ochotę, niech jedzie i sam zobaczy. A zobaczy, że mają tam całkiem dobrze. Koniec tematu. [/QUOTE] Ok, koniec tematu, tym bardziej, że ja nie mam tam żadnego psa. Jednak ktoś kto powierzył opiekę nad swoim psem temu hotelowi może być zainteresowany. Ale myślę że w takim razie zwrócą się do Ciebie. Kamień wychodząc ze schroniska nie miał zębów bo zjadł je na kamieniach. Był na pewno w dużo lepszej kondycji niż to widać. Przyznam się, że bardzo się cieszę, że opuścił Elbląg i będzie pod dobrą opieką. Quote
Charly Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Gonia ma bana. Do lutego. Jak dobrze psy mają u Morii, widać chociażby na przykładzie Kamyka. Resztę sobie przełknę. Zaraz wkleję link do bazarku. jest:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218191-Paul-coelho-pielgrzym-dla-kamyka?p=18055575#post18055575[/URL] Quote
Charly Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='willma'][SIZE=5][B]a teraz niespodzianka[/B][/SIZE] :multi::multi::multi: u Sylwiso będzie mu dobrze ;) [video=youtube;Ly2buD36hvM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ly2buD36hvM#t=1s[/video][/QUOTE] ahahahha. Dopiero teraz zajrzałam w ten filmik. Kamyś widzę biega za chłopakami/dziewczynami (?) i znaczy wszystko jako ostatni:) Kamyś cudny, chudziutki, ale to w sumie już przeszłość:) A propos mogę spytać, co on teraz je? Tzn namoczone suche, czy daje jednak radę z tym suchym, czy jak? dzięki za filmik. Jesteście cudowne. (ps. śliczne szczątki roślinności w miejscu kupkania eheheh) Quote
agata51 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Na spacerach nic dla Kamyka nie istniało - ani ja, ani przechodnie, ani nawet ich pieski - była tylko trawka i trawkowe zapachy. Cały czas nochal przy ziemi i zwisający z boku jęzor. Czy ja dobrze widzę? Kamyk już nie wywala jęzora? Kamień jadł suchą karmę i świetnie sobie radził. Starte zębiska działają jak dziadek do orzechów :evil_lol: Podziękowań c.d. Tym razem bardzo specjalne, płynące prosto z Kamykowego serca: [I][B]Ciotka Selenga,[/B][/I] [I][B]ciotka psich marzeń i snów,[/B][/I] [I][B]jak nikt psie serce ukołysze.[/B][/I] [I][B]Ciotka Selenga[/B][/I] [I][B]Allegro zrobi mi znów,[/B][/I] [I][B]nic złego o mnie nie napisze.[/B][/I] [B][/B] [I][B]Żegnajcie doły, kamienie,[/B][/I] [I][B]na ciepły dom was z rozkoszą zamienię.[/B][/I] [I][B]Najsłodszym wspomnieniem[/B][/I] [I][B]tych czarnych dni, ciotko ma, będziesz ty.[/B][/I] [I][B]Ciotka Selenga,[/B][/I] [I][B]ciotka mych marzeń i snów -[/B][/I] [I][B]z miłości do niej ledwo dyszę![/B][/I] [I](ze śpiewnika "Najpiękniejsze tanga świata")[/I] Quote
sylwiaso Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Sprawa bardzo ważna dostałam 50zł od Olusi84 na karmę dla Kamysia!!Ciociu Agatko Witamy!!!zaraz się zrobi głośno już ranek nadchodzi!Wiersz piękny,aż mi się łezka w oku zakręciła.A nasz Kamysio dzis pięknie pilnował podwóreczka nawet fajnie się przeciągał,a ja mu z okienka cyk fotki wstawię je na wątek.A z jęzorkiem to dobrze ciociu Agatko zauważyłaś,bo rzeczywiście mało wystawia,nawet jak mu zrobiłam fotkę jak czeka pod okienkiem na smakołyk to też miał schowany,zresztą zobaczycie same! Quote
willma Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 poranne fotki :) a tu pod oknem czeka na coś dobrego :) [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/2079f675cf08f4f6baa8a0049272a0ae,12,19,0.jpg[/IMG] i przeciąganko z rana :) [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/13763fa34ebebd175ab816a78caa7eb7,12,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/3cf899d8e20de413dd3ee71209246114,12,19,0.jpg[/IMG] Quote
__Lara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jakie piękne!!!!! [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/2079f675cf08f4f6baa8a0049272a0ae,12,19,0.jpg[/IMG] Quote
agata51 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cudowności moje! Matko, chyba głupia jestem, ale wydaje mi się, że Kamyś już przytył. Wygląda o niebo lepiej! I ogon taki puchaty! Olenko, dziękuję!!! Quote
Charly Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Przymierzam się do ogłoszeń Kamyka (skromnych, nie prześcignę Selengi:)) i tak zbieram fotki i informacje. Wilma, Sylwiaso:) czy możecie na już powiedzieć, ze Kamyk niszczy, kopie doły, skacze przez ploty itp? Nie wiem czy dobrze pamiętam (musze poczytać kilka stron wstecz), ale było mówione, że on sam bez nadzoru biegać nie może (może coś pomyliłam, zaraz sprawdzę), bo go roznosi. A jak jest teraz? Gdzie on w ogóle przebywa i jak się tam zachowuje pod względem wycia niszczenia itp? Quote
sylwiaso Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Biega po terenie(mam wszystko ogrodzone) sam bez smyczki z suniami,które uwielbia nie niszczy nic na podwórku nie próbuje skakać przez płot nie kopie dołów jak biega nie wyje wchodzi do domu bez problemu!jak jest w kojcu bawi się miseczkami metalowymi i piłeczkami o cioci Agatki wnosi te miski do budki i chce w sianku zakopywać,a sianko wylatuje z budki i tylko taka jest "szkoda",że codziennie wkładam sianko do budki i to wszystko.Ciociu Charly poczekaj do jutra z ogłoszeniami,bo dziś wieczorem będą piękne zdjęcia do ogłoszeń mój nadworny fotograf Figafiga nasza łowicka ciocia dogomanka zrobiła mu fotki!!! Quote
Recommended Posts